fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Bg2 de archer kit cok mu kötü? Ona göre devam etmeyecem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 16.74 dolar su anda. gecen winter sales de boyle yuzde 30 indirim bir sey almıstım, 2 gun sonra community pick ile yuzde 50 oldugunda cıldırmıştım. gerci bu sefer topu topu 4 dolar fark eder 30 ila 50 arasında. ama bilemedim simdi beklesem mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Namessar. Neden satın alıyorsun? Amacın ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 koleksiyoner obsesifliği diyelim. son yıllarda kutulu eski oyunlarımı bile steam uzerinde barındırmak gibi bir hastalık geldi bana. Gabe abiyi zengin eden aptallardanım işte. 20 doların altına inen eski arsıv oyunlardan steame cıkanların hepsini aldım, kalanı da GOG dan aldım. steam oncelikli tercihim ama. hem orjinali (collectors edition olan) hem TOB aslında ayrı ayrı kutu set CD olarak var bende. taaaa o yıllarda dolarcıkları bayılıp getirtmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 şu heriflere para verme ya, hiçbirşey yapmamışlar enhanced babında birsürü para istiyorlar. ayıptır ufacık modla bunun aynısını elde ediyosun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Peki ne güzel. Ama burda mesele para değil, tek yaptığı şey modderların 15 yıl önce yıl önce yaptığını reskinleyip aynı içeriği buglı bi şekilde piyasaya süren bi firmayı boykot etmek. Beamdoga kazandırdığın tembellik, ucuzluk ve basitlik olarak bizlere geri dönecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Eklenen 4 yeni adam aslinda epey hosuma gitti benim, 10$ olsa edebilir ama belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 collectors edition demişken en büyük pişmanlığım zamanında bu kutuyu açmaktır. hatta o donem satın aldığım tüm collectors larımı açardım. şimdi gözüm şunda: http://www.ebay.com/itm/Baldur-s-Gate-II-2-Shadows-of-Amn-Collector-s-Edition-for-PC-AD-D-NEW-SEALED-/261355505786 120-140 dolar bandına inse yumulacağım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Amacın satış yapmak değilse kutuyu neden açmak istemiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 o kutu açılır harita duvara asılır ötesi yok, almış olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 mint condition saklamak icin. artık bir oyunu cok hevesle beklersem 2 tane collectors alıyorum. birini acıyorum, digerini saklıyorum. bu bir hastalık, anlamanızı beklemiyorum. her oyunun collectors ını almıyorum, yani bir koleksiyoner degilim. ama cok sevdigim oyunları mutlaka collectors alıyorum. evde boyle 30 oyunum vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Haaaa... Tamam kardeş sen bunu da alabilirsin istersen. Takıl gereksiz agresyonlara girmeyelim. -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 33 yasındayım. evliyim ve okul, bakım vs masrafı olabilecek bir cocugum yok. evimi arabamı coktan aldım. esim de uzman doktor, ekonomik olarak benden bagımsız, ev giderlerine de ortak. dolayısı ile bu tur meraklara para ayırabilir hale geldim. bu bir zevk. dedigim gibi anlamanızı beklemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ev aldıysan bi ev daha al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 yalova'dan ev verelim sana? istersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 konuya donersek, %50 indirim gorursem meraklısı oldugumdan alacagım. kalitesizlige prim yorumuna da mevcut fiyatta katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 beylikdüzü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 parlementerler sitesinin tam karşısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Evet.. Tamam ya biz seni eleştirmiyoruz zaten, değil mi arkadaşlar. Ben şimdi yavaş ve sakin adımlarla bu topikten çıkıyorum. Hoppidi hop http://i232.photobucket.com/albums/ee270/Asriel16Asi/My%20Little%20Pony%20Friendship%20is%20Magic/bth_Pinkie-backtrack.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Ahaha biraz hızlı indirime gitmiş sanki? http://www.gamersgate.com/DD-BG2EE/baldurs-gate-ii-enhanced-edition 6.25$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 steam'e ekleniyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Evet steamworks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Darksun said: Ahaha biraz hızlı indirime gitmiş sanki? http://www.gamersgate.com/DD-BG2EE/baldurs-gate-ii-enhanced-edition 6.25$ Alınır mı bu fiyata arkadaşlarla multi atmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 3,75 dolar yazıyo bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar