Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Fena olmadı sanırım zaten ilk maç Kadıkoyde , Kadıkoyden bol gollu bi galibiyetle ayrılabilirsek turu geçmemiz dahada kolaylaşabilir diye dusunuyorum...Fenerbahçemize başarılar...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 zaragoza kimlerle maç yapmıştı yaw. ps:iyi kura bence.[signature][hline]app-abi mezara cikma pk lar var lord-iyi ya bende ordan geldim zaten simdi app-sendemi pk sın abi *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 lol bol gollü abi naptınız ya ? çorlu sporla oynamıyorsunuz[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 iyi bir kura oldugunu dusunuyorum muhtemel rakiplerin arasindan. daum durdurmazsa turu geceriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 zorlanacak febe ama bakalım sonunda kendilerinin en büyük başarıların elde edebilecekler mi..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Baba parası değil alın teri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 hadi kolay gelsin diyelim hayırlı olur umarım[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ahanda çok pis koyacaz...maç kadıköy deyse kesin giderim zaten...hırsımızı onlardan çıkartıcaz...görürsünüz takım patlıcak onlara karşı...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Hadi hayırlısı nede olsa Fb lisesindeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 e bizde Kadıköylüyüz (doğma büyüme)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 bence bu yaptığın yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 nasıl yani?nesi yanlış?[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 abi neyse bitirelim konuyu sapmasın iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 maçın tarihi ne???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
david_beckham Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Walla artık fener zaragoza'yı da yenemezse formasındaki yıldızları çıkartır...Elbette gölüm fenerden yana ama zaragoza da az bi takım değil...[signature][hline]Sen bir insansın Ben bir insanım Pis kokulu bişeye bastım Ayağıma yapıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Mandooo, 17 Aralık 2004 17:44 tarihinde demiş ki: e bizde Kadıköylüyüz (doğma büyüme) ben daha fazla kadıköylüyüm :) giedecem o maça işlallah[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Fenerbahçe alır inşallah.Kadıköyde yenilmememiz gerekiyor.[signature][hline] Pyramos - Cristiano telefonu versene bi bakçam Cristiano - olmaz git ellerini yıka öyle gel pisletme telefonu,saçlarınıda yıka ya tuşların arasına kıl kaçarsa nolcak gitti telefon Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: nameless13, 17 Aralık 2004 18:51 tarihinde demiş ki: said: Mandooo, 17 Aralık 2004 17:44 tarihinde demiş ki: e bizde Kadıköylüyüz (doğma büyüme) ben daha fazla kadıköylüyüm :) giedecem o maça işlallah daha fazla kadıköylü nasıl oluyorsunki adam doğma büyüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 grom sen fenerlilerin arasına girme (ailevi :) )[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Fener lisesindeyim diyorum ama huoop:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 feneryolu'nda oturuyorum ondan eheeh[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 haha lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 kolay gelsin..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 3 gol atar rahat fener 1 tane de yer gibime gelio tahmini skor 3-1 kadıkoyde ama orasını bilemem fener atlar bence turu[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sahinKa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 beyler ucmayalım kadromuzda servet ve selcuk gibi hele duzelirse deniz gibi yontulamayacak sekilde kalas arkadaslarımız oldugu surece(sakın bana fanatiklesmeyin hepinizden fanatigimdir ama gorunen bu)biz bi yere gidemeyiz acil transfer ve bu arkadaslarla yolumuzu ayırmamız halinde icimde hep bi umut bekliycem serrefsizim final oynamazsak yeterki buNLAR GİTTSSİİİNNNN.... YETER ARTIK!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Zaragoza ??? AVRUPA KUPALARINDA 68 MAÇ YAPTI Avrupa kupalarına bugüne kadar 13 kez katılan Real Zaragoza, 68 karşılaşma yaptı. Bu maçlarda 34 galibiyet, 12 beraberlik ve 22 yenilgi elde etti. Kupalarda rakip filelere 116 gol atan İspanyol takım, kendi kalesinde 85 gol gördü. UEFA KUPASI'NDAKİ DURUMU Real Zaragoza, UEFA Kupası'nda 2. tur grup maçlarını 2. olarak tamamladı ve bir üst tura çıktı. Kupada (C)Grubu'nda Dnipro, Avusturya Wien, Club Brugge ve Utrecht ile mücadele eden İspanyol ekibi, 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 7 puan topladı ve böylece averajla gruptan çıkma başarısı gösterdi. Real Zaragoza, grupta Utrecht'i 2-0, Dnipro'yu ise 2-1 yenerken, Avusturya Wien'e 1-0 mağlup oldu. İspanyol ekibi grubundaki son maçında deplasmanda Belçika'nın Club Brugge takımı ile 1-1 berabere kalarak, rakibinin önünde gruptan çıktı. [signature][hline]defaultgame WoW TeaM defAultgame - gamerbug postin. greenpeace [Bu mesaj nindalf tarafından 17 Aralık 2004 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar