ad3m Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Benim buildin neredeyse aynısı süper effective bir build hem başlangıç hem endgame için. Yapamayacağın content yok gibi bişi.Reflect meflect her bişi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Ooo iyiymis o zaman. Kasim hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 ad3m said: Benim buildin neredeyse aynısı süper effective bir build hem başlangıç hem endgame için. Yapamayacağın content yok gibi bişi.Reflect meflect her bişi yapıyor. Ama hayvan gibi pahalı herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Gearla scale oluyor drillneck ve snakebite harici must bi item yok. Clear speedi başka boyuta taşımak için (250+) QOTF/devo dps içinde ileride reach ama must değiller.Bayağı bi +2 arrow veren bowla takılabilirsiniz.reach harici gerisi ucuz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Ayrıca 2x 6l gerek yok gem slotlar aynı bosslarda ya da sağlam uniquelerde barrage trashde LA swap 5l bile yeterli ilk etapta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 drillneck ucuz, snakebite sudan ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Bu buildi çok sık görür oldum ben de, hcde ölürsem bi daha softcoreda bunu kascam :D reachi nerflemislerdi ama poison ve ozellikle barrage icin BiS galiba hala. Bi de bu poison double dipping olayini fixleyeceklermi yoksa working as intended mi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Aslında hep popüler bir builddi generic qotf olanlar.Kimi dreamfeather kimi bowla oynuyordu saçma sapan movement speedlere ulaştığı için. Raider ile karakteri kontrol edemiyorsun hatta sdklşfsd max Poison için fixleneceği söyleniyor diğer sezona kadar safe yani nasıl bişi getirilecek bilinmez lakin GGG itin götüne sokmada bir numara. Ama ben hardcore nerf geleceğini sanmıyorum. Sürekli map yapıyorsanız çok çok iyi clear speedi var lakin bana göre dual dreamfeather/qotf st çok daha zevkli oynaması.Ama bowyer daha sağlam dps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Az önce dandik bi starforge aldım 11.5 ex ~50 jewel ~300 fuse ile 6l 5 chroma falan 2b 2g 2r yaptım 4 divine ile 499 rolledim ama as 6 verdi şimdilik yemez onu high rollemek. Hali hazırda duelistim var 89 falan onu slayer yapar noncrit attack speed pasifli void/lacerate beğenmezsem iron grip st denerim. Heyejanlandım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 nasıl slayer yapıyosun? hiç point vermedin mi şimdiye kadar yoksa ascendancy class değiştirilebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Gladiator normalde skill pointleri resetleyip herhangi bir zorlukta bitiriyorsun lab sonra değiştiriyorsun subclassı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Ha ayrıca her bir point 5regret (5 passive refund daha doğrusu) 40 refund/regret yani sıfırlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 ooo 40 regretle classı sıfırlayabiliyosun yani? ee çok iyiymiş. ben sıfırlanabiliyor mu diye bakmıştım daha önce, puanları hiç dağıtmamak gerekiyor diyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Belki betada iken bakmışsındır infolara ilk değiştirilemez dendi sonradan hiç eklenmedi oyuna böyle bişi. Sonuç olarak evet hiç bir skillin verilmemiş olması gerekiyor değiştirebilmek için bunu yapman içinde refund point kullanıyorsun :D Sonra altara tıklayıp değiştiriyorsun zorluk farketmemesi en güzeli hepsini baştan yapsan bayağı bayık olurdu misal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 yok, ascendancy point vermişsen daha değiştiremezsin diyor poe wiki de okumuştum heralde. neyse benim champion duelisti slayera çevireyim o zaman bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 http://pathofexile.gamepedia.com/Ascendancy_skill_tree Refunding said: Refunding one Ascendancy skill point requires five regular refund points. When all points are refunded, you can use the Altar of Ascendancy at the end of the Labyrinth to change your Ascendancy class for free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Bir de champion ne abi softcore oynuyorsan slayer akar bir de lacerate oynuyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 ya earthquake oynuyodum champion, bayınca değiştirdim champion kaldı öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Yaptım bugün test için karakteri 89 slayer 85k peak screen dps var. lvl 21 vulnerability, bleed/poi ve vaal lightning trap eklersek çok daha fazlası. test için unid bi 9 level girdim biçer döver gibi lakin speed runlara alışınca kağnı gibi geldi ki heavy as (~120) passive var jewellar onslaught vaal haste faster attack falan saymıyorum. Ağır vuruyor ama clear speed leap slam hızınız kadar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Takıldım baya yok ya yanından geçemez queen reacher combosunun tamam tanky 7k+ hp var ama hödük gibi şahsen jugger disfavour/poi eq bundan daha iyi tank kısmında dpsi bir tık düşük gereksiz.ST denedim ııh whirlsiz olmaz o iş. Yapılabilecek en mantıklı build yine assassin warchief ama totem oynamam daha yeter :D 25-30 ex arası okutur geçerim harcadığım currencylere üzüldüm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 reach çoooooooooook pahalı yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 reach 2.5-3 ex falandı ya yanlış mı hatırlıyorum? bugün baktım da 6 ex olmuş sdf vazgeçtim oynamıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Ben neredeyse perfect roll reach 5ex e almıştım ~285 dps olması lazım. Yükselmiş evet çünkü burada linklenilen buildi adam reddite koymuş popülasyon artınca fiyatı da artmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 ya böyle hem skill tree hem skill hemde itemleri seçebileceğimiz bi planner var mı? nette bakıyorum ama istediğim gibi bişey bulamadım. gereksiz yere gear'a para harcamak istemiyorum, değişimi ilk önce planner da görmek istiyorum amacım o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Poeskilltree de var item import falan olayı ama hiç kasmadım açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar