KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Vallahide gördüm. Scalar yeniden kurulmuş hunlar ve benim corp hani cubor onaraq ve draca longen içinde Ses verin gerçekmi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 %90 pandemicle ally oluyolarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Karakter başına aylık kira olacak mı yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Ben Ferhan abiyi acik gordum bir iki kez hatta benim corp fln diye yeni corp kurmus birisi scalara girmis hemen 12 kasimdan buyana scalar aktif yine. Ama henuz aktivite anlaminda aktif degil sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 SIKYAHONAW said: Karakter başına aylık kira olacak mı yine? asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 pandemicle ally mi?.. ferhan abi parasını öder pandemici satın alır ne diye ally yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Exodous said: Eline sağlık, çok güzel olmuş afiş. Bu arada Eve hayatıma bugün tam olarak son vermiş bulunuyorum. Çünkü zaten emaneten aldığım karakteri, bir başkasına geri verdim. Bu bir başkası kim derseniz, çoooook sürpriz bir isim ve saz arkadaşları yıllar sonra geri dönüyor oyuna. Gönlümü alırsanız söylerim. Exodous said: Flaş flaş flaş... Ahmet Abi, Ferhan Abi, Erol Abi ve Emre oyuna geri dönüyor. Galactic'i Ahmet Abi'ye verdim. Yazdık ama okuyan yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Exodous Yörünge Dışı hayirdir, bilgisi olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 yanlış topraklara, yanlış yollara baş koydu kendisi. uzun sürmedi uçması yörünge semalarına. her bölüm bir eve değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 "Captain Logar" said: Exodous Yörünge Dışı hayirdir, bilgisi olan?? Gündem ve Konu Dışı gibi forumun en güzide bölümlerinden olan iki bölümü keşfetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 sıkıntı çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 sürüden ayrilani kurt kaparmis hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar