Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi yok
ciddi paralr dönüyor.
Az önce fistan bayaa kar etti 500 lira birden.
Ben sabahtan bu yana 120 lira kardayım.
gayet ciddi, ki ben küçük miktarla girdim.

YA YATIRIN ŞU PARAYI ALACAM DÜŞMÜŞKEN ALLAH BELANIZI YA
Mesaj tarihi:
an itibari ile tr'den direk kolayca alım yapamıyorsun ltc'yi. btcturk'den btc=> btc-e'ye gonder=>btc-ltc cevrimi yap seklinde gidiyor.

btc-e'den direk kredi kartıyla deneyen var baya ama cogunda sıkıntı cıktı.

butun bu ıslemler sırasında hem odeme anlamında hemde xchangeler arasında transfer'de network latency var. mesela btc-e'ye gonderdıgınız coinler min 3+ verification gormeden hesaba gecmiyor.

boyle olunca al-sat al-sat seklinde hızlı reaksiyonlar pek mumkun degıl gıbı duruyor su anda (en azından tr icin). daha cok al unut kafasındayız.
Mesaj tarihi:
:)

ben gunduz btc-turk sistemi kapamadan oradan alıp btc-e'ye aktarmıstım. sırf btcturk btc-e aktarmında 1 saat bekledım. 4.5$'dı ltc ben ısleme basladıgımda, btc-e hesabına dustunde 5.3$'e cıkmıstı bile.
Mesaj tarihi:
hayvan gibi kastim payeerdaki hesabima test icin manual aktardim 1.5 euro , ordan OKpay deki hesabima aktardim. ordanda btce ye deposit ettim okpay ile ama btce de gorunmuyor para. gorunen oki btc-enin sistem sicmis cunku payeer ve okpay calismakta gayet hizli
Mesaj tarihi:
Cidden bu akşam çok değerliydi trade edebilme olayı. Ancak dediğin gibi btc-e ile ilgili bir sıkıntı var belli ki.

btc-e'den başka var mı kullanabileceğimiz düzgün bir site?
  • Yeni Oluştur...