Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
class değilde, yeni oyuncu dostu ucuz build bak sitesinden.. Bazı buildler çok pahalı. Onları toplayana kadar...

Sınıf mantığıda yok sayılır oyunda (sınıf olayı sadece skill ağacına başlama yeri gibi düşün)
Mesaj tarihi:
duelist dw build yapıyorum ama öyle çok incelemeden yaptım bir build. büyük ihtimal life nodelarını çok almadığım ve leech nerflendiği için patlayacak. crit/parry almaya çalışıyorum ayrıca evasion stackliyorum.

bakalım.

gem satılması çok iyi olmuş bu arada vendorlarda, benim yeni liglere başmamda en büyük engel en temel gemleri bulana kadar cebelleşmendi. koymuşlar vendora pamuk gibi olmuş. oyunun başından insan gibi oynamaya başlayabiliyorsun.
Mesaj tarihi:
kaydetmedim ki ya asdasd

kısaca : weapon specific şeylere girmiyorsun, dw ve 1h nodeları topluyorsun, yolda life/evasion alıyorsun, crit'e doğru shadow'a gidiyorsun duelistleri aldıktan sonra. shadowun oradaki critler hedef, 30% evasion veren node a doğru işte, adını hatırlayamadım şimdi.
Mesaj tarihi:
Softcore ile hardcore liglerde yarış vardı, mercilessta act4ü ilk bitirene alienware laptop veriyolardı. Sırf o yüzden şu son bossu ayarsız yaptılar bence bikaç güne bi nerf gelir buna sdf tek atıyo direkt
http://www.youtube.com/watch?v=Syavlgg64c0

>subhuman trash back where it belongs
lel
Mesaj tarihi:
yuhh bunun skill tree ne böyle.

Simdilik öylesine versem ilerde sıfırlıyabilcem mi rahat bir şekilde, simdiden kafa yormaya başlıyım mı yoksa?????
  • Yeni Oluştur...