Cuce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 yok kesin olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 sağolun arkadaşlar arkama bakacağımı sanmıyorum çok tabii belli olmaz da, 5-6 aya buralardan gitme ihtimali var yurt dışına vs. single gidicem bir de bu kız için vazgeçmeyi falan düşünüyordum böyle bir fırsattan ne büyük dertten kurtulmuşum diyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 3 yillik kiz arkadasimdan ayrildigimda toparlanmam 4-5 ay surmustu. ondan sonra acayip bir rahatlama gelmisti yalniz. ustune bir de yurt disindan teklif gelince ulkeden de kosa kosa kacmistim. 3 sene oldu hala bir ciddi bir iliskim olmadi onun ustune :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 abi gene de bu kız falan deme ya. takıntı haline gelmesin. kin biriktirme içinde. tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 kin biriktirmiyorum la hala içimde ona karşı bi sevgim var sonuçta, istesem de yapamam zaten. onun için en iyisinin olmasını gönülden isterim sonuçta birbirimiz için en iyisi olmadığımız ortaya çıktı bir şekilde, yapacak bir şey yok o konuda. kin biriktiren ben değil o, umarım yakın zamanda buna da ihtiyacı kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 asdada o yalan abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 birbiriniz için uygun olmadığınızı7 senede mi anladınız abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Esh said: asdada o yalan abi.yoo normal olanı bu. ama biz hıyar olmaya alıştırıldığımız için değilmiş gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 normal olanı o da başkası eski sevgilini paketlerken oyle olmuyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Red said: birbiriniz için uygun olmadığınızı7 senede mi anladınız abi. o olay oyle olmuyor yasadikca gelisip buyuyorsun 7 sene sonra artik birbirinize yeterli olmadigini veya zorluk oldugunu farkettigin zaman bitmis oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Desqpio said: oluyor böyle olaylar ama önemli olan şu noktadan sonra kesinlikle arkana bakmamak, bu kadar net. hayatına devam etmeyip arkana bakarsan gg. Eğer arkandan başka da bakabileceğin güzel bir şeyin yoksa bak abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Benim de ilişkim yeni bitti.Yedi sene değildi tabi.Çıkardığım ders : Karşına çok süper biri çıkmadıkça veya hayatları birleştirmek için hemen adım atabilecek imkanlara sahip olmadıkça kimseyle ciddi ilişki yaşama.Uzun vadede hepsinin boku çıkıyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 gg abi 7 sene öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 benim de ilişkim yeni bitti, 7 sene değil ama 7 gündü, olsundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 benim de geçen sene 7 senelik ilişkim bitmişti. garip bi duygu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 sağa sola yardırma dönemi gelir şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Nazca said: Desqpio said: oluyor böyle olaylar ama önemli olan şu noktadan sonra kesinlikle arkana bakmamak, bu kadar net. hayatına devam etmeyip arkana bakarsan gg. Eğer arkandan başka da bakabileceğin güzel bir şeyin yoksa bak abi. ulan ajsfhashf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Ciddi ilişkilerin , evliliklerin gerçekten 21.yy insanına göre olmadığını düşünmeye başladım.Etrafımda da bir tane bile mutlu evlilik yok zaten.Biriyle ruhunu birleştirmek,hayatının bir parçası yapmak , sorumluluğunu sırtında taşımak... Çoğu insan kendisiyle bile yaşayamıyorken çok zor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 benim 2 ablam var çok şükür çok güzel sürdürüyorlar birlikteliklerini eşleriyle. ama ben yapamam heralde zor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 içelim DoruK, hazır hepimiz yaralıykene sdf Esh de gelir yakın zamanda akarız Yaralı35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 bu saatten sonra ilk 1 seneyi çöpe at, naparsan yap kendin olmuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Desqpio said: Nazca said: Desqpio said: oluyor böyle olaylar ama önemli olan şu noktadan sonra kesinlikle arkana bakmamak, bu kadar net. hayatına devam etmeyip arkana bakarsan gg. Eğer arkandan başka da bakabileceğin güzel bir şeyin yoksa bak abi. ulan ajsfhashf Şimdi okuyunca ben de güldüm ya. :') ahıahsıfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 işin gücün meşgalen olduğu sürece 1-2 de kızla flörtleşebilirsen bişeyin kalmaz ilk sene dahil zaman zaman bi gelir sonra gider o gelgitlerin efkarının da keyfine bakacaksın. yaşadığını böyle hissediyosun zaten. iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 ben 1.5 sene önce falan 4 semelikten ayrıldım. insan bi kere üzülüyor sanırım böyle sonra geçiyor o. sonraki herhangi bir hatun 1 aydan fazla sürmedi zaten sürmesi için hiçbir gayretimde olmadı ama şey gibi oluyo şimdi hani böle 90 dakkalık dota oyununu kaybedersin o kadar emek verip tüh lan dersin ya o kadar üzüyor artık. bir kere çok üzülmek iyiymiş. koymuyor bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 tecrübe işte, ne kadar erken o kadar iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar