Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitti lan

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sağolun arkadaşlar

arkama bakacağımı sanmıyorum çok tabii belli olmaz da, 5-6 aya buralardan gitme ihtimali var yurt dışına vs. single gidicem bir de bu kız için vazgeçmeyi falan düşünüyordum böyle bir fırsattan ne büyük dertten kurtulmuşum diyorum şimdi
Mesaj tarihi:
3 yillik kiz arkadasimdan ayrildigimda toparlanmam 4-5 ay surmustu. ondan sonra acayip bir rahatlama gelmisti yalniz. ustune bir de yurt disindan teklif gelince ulkeden de kosa kosa kacmistim. 3 sene oldu hala bir ciddi bir iliskim olmadi onun ustune :)
Mesaj tarihi:
kin biriktirmiyorum la hala içimde ona karşı bi sevgim var sonuçta, istesem de yapamam zaten. onun için en iyisinin olmasını gönülden isterim sonuçta birbirimiz için en iyisi olmadığımız ortaya çıktı bir şekilde, yapacak bir şey yok o konuda. kin biriktiren ben değil o, umarım yakın zamanda buna da ihtiyacı kalmaz.
Mesaj tarihi:
Red said:

birbiriniz için uygun olmadığınızı7 senede mi anladınız abi.

o olay oyle olmuyor

yasadikca gelisip buyuyorsun
7 sene sonra artik birbirinize yeterli olmadigini veya zorluk oldugunu farkettigin zaman bitmis oluyor
Mesaj tarihi:
Desqpio said:

oluyor böyle olaylar ama önemli olan şu noktadan sonra kesinlikle arkana bakmamak, bu kadar net. hayatına devam etmeyip arkana bakarsan gg.

Eğer arkandan başka da bakabileceğin güzel bir şeyin yoksa bak abi.
Mesaj tarihi:
Benim de ilişkim yeni bitti.Yedi sene değildi tabi.Çıkardığım ders : Karşına çok süper biri çıkmadıkça veya hayatları birleştirmek için hemen adım atabilecek imkanlara sahip olmadıkça kimseyle ciddi ilişki yaşama.Uzun vadede hepsinin boku çıkıyor çünkü
Mesaj tarihi:
Nazca said:

Desqpio said:

oluyor böyle olaylar ama önemli olan şu noktadan sonra kesinlikle arkana bakmamak, bu kadar net. hayatına devam etmeyip arkana bakarsan gg.

ulan ajsfhashf
Mesaj tarihi:
Ciddi ilişkilerin , evliliklerin gerçekten 21.yy insanına göre olmadığını düşünmeye başladım.Etrafımda da bir tane bile mutlu evlilik yok zaten.Biriyle ruhunu birleştirmek,hayatının bir parçası yapmak , sorumluluğunu sırtında taşımak... Çoğu insan kendisiyle bile yaşayamıyorken çok zor bunlar.
Mesaj tarihi:
Desqpio said:

Nazca said:

Desqpio said:

ulan ajsfhashf

Şimdi okuyunca ben de güldüm ya. :') ahıahsıfsdf
Mesaj tarihi:
işin gücün meşgalen olduğu sürece 1-2 de kızla flörtleşebilirsen bişeyin kalmaz ilk sene dahil
zaman zaman bi gelir sonra gider o gelgitlerin efkarının da keyfine bakacaksın. yaşadığını böyle hissediyosun zaten. iyidir.
Mesaj tarihi:
ben 1.5 sene önce falan 4 semelikten ayrıldım. insan bi kere üzülüyor sanırım böyle sonra geçiyor o.

sonraki herhangi bir hatun 1 aydan fazla sürmedi zaten sürmesi için hiçbir gayretimde olmadı ama şey gibi oluyo şimdi hani böle 90 dakkalık dota oyununu kaybedersin o kadar emek verip tüh lan dersin ya o kadar üzüyor artık.

bir kere çok üzülmek iyiymiş. koymuyor bi daha
  • Yeni Oluştur...