Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitti lan

DoruK

Öne çıkan mesajlar

sağolun arkadaşlar

arkama bakacağımı sanmıyorum çok tabii belli olmaz da, 5-6 aya buralardan gitme ihtimali var yurt dışına vs. single gidicem bir de bu kız için vazgeçmeyi falan düşünüyordum böyle bir fırsattan ne büyük dertten kurtulmuşum diyorum şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

kin biriktirmiyorum la hala içimde ona karşı bi sevgim var sonuçta, istesem de yapamam zaten. onun için en iyisinin olmasını gönülden isterim sonuçta birbirimiz için en iyisi olmadığımız ortaya çıktı bir şekilde, yapacak bir şey yok o konuda. kin biriktiren ben değil o, umarım yakın zamanda buna da ihtiyacı kalmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ciddi ilişkilerin , evliliklerin gerçekten 21.yy insanına göre olmadığını düşünmeye başladım.Etrafımda da bir tane bile mutlu evlilik yok zaten.Biriyle ruhunu birleştirmek,hayatının bir parçası yapmak , sorumluluğunu sırtında taşımak... Çoğu insan kendisiyle bile yaşayamıyorken çok zor bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Desqpio said:

Nazca said:

Desqpio said:

oluyor böyle olaylar ama önemli olan şu noktadan sonra kesinlikle arkana bakmamak, bu kadar net. hayatına devam etmeyip arkana bakarsan gg.

Eğer arkandan başka da bakabileceğin güzel bir şeyin yoksa bak abi.

ulan ajsfhashf

Şimdi okuyunca ben de güldüm ya. :') ahıahsıfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

ben 1.5 sene önce falan 4 semelikten ayrıldım. insan bi kere üzülüyor sanırım böyle sonra geçiyor o.

sonraki herhangi bir hatun 1 aydan fazla sürmedi zaten sürmesi için hiçbir gayretimde olmadı ama şey gibi oluyo şimdi hani böle 90 dakkalık dota oyununu kaybedersin o kadar emek verip tüh lan dersin ya o kadar üzüyor artık.

bir kere çok üzülmek iyiymiş. koymuyor bi daha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...