taru Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 ping düşükse otomatik lockstepe atıyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 options UI işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 thx.. frankfurt 50ms en iyi gorunuyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 rhoalarda desync charge yememenin keyfi melee çok responsive hale gelmiş ya, sonunda http://cdn.meme.am/instances/500x/61259712.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 pati guildı var mı mevcutta? ya ben eski duelist buildımdan baya memnundum tamam passive reset guzel biseyde ben simdi eski build'ımı nerden bulacam kendım yapmıstım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Bi Pati oluşumu varsa bilelim hakkaten, bi de şu ortadaki ligde oynuyor di mi herkes, warbandler falan pek anlamıyom bu işten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 İndiriyorum deniyim ben de bir. Varmı önereceğiniz class .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 class değilde, yeni oyuncu dostu ucuz build bak sitesinden.. Bazı buildler çok pahalı. Onları toplayana kadar... Sınıf mantığıda yok sayılır oyunda (sınıf olayı sadece skill ağacına başlama yeri gibi düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 duelist dw build yapıyorum ama öyle çok incelemeden yaptım bir build. büyük ihtimal life nodelarını çok almadığım ve leech nerflendiği için patlayacak. crit/parry almaya çalışıyorum ayrıca evasion stackliyorum. bakalım. gem satılması çok iyi olmuş bu arada vendorlarda, benim yeni liglere başmamda en büyük engel en temel gemleri bulana kadar cebelleşmendi. koymuşlar vendora pamuk gibi olmuş. oyunun başından insan gibi oynamaya başlayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 bingil versene senın dw duelisti, bende dw duelist yapcam referans olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 kaydetmedim ki ya asdasd kısaca : weapon specific şeylere girmiyorsun, dw ve 1h nodeları topluyorsun, yolda life/evasion alıyorsun, crit'e doğru shadow'a gidiyorsun duelistleri aldıktan sonra. shadowun oradaki critler hedef, 30% evasion veren node a doğru işte, adını hatırlayamadım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 %100 increased life al abi en az, melee 150 alsin hatta garanti olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 ya off enrage olacam simdi su resetlerden once eskı buıldı gorebılmemız lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 abi skill tree değişti, eskisini nasıl muhafaza etsinler, senin verdiğin yerde senin verdiğin şey yok artık asdasdasd bu arada "pati" diye guild kurdum, katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 abi webde ki builder gayet gosterebilirdi 1.3 tree'yide neyse artık bastan yapacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 eğer eski buildinin linki varsa googledan offline tree 1.3 falan diye arat. onlara linki koyup buildi gösterebiliyodun galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Softcore ile hardcore liglerde yarış vardı, mercilessta act4ü ilk bitirene alienware laptop veriyolardı. Sırf o yüzden şu son bossu ayarsız yaptılar bence bikaç güne bi nerf gelir buna sdf tek atıyo direkt http://www.youtube.com/watch?v=Syavlgg64c0 >subhuman trash back where it belongs lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 su reduced mana + leechler sagolsun 30 k dps kaybettim blood magic taktım olan 700 regen skile anca yetiyor 0.2 mana leech efsane abi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 yuhh bunun skill tree ne böyle. Simdilik öylesine versem ilerde sıfırlıyabilcem mi rahat bir şekilde, simdiden kafa yormaya başlıyım mı yoksa????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 sıfırlama yok istedigin zaman. anca major patchlerden patche oda olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 kafa yormaya başlıyım o zaman hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 bingildak said: bu arada "pati" diye guild kurdum, katılın nasıl katılıyoz ya bulamadım, sen mi invite atacan yoksa? if so, Bonesoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 merc malachai atziriden zor ya , denemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Girip bir bakayım dedim oyuna buna sardık bir de. Her önüne gelen oyun yapıyor ne oynayacamızı şasırdık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Dükkanı açtım. Şimdilik fiyatları rastgele koydum. İhtiyacınız olan bir eşya varsa verebilirim. :) Nwalka's Shop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar