Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 olm şu işleri iyi beceren varsa atiyim bi 40-45k, karını bölüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Oynuyoz işte. GAyet kar ediyorum sabahtan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 6.8 oldu lc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 yok merakım şundan; cidden incelemeye araştırmaya değer şeyler mi yoksa dediğin gibi "oynuyoruz işte" mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 PARAMIZ GEÇSEDE ALSAK LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 abi bi 5, bi 8, bi 6 asfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 abi yok ciddi paralr dönüyor. Az önce fistan bayaa kar etti 500 lira birden. Ben sabahtan bu yana 120 lira kardayım. gayet ciddi, ki ben küçük miktarla girdim. YA YATIRIN ŞU PARAYI ALACAM DÜŞMÜŞKEN ALLAH BELANIZI YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 serjuhan said: PARAMIZ GEÇSEDE ALSAK LAN direk şu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 abi geçmiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ticketına falan yanıt gelen var mı? paralar yalan oldu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 sabah al akşam sat şeklinde temiz kazanç var dimi ya bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 an itibari ile tr'den direk kolayca alım yapamıyorsun ltc'yi. btcturk'den btc=> btc-e'ye gonder=>btc-ltc cevrimi yap seklinde gidiyor. btc-e'den direk kredi kartıyla deneyen var baya ama cogunda sıkıntı cıktı. butun bu ıslemler sırasında hem odeme anlamında hemde xchangeler arasında transfer'de network latency var. mesela btc-e'ye gonderdıgınız coinler min 3+ verification gormeden hesaba gecmiyor. boyle olunca al-sat al-sat seklinde hızlı reaksiyonlar pek mumkun degıl gıbı duruyor su anda (en azından tr icin). daha cok al unut kafasındayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 para geçerse alıp unutucaz ama bekliyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 :) ben gunduz btc-turk sistemi kapamadan oradan alıp btc-e'ye aktarmıstım. sırf btcturk btc-e aktarmında 1 saat bekledım. 4.5$'dı ltc ben ısleme basladıgımda, btc-e hesabına dustunde 5.3$'e cıkmıstı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 beyler biriniz btce finance e girip deposit eur yapip payeer secsin , acilan sayfa cokmus dimi odeme secenegi gozukmemekte ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Evet seçenek çıkmıyor orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 hayvan gibi kastim payeerdaki hesabima test icin manual aktardim 1.5 euro , ordan OKpay deki hesabima aktardim. ordanda btce ye deposit ettim okpay ile ama btce de gorunmuyor para. gorunen oki btc-enin sistem sicmis cunku payeer ve okpay calismakta gayet hizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 payeer için card/photo-id filan mı gondermek gerekiyor? ben bı turlu calıstıramadım kartları orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 silkeyim bukadar kritik bir gecede trade edemiyoruz fiat ile... yapicaklari exchange servislerine koyayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 büyük rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Cidden bu akşam çok değerliydi trade edebilme olayı. Ancak dediğin gibi btc-e ile ilgili bir sıkıntı var belli ki. btc-e'den başka var mı kullanabileceğimiz düzgün bir site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 asıl bu mu alıp unutmalık? dün bitcoin başlığının yarısını falan okudum da kararsızım. hiç bulaşmasam mı ki diyorum 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Hala geçmemiş para ya btc-e'ye off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 nerden geçiriyosunuz para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar