Flassh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 yeşilli erkek değilse, sulanıyorum izninizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 adam heineken almış ya chang varken bi de nefis noodlecılar var o aldıkların yenir mi hadi yerel kokuya dayanamıyorum diyosun mukemmel israil lokantaları var, çoban salata, karnıyarık falan yerdin ben direk o sokaktaki çöp şişçilerden yiyordum tuz ektirerek. korkma ölmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 :) ölmem de midem kaldırmıyor fistan. şu changı yarın deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Fin said: hakaret yasak değil aptal aptal şeyler yazmayın. ahahahahah...fin'e bak ya :) hakaret yasak değil demiş ya la adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 KuddusiMavra said: :) ölmem de midem kaldırmıyor fistan. şu changı yarın deneyeyim. neyini kaldırmıyor miden adam kesmiş hayvanı dogramıs şişe takmış közde pişirip veriyor işte neresini miden kaldırmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 KuddusiMavra said: :) ölmem de midem kaldırmıyor fistan. şu changı yarın deneyeyim. Et yeme abi sen yine doğru yapıyon, yalnız o donutlar cipsler bira falan derken şeker hastası olacan bak dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 ya bro atla sky traine git siam paragona ne kastın yemek işini her şey var orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 he bide yollarda böle meyvelerin üstüne şeker döküp satıyolar onlardan al vitamin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Vay herkes de tayland da bulunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Fistan said: KuddusiMavra said: :) ölmem de midem kaldırmıyor fistan. şu changı yarın deneyeyim. neyini kaldırmıyor miden adam kesmiş hayvanı dogramıs şişe takmış közde pişirip veriyor işte neresini miden kaldırmıyor o koku yok mu,o koku?alt üst oluyorum. "Tatar Ramazan" said: KuddusiMavra said: :) ölmem de midem kaldırmıyor fistan. şu changı yarın deneyeyim. Et yeme abi sen yine doğru yapıyon, yalnız o donutlar cipsler bira falan derken şeker hastası olacan bak dikkat. valla haklısın.işin kötüsü 3 aydır hamuru kesmiştim,şekeri de tamamen kesmiştim.birayı sınırlı içiyordum...neyse...3-4 günden bir şey olmaz umarım :) Valvyn said: ya bro atla sky traine git siam paragona ne kastın yemek işini her şey var orda yarın bakacağım artık.2 gündür cips,krosan,çikolata,bira.Olmaz tabi.Yarın cesaretimi toplayıp restaurantın birine dalacağım ve protein,vitamin namına bir şeyler yiyeceğim burnumu tutup. o yolda satılan şeyleri almam ben.hijyen takıntım vardır.az önce yere diş fırçam ve yedeği peş peşe düştüler.attım ikisini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 KuddusiMavra said: Fin said: hakaret yasak değil aptal aptal şeyler yazmayın. ahahahahah...fin'e bak ya :) hakaret yasak değil demiş ya la adam. degil moruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 fak mi sör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 koku için şey yap eczaneye gir bi tane turistim koku rahatsız edıyo falan de böle burun için bişi verıyolar naneli onu kokluyosun yoksa sokakda hakkaten durulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Olm ne kokuyor lan bu sokaklar ? Çiş mi, kedi ölüsü mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 mmmmhp mmmhp ne kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 koku olayı gene olarak su yemekler soya yağından yapıldığı ve ağır olduu için çok kötü kokuyo e bu adamlar her artığınıda şehrin ortasından geçen nehre dökuyo sonuç ortalığı bok götürüyo ama bu gene iyi hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 yildirimokur said: Olm ne kokuyor lan bu sokaklar ? Çiş mi, kedi ölüsü mü ? kızarmış palmiye yağı kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Öğlen yemeğinde SINGHA içtim 2 şişe.Gayet lezzetliydi.CHANG yoktu yemek yediğim restaurantta.Bu arada İtalyan Restaurantı'na gittim.Domates çorbası ve Ton balıklı spagetti yedim.Ton balıkları gözüme hoş görünmedi ve tabağın bir tarafına ayırdım B)- Üzerine de mangolu dodnurma...Mis...Şimdi oteldeyim.Akşam Şangay'a uçuyorum. En sevmediğim fasıl olan valiz hazırlama faslına başlayacağım. Yahu eşim bu valizi İstanbul'da öyle bir hazırlıyor ki valiz normal görünüyor.Yahu ben hazırlıyorum,valiz sanki patlayacak.Nasıl iştir,bu kadar senedir çıkamadım işin içinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 O kadınların süper gücü abi. Yorma kafanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 taylanddan buraya egzotik meyveler getirilebilse çok hoş olcaktı ya bi ton meyve vardı tadımlık bile aldırmadılar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 deadwoll said: O kadınların süper gücü abi. Yorma kafanı. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Amsterdam masaj salonu ve soi cowboyda cirit atmadiysan adam degilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 eşimi çok seviyorum. O zaman adam sınıfına girer miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Zor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar