-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Hadi oyluyalım.. Oylamak için[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI Genç FB
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 oy verecezde seçeneklerin hepsi birbirinden önemli zor bi seçim olacak :lol:[signature][hline]
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 hehe :) ben Gelinim Olur musun ve Semra kaynana'ya oy verdim . :-P[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI Genç FB
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 İzleyicilerden Öneriler ## IDDAA ÇILGINLIGI :D[signature][hline] [Bu mesaj Xharloan tarafından 19 Aralık 2004 11:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 abi bu ne ya. daha duzgun secenekler beklerdim. madem 2004 un en acaip olaylari ya da her neyse, dunya ile alakali seylerin de olmasi lazimdi. ne bilim, arafatin olumu, bush un secilmesi vsvsvs. sadece turkiyenin magazin olaylarini yazmalarina gerek yoktu. of niye gaza geldim ki normalde boyle seylerde gaza gelmem.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 gırgrına zaten bu acaip olaylar dio..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI Genç FB
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ehue eet moralim bozuk herseye laf ediyorum lol.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ehuehe en çok oyu emrenin' nobreye yaptığı hareket almış..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI Genç FB
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 milletin önerdiği şeyler daha iyiymiş
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 bence gelinim olur musun ve kırıcan mı belimi şarkısı :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Actually I'm not horrible...I'm only little drop and one day I'm going to pass away... Öhöm Öhöm ben :)
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 AB'den müzakere tarihi almamız.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: -Kobe-, 19 Aralık 2004 15:58 tarihinde demiş ki: AB'den müzakere tarihi almamız. bencede[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 acaip dediği için en saçma olanları oyladım. sonra sonuçlara tıkladığımda altta önerilenleri okudum baya çarpıcı şeyler var.ciddi bir şekilde ülkenin haline değinenler tokat gibi indi..[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b]
Razu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 hepsi bir birinden önemli seçemedim[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 lol komik şeyler eklemişler :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 96)
screamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Semra Teyze yok orada hayırrrrrrrrr[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 iyi bakmanı öneriyorum :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 96)
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Orman bakanı çiftçilere gözünüzü toprak doyursun. Demesi... seyircilerden öneri..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 , [Bu mesaj MrMedia tarafından 19 Aralık 2004 20:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 valla bunlara bakınca hepsi dıyesım geldı ama[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 futbol burayada damgasını vurmuş[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 IDDAA ÇILGINLIGI dedim bende.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Yazdığım öneri.. Anlayana.. ''Sanırım pek size o kadar iç açıcı gelmeyecek çünki sizler daha çok bilinçsiz toplumu daha bilinçsiz kılmak icin tereyağ taşıyıcılarısınız demeyeceğim bunun yerine sadece size ''medya'' diyeceğim Musuldaki 5 Çevik kuvvetimizin öldürüldüğü size ne kadar ilginç geliyor ama bilmiyorum BANA İLGİNÇ GELİYOR!!!''[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 acayip yaziyor, onemli degil. yada dunyanin kaderinde etkisi olacak seyler degil. bu yazanlar gercekten acayip. ve hatta boyle seylerin gundemde yer tutuyor olmasi daha da acayip. okudukca daha da sasiriyor insan.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Eğer gözüme oy vermeye değer bir şey olsa oy verirdim... Çok kötü hazırlanmış...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Öne çıkan mesajlar