Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçenin UEFA daki rakibi : Zaragoza


Cintonik

Öne çıkan mesajlar

ahanda çok pis koyacaz...maç kadıköy deyse kesin giderim zaten...hırsımızı onlardan çıkartıcaz...görürsünüz takım patlıcak onlara karşı...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe alır inşallah.Kadıköyde yenilmememiz gerekiyor.[signature][hline]
Pyramos - Cristiano telefonu versene bi bakçam
Cristiano - olmaz git ellerini yıka öyle gel pisletme telefonu,saçlarınıda yıka ya tuşların arasına kıl kaçarsa nolcak gitti telefon


Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!!

Pyramos
MSN = [email protected]
ICQ = 282440074
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

beyler ucmayalım kadromuzda servet ve selcuk gibi hele duzelirse deniz gibi yontulamayacak sekilde kalas arkadaslarımız oldugu surece(sakın bana fanatiklesmeyin hepinizden fanatigimdir ama gorunen bu)biz bi yere gidemeyiz acil transfer ve bu arkadaslarla yolumuzu ayırmamız halinde icimde hep bi umut bekliycem serrefsizim final oynamazsak yeterki buNLAR GİTTSSİİİNNNN.... YETER ARTIK!!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zaragoza ???

AVRUPA KUPALARINDA 68 MAÇ YAPTI
Avrupa kupalarına bugüne kadar 13 kez katılan Real Zaragoza, 68 karşılaşma yaptı. Bu maçlarda 34 galibiyet, 12 beraberlik ve 22 yenilgi elde etti. Kupalarda rakip filelere 116 gol atan İspanyol takım, kendi kalesinde 85 gol gördü.

UEFA KUPASI'NDAKİ DURUMU
Real Zaragoza, UEFA Kupası'nda 2. tur grup maçlarını 2. olarak tamamladı ve bir üst tura çıktı. Kupada (C)Grubu'nda Dnipro, Avusturya Wien, Club Brugge ve Utrecht ile mücadele eden İspanyol ekibi, 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 7 puan topladı ve böylece averajla gruptan çıkma başarısı gösterdi. Real Zaragoza, grupta Utrecht'i 2-0, Dnipro'yu ise 2-1 yenerken, Avusturya Wien'e 1-0 mağlup oldu. İspanyol ekibi grubundaki son maçında deplasmanda Belçika'nın Club Brugge takımı ile 1-1 berabere kalarak, rakibinin önünde gruptan çıktı.

[signature][hline]defaultgame WoW TeaM
defAultgame - gamerbug postin.
greenpeace

[Bu mesaj nindalf tarafından 17 Aralık 2004 20:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...