SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 hakli adam ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 amerika disinda niye xone alsin ki insan cok hasta halocu filan degilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 xbox kolu bağlayabiliyoz mu acaba ps4e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 keşke bağlanabilse sırf o yüzden xbox one almayı düşünüyorum. ps4 kolunda oyun oynamak benim için kabus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 JestersTear said: keşke bağlanabilse sırf o yüzden xbox one almayı düşünüyorum. ps4 kolunda oyun oynamak benim için kabus. yeni kol icin daha iyi diyorlardi? Ne ara aldin ps4de, kolunu denedin arkadas amerikada ben alamadim aasdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 abi almak gerekmıyor ki ps 3ün kolu ile ps4ün kolu arasındaki tek fark üst bölmede bir touch pad olması onun dışında fark yok. Oyun oynama rahatlığı, ergonomi falan konularda xboxın kolu ağır eziyor sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 http://www.blogcdn.com/www.joystiq.com/media/2008/02/dualshock-3-controller-06a.jpg http://i.i.cbsi.com/cnwk.1d/i/tim/2013/02/21/8493772384_fcfdd918ab_o.jpg hatırlatmak geldi içimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 http://cdn.redmondpie.com/wp-content/uploads/2013/10/PS4-vs-PS3-controller.png burda baya fark var gibi duruyor. Acidanda olabilir. Bende xbox koluna alisamadim bi turlu ya. Ama bosver en azindan ps3 kolu pilli gelmiyor asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ya ps kafelerde hep böyle elinde ha kırıldı ha kırılacak hissiyatı veren kollar yüzünden de sevmiyo olabilirim sanki ama xbox kolu böyle "sıkıntı yapma kanka kontrol bende" havası veriyor. ayrıca analogun üstte olması daha güzel her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 SenariouS said: http://cdn.redmondpie.com/wp-content/uploads/2013/10/PS4-vs-PS3-controller.png burda baya fark var gibi duruyor. Acidanda olabilir. Bende xbox koluna alisamadim bi turlu ya. Ama bosver en azindan ps3 kolu pilli gelmiyor asdfsdf pazarda pilli kollar var ps3 ps2 pc uyumlu 15 lira xbox kolundan daha kalite skdogsdogsko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 daha mı kalite? saçmalama abi post kasıcam diye lütfen başka yerde post kas auehauehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Aynen Liebe Analogların o şekilde yerleştirilmiş olması 40 kat daha rahat sanırım PS'ninkinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 GONDARCENGIZ said: pazarda pilli kollar var ps3 ps2 pc uyumlu 15 lira xbox kolundan daha kalite skdogsdogsko allah çarpar adamı. Liebe said: xbox kolu böyle "sıkıntı yapma kanka kontrol bende" havası veriyor. ayrıca analogun üstte olması daha güzel her türlü. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 GONDARCENGIZ said: SenariouS said: http://cdn.redmondpie.com/wp-content/uploads/2013/10/PS4-vs-PS3-controller.png burda baya fark var gibi duruyor. Acidanda olabilir. Bende xbox koluna alisamadim bi turlu ya. Ama bosver en azindan ps3 kolu pilli gelmiyor asdfsdf pazarda pilli kollar var ps3 ps2 pc uyumlu 15 lira xbox kolundan daha kalite skdogsdogsko Git at kendini bi yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Xbox kolu > PS kolu her türlü ezer, kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 abi dalga geçtiğimi anlamıcak kadar safmısınız yapmayın plz ya ne bu xbox fanboyluğu gözlerinizi kör etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 pazarda var xbox inkinden kalite cidden 15-20 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 analogun yukariya konmasi sanki normal yon tuslarinin kullanilmamasini unutulmasini sagliyor gibi. Misal ben dovus oyunu oynayamiyordum xboxda o yuzden. boyle elinin acisi tam olmuyor. Nasil anlatsam bilemedim. Ama zaten dovus oyunu oynayacak adam arcade stick alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 GONDARCENGIZ said: abi dalga geçtiğimi anlamıcak kadar safmısınız yapmayın plz ya ne bu xbox fanboyluğu gözlerinizi kör etmiş yani hakikaten 1 gram geyik yapmışsın gibi durmuyor attığın post. neyse sorry yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 abi sonda random gülmüşüm plz ya saldırmayın hemen tamam xbox cici xbox güzel xbox ağbiii yaa tabbi yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 çekemeyen anten taksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 JestersTear said: Xbox kolu > PS kolu her türlü ezer, kusura bakmayın. Kime gore neye gore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 off gondar çok kötü postlar atıyosun abi lütfen tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 kötü postlarıma cevap vere vere 2. madalyayı takıcan daha ne istiyosun dfoksdopfkspodf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 amaan bi xbox kolu amma abarttınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar