Pasha Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 2 hafta önce yengeme hediye olarak vatan'dan asus laptop aldım, bugün öğrendimki alet pili görmüyo. Problem biraz enteresan, Şarja takılıyken battery not detected diyo, şarjdan çıkarınca kullanmaya devam edebiliyoruz aleti. Yalnız pili dolu olmasına rağmen şarja takılı olmadan açamıyorum bilgisayarı. İlla şarja takıp açıp öyle çıkarmam gerekiyo şarjdan. Nedir bunun olayı? Bu arada ilk alındığı günden beri böyleymiş. edit: Birazdan çıkıp vatan'a gidicem ama servis vs demezler heralde. uğraştırmadan ürün değişimi verirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 garanti yolları ara beni haftasonları öyle bi sorun vardı bi ara benim eski laptopta ama alet eski diye düşünüyodum değiştirdiler ettiler, yeni alette niye öyle bişey olur anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 bazı markaların pilleri üzerinde bir çip var güç yönetimi için. o patlamıştır, benim de başıma gelmişti zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 2 hafta gecmesini beklemeseydiniz keske, garanti proseduru farkli olacaktir su anda. Sorgusuz sualsiz bisey yapacaklarini sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ilk 7 gün götürseydin direk değişim alırdın. şimdi servise gidecek 15 güne gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Haberim olsa kesinlikle bekletmezdim, yengem biraz gec soyledi malesef. Gitmesem haberim bile olmayacakti hatta :) Vatan'a biraktik aleti, su temasi vs var mi diye bakacaklar. Umarim degisim verirler cunku ilk calistirmadan itibaren varmis sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Değişim verdiler hiç uğraştırmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Cok iyi. Batarya mi degisti yoksa komple mi? Cizgi elektronik mi yuruttu garanti surecini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Komple makine degisiyo. Asus bakiyo dediler, cizgi elektronik lafi gecmedi. Yalniz 216li bi numaradan iletisime gectim, yarin ofiste bakarim numaraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Asus teknik servisiymiş, çizgi elektronik değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 (tu) gule gule kullanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Selam, Büyük ihtimalle Penta... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar