Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karea ve intihar...


Liebe

Öne çıkan mesajlar

tyildirim said:


0ne said:

"Tatar Ramazan" said:

Red said:

aslında ben one'ı beklerdim white nayt görevi için. ama süpriz isim aklahur oldu.

Ben de ona şaşırdım, meğer Aklaur da ekmeğinin peşindeymiş garibim sdf


geyik olsa bende katılırdım da, ciddi konular ve bana göre şakaya gelmez, zaten konu sahipleri gelip bişey yazmıyolar, bana hiç düşmez.


http://i.imgur.com/iVIIGov.jpg




Adam daha önceden yaşadığı için temkinli yaklaşıyor huashduashdsad

BİLDİĞİNİZ GİBİ DEWAM EDİN
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lucina salağı gelene kadar kimsenin bi sikten haberi yoktu. adam saçma yanlış doğru haklı haksız falan farketmeden kendi gördüğü gibi birşeyler yazıyodu kimse de ne coco olduğunu anlamıştı ne birşey.

eğer lucina'ya coco yaptırdıysa bu retaliate olayını duygusallıkla ne yapacağını bilmeden yaptırdığını düşünüyorum şu anda da farkındadır sanırım nasıl bir hata olduğunun. sadece okuyup kimsenin farkına varmayacağı eheheh fıstıkçı kzı ehehehe yapılıp geçilecek anon kalacak bişeydi.

karea biryerlerden birşekilde ulaşmaya çalışmış. demek ki başka bir seçeneği kalmadı ki yüzde 99'u aptal olan bir forumda böyle birşeye kalkıştı. yada o anda doğru geldi falan.

yok bu kız için mi yok bunun için mi falan gibi şeyler sinirlendirse bile hakediyor sonuna kadar coco bunu eğer kendi kendini ifşa ettirip kimsenin anlamadığı konuda sırf cevap hakkı için yaptıysa bunu.

olayla alakası yoksa ona da yazık. kareaya da yazık. birtek lucinaya yazık değil.

ortamı bulandıralım dedik saçma sapan sağa sola sataşalım alakasız yere çekelim konuyu bitsin gitsin falan dedik inatla çıkıyor da çıkıyor sürekli güncelde. adamın intihar edesi yoksa gördükçe edesi gelir amınakoyim

kendileri için kapatın silin bence topikleri falan kitleyin hepsini de banlayın bitsin gitsin. özel muhabbet yansıdığı anda boku çıkıyor şunun. baya doğru değil şu durumun devam etmesi hala, birileri arasında bişeyler geçmiş bir YANLIŞLIK olmuş alakasız biyerde kimin ne olduğu belli olmadığı yerde resimleri paylaşılıyor bilmemne bu nedir lan.

anon kaldıkları müddetçe ehrehreher yapılırdı da iş değişti. kimin hatası kimin yanlışı önemli değil durum hakkaten çok çirkin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...