taru Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Leveling için flame totem kesinlikle. Nerf yiyecek hatta release olmadan. Firestorm için yeni flameblast diyorlar ama denemedim bilmiyorum. Spell dmg nodları aldıysan lightning trap+multiple traps denenmeli bence, trash mobları tek traple temizledim düşük levellarda hep. Betada bow karakterler için tornado shot+gmp'nin yerini split arrow+ chain aldı. Single targetta da frenzy felan kullanıyorlar. Frenzy chargelara fena bi buff(%4 more dmg per charge) geldi çünkü. Power charge yerine frenzy charge giden buildler türedi bow için reave için vs. Bence en ideali bow şu an. Melee kesinlikle denenmeli bence hazır desync de kalkmışken :D Hem defans hem dmg olarak iyi durumdalar. Cyclone ve ice crash en çok iş yaptığını gördüğüm skilleri. fakat diğer skiller de viable gayet. Kimsenin yüzüne bakmadığı sweep bile gayet iyi iş yapıyor. misal https://www.youtube.com/watch?v=UaBaymsQafU Spellcaster cephesinde ise durum karışık. Eldrich battery değişikliğinden ötürü genelde spellcasterların tercih ettiği MoM buildleri garip bir hal aldı. Öldü diyemiyorum çünkü kullanabilenler var ama 1.5-2k ES'in olması lazım mana yerinde en az. Bi de sürekli ES regen edebileceğin bi mekanizma lazım tabi. Defanslar sıkıntılı yani, ben çözemedim. Skiller ise genel olarak iyi durumda hepsi. Crit şansı fix %6 oldu. Bariz öne çıkanlar flame totem, incinerate, SRS, ethereal knives. tl;dr: Bow>Melee>Spellcaster popüler buildler: split arrow, ice crash, cyclone, incinerate, SRS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 atziri i 6 L yapıp cyclone a gecerim bi deniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1304441 gözler patch note görsün... oha lan post atamıyorum, sığmıyor das 6 saat sonra release oluyormuş hafta sonu buna bakarım sıfır bir melee karakter ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 ahah aynen copy paste yapcaktım buraya izin vermedi forum, kuru kuru link atmiyim dedim vazgeçtim sonra :D act4ün son bossları dengesiz olmuş bu arada, hardcore oynamayı düşünen varsa bikaç gün falan beklesin bence. https://www.youtube.com/watch?v=_z08UfE8wEU bi de kesinlikle bi loot filter yükleyin. şu işini görür çoğu kişinin sanırım, güzelce anlatmış hem: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1246208 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 yeni skill tree yi verselerdi de buildimizi yapsaydik patch gelmeden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 http://cb.poedb.tw/us/passive-skill-tree/ buyur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 oo +rep eyvallah vaal pactli crit bow shadow yapacagim bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 ben vaal olayına tamamen uzağım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 life leech i nerflemisler. Yavas leechleyecek artik. %2 cap koymuslar. %5 ti eskiden galiba. Vaal pact in de drawback ini kaldirmislar. Oynanir. Yeni jewellar epic olmus yanliz agzimin sulari akti. soyle birsey yapabilirim http://cb.poedb.tw/us/passive-skill-tree/AAAAAgYBAx4FtQYjCIkM8g2ND6sUdRa_GNsZih9BIXYj9iSLJP0mlSmlKgsqODB8Nj051D7PQzFHfkp9TP9OKlFHUdlVS1b6Whpbr11oYeJirGVNbIxtbG_ycFJ08XXLfXV_K4bOh3aMC419jX6Nv5UFlwaa8Z2qoJ-i2aXLp9SwkrDYtMW1SLl8u-O9Nr3mvqfBM8LswzPDOsSiyqnNmNN-3BXjn-dU6mLssO4O8-r8xf66_sj_k__e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 son yılda geliştirmeleri cover eden bir video falan var mı izleyebileceğim vaal i fln anlatan, değişimleri etc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 http://cb.poedb.tw/us/passive-skill-tree/AAAAAgIBAdEDHgW1BfkGIwzyDY0OPA-rERoUcRR1FSAWvxjbGbQZ_hqNGwEfQSFgIXYi6iPTJIslPyW8JyEppSo4Klss6S2DMn42PTpSQKBDNkp9SwpOKlLsVP5XVFsmW69eE2EGYVJirGVNbIxtbG6XbydxoXLDc2t08XXLefaCB4JehmCGs4bOh0GHdoqzj0-TqJXImmqbJp2qns2fy6Gko4qly6cwp9SpNKsLq9Kv67EwtBq0xbUItUi32b02vea-p8EzwuzDOsSizAbSIdl82mTajdtP3BXdDd-_4MPh2-Of6NbqYu4O707vevJB8pz2o_e--WP-Cf7I Gideri var mı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 @Necro güzel duruyor. ben bow açmaya karar verirsem ranger açar evasion based giderim heralde çok benzer şekilde hazır acrobatics de duruyo orda beleşten %30 dodge rng sağlam denk gelmişse 1 jewel 3-4 skill pointe bedel oluyor ama baya şans işi işte. veya craft işinden anlıyor olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 yok kotu olmus cok fazla sp kullanmissin zaten. iron grip ve blood magic alma gereksiz. Bm yi gem olarak kullaniyorsun aura acabilmek icin. @taru bende bir kere evasion ranger denemistim. Agir phys bosslar sıkıntı oluyor birtek. Baya underrated bence evasion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 yeni hc ligde oynayacaklar varsa takılabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Son 20 dk. (:D Uzun süre düşündükten sonra yeni sezonda Block MoM/EB/GR Incinerate Scion oynamaya karar verdim. Pişman olmam umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 abi onu ben de düşünüyordum ama spellcasterların çoğu o buildi takip edecek gibi ya :( ratpith'in rainbowstride'ın fiyatı normalin en az iki katına falan fırlıcak bence uniqleri toplaması çok sıkıntılı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 3gb update Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 siraya koydu 6 bininciyim lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 bana update çıkmadı ama ver. 2.0.0 - herhalde önceden preload yaptı. bu arada 6k kişi sıra var amsterdam serverında LIKE WHAAAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 serverlar kilit ya websitesi falan da toplanamamış daha bu arada jewel sistemiyle adamlar daha da derinleştirmiş character buildlerini hahaha şaka gibi ya yemin ediyorum ders diye okutulacak 3 yıla "Path of Exile Skill Tree" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Lockstepi(no desync) login olmadan once optionstan aciyosunuz bu arada, karakterle oyuna girdikten sonra degistiremiyorsunuz Serverlar duzgun gibi, benim sira gelmek uzere bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 default açık geldi bende, yeni league girdim duelistim ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 hic sira yok bende ama bir yerde hatami yapiyorum emin degilim. chat falan ayarlanabilir diyordu bulamadim arti su dsync olayinin acma kapamasinida bulamadim :) edit : buldum.. ui altinda networking mode dan ayarlaniyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 options - UI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 chat boyutu ayari ? onu nerden yapacagim. oda ui de en alttaymis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar