Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zayıflama / fitness

elma

Öne çıkan mesajlar

bacak günüm 30 dakka
göğüs - triceps 40-45
omuz-kanat-biceps 40-45
karın 20

her salona giden 1.5 saat her tarafından ter akıtacak diye birşey yok. bu sporu da ego tatmini ve yediğim yemeği biraz da olsa karşılasın diye yapıyorum. aglamayın. yok egoymuş, şuymuş, buymuş. aşın bunları arkadaş.

soris sağlıklı beslenme konusunda takıntı yapmışsın hacı. allah için gelip şimdi şu yazımın altına wot döşeme nolur.
Sosyal ağlarda paylaş

neyse bilen arkadslardan yardim isteyeyim bende.
Boy 2 metre kiloda 130 varimdir.
yaklasik 2 aydir gidiyorum incelme oldu ama genede olmasi gerekenden az.

Belirli bir programim yok calismam su sekilde.
Ilk gittigim gibi 30 dk kosu (yarim saa ticinde 4 ila 4.5 km arasi kosuyorum. 4 altina dusmuyor ama 4.5 hergun cikamiyorum.)

Sonra 15 dakika normal bisiklet (ama bos pedal cevirme degil 25 kademeli ayarda 12-13 arasi yapiyorum. son iki dakikada 17 cikatiyorum)

bundan sonra dinlenme maatinde 10 dk yatay bisiklet.

Bunlari tamamladiktan sonra karin calisiyorum. su ayaklari kenetleyip yatay bir sekilde kendini kaldirdigin alet + agirlikla kendini oturur pozisyondan agirlikla egilir pozisyona gectigin alet ve duz mekik seklinde 3 tur yapiyorum.

Bu turlar arasinda da kafama gore gogus kol vs. calisiyorum.

Calismadan hemen once 2000 mg le carnitine aliyorum.
Bu calismaya ekleyeceginiz. Veya soyle yap diyeceginiz herseye acigim.
Ayrica bazen calismadan sonra 10-15 dk saunaya giriyorum.

Dedigim gibi tavsiyelerinize acigim
Sosyal ağlarda paylaş

aga ağırlık da kaldır en kötü temel egzersizleri yap pectoral fly pulldown lateral pushdown falan. ağırlıksız olmaz

man boobs kadar kilon varsa şekeri yağı falan unut zaten sıkı diyet yapman lazım. haftada 3 kardio 1 ağırlık idmanı gidebilirsin şimdilik bilmiyorum tabi durumunu nedir ne değildir. cardion uzun diye ayrı güne aldım ağırlık idmanını. yoksa başta kardio yap, yalandan bi turla ağırlıkları, sora yine kardio
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Seksli u...u lu partilere katılıyor sanırsam. Aburcubur partisi 8e kadar sürmez çünkü.

abi abur cubur cipsli parti ne ya ahaha lisede miyiz

Benim partiler max 3-4 bira ve yarım paket sigara oluyo. Seks occasional. Clubbing işte

Beyler l-karnitin araştırıyorum. Cidden aliym fark yaratır mı yoksa placebo effect mi?
Sosyal ağlarda paylaş

AtlaraFisildayan said:

soris sağlıklı beslenme konusunda takıntı yapmışsın hacı. allah için gelip şimdi şu yazımın altına wot döşeme nolur.

ya ne takıncı yapcam abi bende sizin gibi besleniyorum. bir tek ekmek tahıl baklagil filan yemiyorum. Zaten yesem bile midemi bozuyor artık. Arada bende yiyorum abur cubur.
Bunlar genel sağlık için. Yoksa zaten herhangi bir goal ile alakaları yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi midemi bozuyor. İlk başlarda paleo diet yapayım diye yemiyordum şimdi arada yiyecek oluyorum rahatsız ediyor midemi. Mesela dışarıya çıktım kebapçıda iskender yiyecek oldum pidesini tutup ayırmıyorum tabi mal gibi. Ama tutup evde makarna pilav mercimek filan yiyemiyorum. Rahatsız ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...