Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 http://store.steampowered.com/app/249360/ http://www.gog.com/game/zafehouse_diaries text bazlı güzel bi zombie survival oyunuymuş dün denedim, oynayan var mı taktik alışverişi yapak D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersagun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Ben tablette oynuyodum, donanım olarak kastırmadığı için ideal. Konsept de çok hoşuma gitti, fikir çok iyi bence ama gameplay idare eder vaziyette. Toplamda çok da fazla oynamadım, oynadıklarımda da fazla ileriye gidemeden elemanlar birbirine düşüp zombilere yem olmaya mahkum oldu :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 elemanların kendileri zombielerden daha tehlikeli hakkat, o biraz saçma olmuş. en uyumsuz adamlar bile dışarda zombi olunca az kolkola verir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 windows tablette mi oynuosun bu arada, android veya appleda yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersagun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Oyuna heyecan katmak için gerçekçilikten biraz uzaklamışlar tabii :-) Herkeste bir ırkçılık furyası gidiyor. Latin ile takılacağıma zombileri kankaya bağlarım diyen idealistler var. Evet, Asus'un Atom tableti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Lan son yıllarda ne zombi yaptı be kardeşim, bi bitmediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Ne zombiymiş arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 zombi candır. da pek anlamadım bu oyunu videosundan, denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ersagun said: Oyuna heyecan katmak için gerçekçilikten biraz uzaklamışlar tabii :-) Herkeste bir ırkçılık furyası gidiyor. Latin ile takılacağıma zombileri kankaya bağlarım diyen idealistler var. Evet, Asus'un Atom tableti var. ırkçılık çok evet bi de ben 2 grup yaptım şu ana kadr, ikisinde de adamlar insecure with women, karılar insecure with men asdgfh. hepsi mi virgin çıkar bi survival grubun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar