Killer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 şu fit görünmek isteyenler bi foto koysun ya lütfen. amacınıza ne kadar kalmış bi görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 bacak günüm 30 dakka göğüs - triceps 40-45 omuz-kanat-biceps 40-45 karın 20 her salona giden 1.5 saat her tarafından ter akıtacak diye birşey yok. bu sporu da ego tatmini ve yediğim yemeği biraz da olsa karşılasın diye yapıyorum. aglamayın. yok egoymuş, şuymuş, buymuş. aşın bunları arkadaş. soris sağlıklı beslenme konusunda takıntı yapmışsın hacı. allah için gelip şimdi şu yazımın altına wot döşeme nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 neyse bilen arkadslardan yardim isteyeyim bende. Boy 2 metre kiloda 130 varimdir. yaklasik 2 aydir gidiyorum incelme oldu ama genede olmasi gerekenden az. Belirli bir programim yok calismam su sekilde. Ilk gittigim gibi 30 dk kosu (yarim saa ticinde 4 ila 4.5 km arasi kosuyorum. 4 altina dusmuyor ama 4.5 hergun cikamiyorum.) Sonra 15 dakika normal bisiklet (ama bos pedal cevirme degil 25 kademeli ayarda 12-13 arasi yapiyorum. son iki dakikada 17 cikatiyorum) bundan sonra dinlenme maatinde 10 dk yatay bisiklet. Bunlari tamamladiktan sonra karin calisiyorum. su ayaklari kenetleyip yatay bir sekilde kendini kaldirdigin alet + agirlikla kendini oturur pozisyondan agirlikla egilir pozisyona gectigin alet ve duz mekik seklinde 3 tur yapiyorum. Bu turlar arasinda da kafama gore gogus kol vs. calisiyorum. Calismadan hemen once 2000 mg le carnitine aliyorum. Bu calismaya ekleyeceginiz. Veya soyle yap diyeceginiz herseye acigim. Ayrica bazen calismadan sonra 10-15 dk saunaya giriyorum. Dedigim gibi tavsiyelerinize acigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 herkes bişey biliyo hacı KENDİNCE kimi dinlicen lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 killer iyi biliyo bu işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 iyi bilse yilin 8 ayi sakat olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 şunu da iyi sakız ettiniz ya haha HE GÜLÜM HE SAKAT HE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ben seni dinliyorum killer man boobsla göbeği nasıl yok etcez en büyük ve öncelikli derdim bunlar haftada 4-5kere salona gidiyorum 30dk kardio+10dk su cross bisiklet mi ne var ya onu yapıyorum sonra abuk subuk bir ağırlık programım mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 aga ağırlık da kaldır en kötü temel egzersizleri yap pectoral fly pulldown lateral pushdown falan. ağırlıksız olmaz man boobs kadar kilon varsa şekeri yağı falan unut zaten sıkı diyet yapman lazım. haftada 3 kardio 1 ağırlık idmanı gidebilirsin şimdilik bilmiyorum tabi durumunu nedir ne değildir. cardion uzun diye ayrı güne aldım ağırlık idmanını. yoksa başta kardio yap, yalandan bi turla ağırlıkları, sora yine kardio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 şişmanlar isyan etmiş yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 dandik bir ağırlık programı dediğim henüz isimlerine yabancıyım verilen setleri ağırlıkları yapıyoruz tabiki de dediğin gibi ciddi bir diyet lazım öncelikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 koy buraya resmini falan bakim ben öm at ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 abi sigara kesin cözüm kilo vermek icin elma ye doyuruyo bildigin protein diyeti yap protein-nikotin ustune bide arada beyaz hoplattir paran varsa 2 aya tamamsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 master bunu bana ver hayatini yok ediyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 sigara yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 yok abi degil metabolizmayi hizlandiriyo birakinca alirsin tabi yine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 axedice said: Seksli u...u lu partilere katılıyor sanırsam. Aburcubur partisi 8e kadar sürmez çünkü. abi abur cubur cipsli parti ne ya ahaha lisede miyiz Benim partiler max 3-4 bira ve yarım paket sigara oluyo. Seks occasional. Clubbing işte Beyler l-karnitin araştırıyorum. Cidden aliym fark yaratır mı yoksa placebo effect mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 AtlaraFisildayan said: soris sağlıklı beslenme konusunda takıntı yapmışsın hacı. allah için gelip şimdi şu yazımın altına wot döşeme nolur. ya ne takıncı yapcam abi bende sizin gibi besleniyorum. bir tek ekmek tahıl baklagil filan yemiyorum. Zaten yesem bile midemi bozuyor artık. Arada bende yiyorum abur cubur. Bunlar genel sağlık için. Yoksa zaten herhangi bir goal ile alakaları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 tahil, baklagil niye yemiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Abi midemi bozuyor. İlk başlarda paleo diet yapayım diye yemiyordum şimdi arada yiyecek oluyorum rahatsız ediyor midemi. Mesela dışarıya çıktım kebapçıda iskender yiyecek oldum pidesini tutup ayırmıyorum tabi mal gibi. Ama tutup evde makarna pilav mercimek filan yiyemiyorum. Rahatsız ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 mercimek mükemmel bişi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Jaegermeister bi mercimek tarifi patlat madem. Çorbası hariç evimin kapısından sokmadığım bi gıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 bilmem ki mercimeği annem çok güzel yaptığı için ugrasmadım hiç akşama sorarım yazarım tarifi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 kara şimşek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar