Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

T-Mac'den akıl almaz performans !!

jankis

Öne çıkan mesajlar

yok artık bu kadarı da olur mu dedim
adam san antonio-houston maçının son 35 saniyesinde tam 13 sayı atmış ..
ve maçın bitimine 1.7 saniye kala üçlüğü sokarak 81-80 galibiyeti getirmiş takıma

bitime 1 dakika varken salonun yarısı boşalmış çünkü san antonio 10 sayı ilerideymiş.
ve salondan çıkanlar haliyle hayatlarının maçını kaçırmışlar

of of nası bi oyun bu basket
nası bi lig bu nba

p.s:bunu perşembe günü yapmıştı fakat dün forum çöktüğü için yazamadım[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

bu gece 2.30 da dallas houston maçı var izlemeyi düşünüyorum mutlaka.. T-Mac için diil Nowitzki ve Dallas için :)

geçen houston-mavericks maçı baya güzel ve hafif çekişmeli geçmişti nowitzki 53 tmac de 48-49 sayı atmıştı uzatmalardan dallas kazanmıştı inşallah yine böyle keyifli bi maç izleriz ve inşallah dallas kazanır ;)[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

abi adam ilk yarı sonunda orta sha çizgisinden bi atış attı soktu.maç sonunda ise son 25. sn de 2 kişinin baskısının ortasında çok zor bir 3lük attı girdi.ve son 6 sn 2 sayı ile mi ne önde san an. ama tmac geliyor ve gene inanılmaz zor bir üçlük atıyor....

MUazzam bir adam[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

olay şöyle gelişiyo:

8 sayı fark var san antonio lehine

t-mac 3'lük - fark 5 sayı
tim duncan 2 serbest atış - fark 7 sayı
t-mac 3'lük ve tim duncan faul yapıyo, serbest atış ile beraber 4 sayı atmış oluyor - fark 3 sayı
devin brown 2 serbest atış - fark 5 sayı
t-mac 3'lük - fark 2 sayı
t-mac devin brown'dan top çalma
t-mac üçlük - fark 1 sayı houston lehine[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 12 Aralık 2004 00:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ke$kem daha aydınlatıcı bi link werseydın.tıkladıgın gibi download a gelmesi gibi :][signature][hline]
Pyramos - Cristiano telefonu versene bi bakçam
Cristiano - olmaz git ellerini yıka öyle gel pisletme telefonu,saçlarınıda yıka ya tuşların arasına kıl kaçarsa nolcak gitti telefon

Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!!

Pyramos
MSN = [email protected]
ICQ = 282440074
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...