elma Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Selamlar, Pati ahalisine danışayım dedim topic açtım. 4 yıl önce 2 sene kadar amerikan futbolu oynamıştım gayet fittim ve kas geçmişim var, sporu bir anda bırakıp kendimi derslere verince göbek çıktı. Zayıflamak istiyorum. an itibariyle 98 kiloyum. Son 3 haftadır sadece yediklerime dikkat ederek (kola türevleri / fast food ve tatlı yok, yağ tuz şekeri çıkardım hayatımdan) 5 kilo kadar verdim. Son 1 haftadır da 2 günde 1 7 km koşuyorum sabahları aç karnına. kas yapmak istemiyorum, fazla yağlardan kurtulup fit olmak istiyorum ilk aşamada. Neler tavsiye edersiniz? Düzgün beslenmenin dışında karnitin falan al kardioyu daha efektif yapar dediler ve şu an hiç bilemiyorum. Teşekkürler elma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Aynı şekilde yap işte kasıda yağıda yakarsın 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 tyildirim said: Aynı şekilde yap işte kasıda yağıda yakarsın 10 numara. Sequocum google da araştırma yapıp çok güzel bilgiler edindim. Cardio yanında weight de basıcam kombinleyip yola öyle devam edicem en güzeli buymuş öyle diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Fazla ağırlık basma çok kas olabilir. Fit olmak isteyen adam için tehlike bunlar. Ben o yüzden düşük ağırlıklarla çalışıp az kas yapıyorum, fit oluyorum. Fight clubdaki bired pit gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 3 haftada 5 kg cok iyi boyle devam et bence. belki araya crossfit tarzi veya istasyon calismasi gibi sadece kendi vucut agirliginla yapacagin aktiviteler ekleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 En az 30-40 dakika kardio calis. Sonra agirliksiz karin ve benzeri hareketler, pilates vs... Benim boyle birbucuk 2 saat geciyor. Sonra halim kaldigi kadar agirlik kasiyorum. Cevremdekilere bakiyorum en yuksek agirligi basabilmek icin adeta enerjilerini sakliyorlar. Terlikle gelip iki gogus basip gidiyorlar. Cunku olay kendini gostermek. amaci basabildigi agirligi arttirmak. Yandaki fazla basinca komplekse giriyor. Bence amacin ter dokmek olmali. Kalori yakmak. Zorla kendini halin kaldigi kadar agirlik bas. Merak etme zamanla kondisyon kazaniyorsun. Enerjin bitmiyor. Ertesi gun cok halsiz kaliyorum ama calistigim gun 3 saatin hakkini veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 hunty said: En az 30-40 dakika kardio calis. Sonra agirliksiz karin ve benzeri hareketler, pilates vs... Benim boyle birbucuk 2 saat geciyor. Sonra halim kaldigi kadar agirlik kasiyorum. Cevremdekilere bakiyorum en yuksek agirligi basabilmek icin adeta enerjilerini sakliyorlar. Terlikle gelip iki gogus basip gidiyorlar. Cunku olay kendini gostermek. amaci basabildigi agirligi arttirmak. Yandaki fazla basinca komplekse giriyor. Bence amacin ter dokmek olmali. Kalori yakmak. Zorla kendini halin kaldigi kadar agirlik bas. Merak etme zamanla kondisyon kazaniyorsun. Enerjin bitmiyor. Ertesi gun cok halsiz kaliyorum ama calistigim gun 3 saatin hakkini veriyorum. haftada kaç yapıyorsun bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 hunty said: En az 30-40 dakika kardio calis. Sonra agirliksiz karin ve benzeri hareketler, pilates vs... Benim boyle birbucuk 2 saat geciyor. Sonra halim kaldigi kadar agirlik kasiyorum. Cevremdekilere bakiyorum en yuksek agirligi basabilmek icin adeta enerjilerini sakliyorlar. Terlikle gelip iki gogus basip gidiyorlar. Cunku olay kendini gostermek. amaci basabildigi agirligi arttirmak. Yandaki fazla basinca komplekse giriyor. Bence amacin ter dokmek olmali. Kalori yakmak. Zorla kendini halin kaldigi kadar agirlik bas. Merak etme zamanla kondisyon kazaniyorsun. Enerjin bitmiyor. Ertesi gun cok halsiz kaliyorum ama calistigim gun 3 saatin hakkini veriyorum. ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Haftada 2 kesin yapmaya calisiyorum. Zamanim olursa haftada 3 kere max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 tum vucut agırlık calıs, compound hareketleri uygula. kardiyo yapmana gerek yok. beslenmene dikkat et. lifli yiyecekler tuket. bol su ic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 beyler peki uykunun önemi nedir onu biraz tartışalım hafiften? yüksek lisans gereği dinamik bir hayatım var. Bir günüm diğerine uymuyor çok serbest takılıyorum ne zaman uyuyup kaç saat uyuyup ne zaman kalktığım belli değil. Misal bu sabah 8 de partiden dönüp akşam 5 e kadar uyudum. Bu gece de uyku tutmayacak biliyorum skip edicem yarın gece uyuycam 11-12 gibi. Beslenme ve spor düzenli olduktan sonra uyku çok çok farkettiriyor mu? Stres ve düzenleyici hormonlar uyurken salgılanıyormuş. Boğazımı ve sporu kontrol edebiliyorum da yaşam tarzım pek uymuyor düzenli uykuya ya da çalışmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 çok komik adamlar var yav sdf kendi yaptığı yaramış diye aynısını akıl vermek 4 saat kardio yapmalısın bro. sabah 2 akşam 2. sonra öbür günler 1.5 saat ağırlık çalış. karbonhidrat ye çok fazla kaslı olmak isteme bide olmassın merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 sen baska bisi mi yaptın simdi komik adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 killer akil ne zaman dusecek senin icine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Zayıflamak için öncelikle yemeği kesmek lazım sonra kardiyo vs vs ile destek olacaksın. Tipik beyazları tamamen kes ve protein ağırlıklı beslenmeye dikkat et. Başlarda vücudunu zorlamadan 40 dakika kadar nabzını yukseltecek şekilde şekilde hafif kardiyo ile devam et sonra kilon bir yerde takılıp kaldığında kardiyoyu arttırırsın. Ve arada 5 gün mesela hiç spor yapmak vücüt sporla su topluyor onu atarsın belli başlı direnç gösteren kilo duvarını öyle geçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Killer tam bi "importanter" adamı ya ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 beyler gayet doğru bilgi verdim niye şimdi laf attınız bana ? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Killer said: çok komik adamlar var yav sdf kendi yaptığı yaramış diye aynısını akıl vermek 4 saat kardio yapmalısın bro. sabah 2 akşam 2. sonra öbür günler 1.5 saat ağırlık çalış. karbonhidrat ye çok fazla kaslı olmak isteme bide olmassın merak etme. orly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 beyler bu işin sırrı püf noktası falan yok profesyonel değilseniz ha kısa yolu var ama önermiyorum, herneyse haftada 5 gün spora gitceksin 1-1.5 saat idmanını yapıcaksın yagı kuruyemişten karbı kepekli pirinç makarna ve meyveden alcıaksın etini yiceksin bitti gitti hem cardionu hem ağırlığını yapıcaksın artık nası ayarlarsın sana kalmış bana sorasan ağırlığa biraz daha öenm ver derim ama kardiyo yapcağın zaman dışarı çıkıp koşmak, ip atlama, kum torbasında çalışma yada gölge boksu çok daha işe yarıyor 48239048231 saat bisiklete binmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Jaegerjaquez said: makarna Ne makarna mı? Baya bildiğimiz makarna? Aaa iyiymiş lan ben bu yüzden makarna yemeyi kesmiştim. Noodle nasıl peki? Yada erişte falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ayni. Yaptigin yagi findik yagi vs gibi daha saglikli bi bitkisel yagla degistirirsen daha bile iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 doğuştan fitim beee. (göbek var azcık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 iskender yiyin işte karbonhidrat yağ protein 3 öğün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 axedice said: Jaegerjaquez said: makarna Ne makarna mı? Baya bildiğimiz makarna? Aaa iyiymiş lan ben bu yüzden makarna yemeyi kesmiştim. Noodle nasıl peki? Yada erişte falan? hea bildiğimiz makarna esmer veya tam tahıllı olması tercihim bulgurda olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar