pontipati Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 birkaç aylık, nerdeyse hiç kullanmadım. aklımda bi fiyat yok, isteyen olursa teklifini yazsın/pmlesin. izmir içi elden teslim olur. temsili resim http://www.bazaared.net/wp-content/uploads/2013/04/generic-iphone-5-headphones-with-remote-mic-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 kulaginin icine soktun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 igne ile temizlenir pislikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 90 liraya aldığım kulaklığı değiştirmeye gittiğimde bana " kulaklıkların iadesi olmuyor" dediklerinde, keşke "iğneyle temizlersiniz" deseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 35,25 lira veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 kaç gün içinde gittin? fiş fatura var mı? hayır nasıl iadesi olmuyor abi sıkıntılı mısın sokakta mı buluyorsunuz parayı anlamıyorum. ankarada mısın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 kokuyodur abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Lectre said: kaç gün içinde gittin? fiş fatura var mı? hayır nasıl iadesi olmuyor abi sıkıntılı mısın sokakta mı buluyorsunuz parayı anlamıyorum. ankarada mısın sen? kulaklıkların iadesi hiç bir şekilde olmuyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 ben gayet londradaki apple store'da degistirmistim. neresi bozuk diye sordular, kumandası dedim. baska da bi muhabbet gecmedi aramızda. benim kulaklıktan yoktu ellerinde, gelicen arıcaz biz sizi diyip telefon aldılar. 2 gun sonra da telefon ettiler. gittim almaya yine sorgusuz sualsiz verdiler. hayatım boyunca girdigim en rahat servis hizmetiydi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Cunku avrupada musteri haklari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 bozulunca tabi değiştirirler abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 hicbi sekilde olmuyo diyenler var ya. bozulmadıysa niye degistirsinler ki zaten? kulagına soktugun seyin cayma hakkı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 avrupada iyi değiştirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 toggie said: hicbi sekilde olmuyo diyenler var ya. bozulmadıysa niye degistirsinler ki zaten? kulagına soktugun seyin cayma hakkı olmaz. adam kulagina soktugu seyi satıyor ona hitaben yazılmış zaten değişim bile olmuyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Türkiye'de biseyiniz bozulsun da alin boyunuzun olcusunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Bu arada bu in ear monitor degil, kulagin vajinasina tam girmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 ete değiyor mu, değiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Surtunuyo abi iste, hamile kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 kulağım bakire olsun ama her kulaklığı takayım yok öyle değişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 kirletmeyin lan başlığı kelepir fiyata vercem beyler, kulaklıkta pislik vs olma ihtimali yok bikaç kere kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Ben de bunu kullanmadim posetiyle duruyo. Telefonu satarken aksesuvarli diye veririm ama muhtemelen satmam babama veririm o kulaklik da pic olur. O yuzden isteyene verebilirim sanirim. Ama cazip takas teklifleriyle ikna etmeniz lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Benimkini de ben satim bari pontinin yarı fiyatına satıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Esh said: Ben de bunu kullanmadim posetiyle duruyo. Telefonu satarken aksesuvarli diye veririm ama muhtemelen satmam babama veririm o kulaklik da pic olur. O yuzden isteyene verebilirim sanirim. Ama cazip takas teklifleriyle ikna etmeniz lazim Sana ciddi halleniyorum ben böyle olunca. Kalbimi caliyorsun bak tatli seytan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Lazimsa getiririm gelirken sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Jeeztro said: Lectre said: kaç gün içinde gittin? fiş fatura var mı? hayır nasıl iadesi olmuyor abi sıkıntılı mısın sokakta mı buluyorsunuz parayı anlamıyorum. ankarada mısın sen? kulaklıkların iadesi hiç bir şekilde olmuyor ki. türkiyede aldığınız kulaklığı 6 ay aksesuar garantisi altında alırsınız, 7 gün içinde cayma hakkınız her zaman mevcut. yok piyasayı az çok takip ediyorum işten çıktım ama patiden birinin iade edememesine sinir oldum açıkcası. inş apple yetkili mağazasından falan almışsındır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar