pontipati Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 tyildirim said: 0ne said: "Tatar Ramazan" said: Red said: aslında ben one'ı beklerdim white nayt görevi için. ama süpriz isim aklahur oldu. Ben de ona şaşırdım, meğer Aklaur da ekmeğinin peşindeymiş garibim sdf geyik olsa bende katılırdım da, ciddi konular ve bana göre şakaya gelmez, zaten konu sahipleri gelip bişey yazmıyolar, bana hiç düşmez. http://i.imgur.com/iVIIGov.jpg Adam daha önceden yaşadığı için temkinli yaklaşıyor huashduashdsad BİLDİĞİNİZ GİBİ DEWAM EDİN
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 adam intihar edicem demedi galeyana geldiniz
Riverwind Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Lan ne guzel dramlar donmus ya kacirdim hepsini iyimi
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 drama buttoni falan koyulmali, belli kisiler basinca forumun bir yerinde ciksin drama topici diye. hayatimda 3-4 kere girdigim karalama defterinde drama cikiyor kaciriyoruz :( ayrica o fotoda noyzura cocodan daha seksi duruyor. o hatun icin mi butun drama?
Goering Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Goering said: one mans trash is another mans treasure
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 aynı hikayeyi isimleri değiştirip başka forumlara yazsa da okuyabilsek. yemişim gerçek karakterleri, eğlenceli gidiyordu karea duy sesimi
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Btw One'ın PM'inde o efsanevi son satırlar olmasa sıkıntı yok.
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 "fazla şaşırmıycağıondan eminim dori, bu tip mesajlar her gelen mesajlardan biridir." de güzel yaa.
moncici Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 ya "her ne kadar gitmesede tekrarlanıcaktır" cümlesindeki anlatım bozuklukları, imla hataları ve amatör yazış tripleri?
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 hamsilipilav said: meriçlikle koskoca karakterin ismi kirlendi zamanında demiştik amk bu işleri bırakın noluo diye yine aynı vakalar http://forum.paticik.com/read.php?2,6518830,6520324#msg-6520324 Nostalji.
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Jim_E_Rustler said: Nostalji. ahah ne hasarli bi adamdi o ya hala resim falan ciziyordur belk sdf edit: of sayfa basi
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 lucina salağı gelene kadar kimsenin bi sikten haberi yoktu. adam saçma yanlış doğru haklı haksız falan farketmeden kendi gördüğü gibi birşeyler yazıyodu kimse de ne coco olduğunu anlamıştı ne birşey. eğer lucina'ya coco yaptırdıysa bu retaliate olayını duygusallıkla ne yapacağını bilmeden yaptırdığını düşünüyorum şu anda da farkındadır sanırım nasıl bir hata olduğunun. sadece okuyup kimsenin farkına varmayacağı eheheh fıstıkçı kzı ehehehe yapılıp geçilecek anon kalacak bişeydi. karea biryerlerden birşekilde ulaşmaya çalışmış. demek ki başka bir seçeneği kalmadı ki yüzde 99'u aptal olan bir forumda böyle birşeye kalkıştı. yada o anda doğru geldi falan. yok bu kız için mi yok bunun için mi falan gibi şeyler sinirlendirse bile hakediyor sonuna kadar coco bunu eğer kendi kendini ifşa ettirip kimsenin anlamadığı konuda sırf cevap hakkı için yaptıysa bunu. olayla alakası yoksa ona da yazık. kareaya da yazık. birtek lucinaya yazık değil. ortamı bulandıralım dedik saçma sapan sağa sola sataşalım alakasız yere çekelim konuyu bitsin gitsin falan dedik inatla çıkıyor da çıkıyor sürekli güncelde. adamın intihar edesi yoksa gördükçe edesi gelir amınakoyim kendileri için kapatın silin bence topikleri falan kitleyin hepsini de banlayın bitsin gitsin. özel muhabbet yansıdığı anda boku çıkıyor şunun. baya doğru değil şu durumun devam etmesi hala, birileri arasında bişeyler geçmiş bir YANLIŞLIK olmuş alakasız biyerde kimin ne olduğu belli olmadığı yerde resimleri paylaşılıyor bilmemne bu nedir lan. anon kaldıkları müddetçe ehrehreher yapılırdı da iş değişti. kimin hatası kimin yanlışı önemli değil durum hakkaten çok çirkin.
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 bu saatte sinirli olmayı nası beceriyorsunuz kardeş
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 darkwingduck said: bu saatte sinirli olmayı nası beceriyorsunuz kardeş Ahahahaha koptum
Soris Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Noldu vingtor seninde mi böyle bir kasetini ortaya çıkaracaklar ne bu sinir kardeş
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 uykum acıldı göktanrı belanızı versin ya tokat gibi carptı
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Bu saatte işe giden adama koşu falan demeyin. Git yat.
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 aquila said: sen ne diyon ya. ciddi olduğum zaman şehvetle dudaklarımdan öpmek istemedin mi? hayır diyeceksin...ama cevabı biliyoruz...
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Masakari said: Bu saatte işe giden adama koşu falan demeyin. Git yat. 6da kalkarım bostancıya koşar geri dönerim. 7de işime giderim kardeş gerekirse. ama işsiz olduğum için dayz falan oynarım şimdi ne bileyim çay yapiym bi karın falan çalışırım sonra bakalım. dizi falan izliym biraz
Öne çıkan mesajlar