Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Türkiye'deki alkol fiyatları malum. Alkolun yarı fiyatına olduğu ülke olan Polonya'dan bir arkadaşımdan bana (Türkiye'ye) içki göndermesini istesem kara girer miyim? Limiti ne kadar? Riski var mı? vs... Hadi bi yardımcı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 0 bilgim olduğu halde şöyle mantık yürüttüm; ordan buraya kasayla içki sokamayacağına göre isteyeceğin içkinin de aşağı yukarı 100 TL olduğunu düşünürsek geldisi gittisi gümrüğü falan ohoho yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Peki adamın göndermek istediği şeylerin değeri neye göre belirleniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 türkiyeye falan gelirken valize sokar getirir de, kargo posta vs. yoluyla yaş iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ola da bilir olmaya da bilir. http://i.imgur.com/REfV1R1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 S-H said: neyse abi niye sildin of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 BUNDAN SONRA S-H'NİN ADI KORKAK TAVUK OLSUN. KORKAKLIĞINDAN ÇOK KOMİK POSTU SİLDİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 http://hydra-media.cursecdn.com/hearthstone.gamepedia.com/thumb/3/3b/Homing_Chicken.png/184px-Homing_Chicken.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Posta yolu ile içki ve tütün ürünü alamıyoruz diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Limiti var o işin, yüklü miktarda getiremezsin. Anca 2-3 hadi bilemedin 5 olsun. Kendin için diyorsan içkin ucuza gelmiş olur, kar edersin harcicağın paradan. Satmak için diyosan, zor o iş, daha başka kaçakçılık itemları dene, alkolle uğraşma. Online falan satamazsın zaten, anca çevrendekilere falan satabilirsin. O da sürekli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 akıl fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 kendi ickimi ucuza getirmek istiyorum ben yollatayim harbi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Satmak için demiyorum ya, kendim için. Hani bakkaldan alana kadar oradan getirtsem kara girer miyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 küheylan said: BUNDAN SONRA S-H'NİN ADI KORKAK TAVUK OLSUN. KORKAKLIĞINDAN ÇOK KOMİK POSTU SİLDİ. abi komik gelmedi bi an o yüzden sildim bi de adamın konusu baltalanmasın dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar