Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2004'ün En Acaip Şeyleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hehe :)

ben Gelinim Olur musun ve Semra kaynana'ya oy verdim . :-P[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
-------------------------------------------
BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ
ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ
KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI
ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI

Genç FB
Mesaj tarihi:
abi bu ne ya. daha duzgun secenekler beklerdim.

madem 2004 un en acaip olaylari ya da her neyse, dunya ile alakali seylerin de olmasi lazimdi. ne bilim, arafatin olumu, bush un secilmesi vsvsvs. sadece turkiyenin magazin olaylarini yazmalarina gerek yoktu.

of niye gaza geldim ki normalde boyle seylerde gaza gelmem.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.

Mesaj tarihi:
ehue eet moralim bozuk herseye laf ediyorum lol.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.

Mesaj tarihi:
ehuehe en çok oyu emrenin' nobreye yaptığı hareket almış..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
-------------------------------------------
BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ
ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ
KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI
ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI

Genç FB
Mesaj tarihi:
bence gelinim olur musun ve kırıcan mı belimi şarkısı :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Actually I'm not horrible...I'm only little drop and one day I'm going to pass away...
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
acaip dediği için en saçma olanları oyladım.

sonra sonuçlara tıkladığımda altta önerilenleri okudum baya çarpıcı şeyler var.ciddi bir şekilde ülkenin haline değinenler tokat gibi indi..[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki:
mesela polymorph autocast ayarlanabilse
[/b]
Mesaj tarihi:
Orman bakanı çiftçilere gözünüzü toprak doyursun. Demesi...

seyircilerden öneri..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Mesaj tarihi:
valla bunlara bakınca hepsi dıyesım geldı ama[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon.
And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Mesaj tarihi:
futbol burayada damgasını vurmuş[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Yazdığım öneri.. Anlayana..

''Sanırım pek size o kadar iç açıcı gelmeyecek çünki sizler daha çok bilinçsiz toplumu daha bilinçsiz kılmak icin tereyağ taşıyıcılarısınız demeyeceğim bunun yerine sadece size ''medya'' diyeceğim

Musuldaki 5 Çevik kuvvetimizin öldürüldüğü size ne kadar ilginç geliyor ama bilmiyorum BANA İLGİNÇ GELİYOR!!!''[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
acayip yaziyor, onemli degil. yada dunyanin kaderinde etkisi olacak seyler degil. bu yazanlar gercekten acayip. ve hatta boyle seylerin gundemde yer tutuyor olmasi daha da acayip. okudukca daha da sasiriyor insan.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
  • Yeni Oluştur...