Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye hali saha

Bathory

Öne çıkan mesajlar

Selamlar. Biz her hafta mac yapan 14 kisilik bir ekibiz. Normalde maclarimizi akatlar'da mayadrom'um arkasindaki yerde yapiyoruz fakat ben askere gittigimde oranin isletmecisi degismis sanirim. Su an oraya bakan bayanin da tutumu nedeniyle orayi degistirmek istiyoruz. Avrupa yakasinda olan (besiktas, mecidiyekoy, levent, balmumcu civarlari), 7v7'ye musait, zemini iyi olan, sizin oynadiginiz yada tavsiye edebileceginiz yerler var midir sevgili patiler?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Ahahahaahh...Hiç güleceğim yoktu. Akatlar'daki o kadın ünlü ya delinin teki dsfsfs.. Biz de bıraktık orayı resmen. Azarlıyo bildiğin...

Merkezde saha bulmak zor ya. Etiler turizm meslek lisesi fena değil ama hep odlu oluyor, ayrıca İstinye sahilde bir saha var orası da iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Abi Ahahahaahh...Hiç güleceğim yoktu. Akatlar'daki o kadın ünlü ya delinin teki dsfsfs.. Biz de bıraktık orayı resmen. Azarlıyo bildiğin...

Merkezde saha bulmak zor ya. Etiler turizm meslek lisesi fena değil ama hep odlu oluyor, ayrıca İstinye sahilde bir saha var orası da iyi.

Ya inanilmaz bi kadin ya. Gercekten inanilmaz. Her hafta kendi topumuzu goturuyoruz, gecen hafta mac bitti kadin bizim topu istiyo. Hayir diyoruz bu bizim, her hafta oynadigimiz top, hayir banane banane benim topum o benim topumla oynadiniz siz falan. Deli etti bizi. Millet su istiyo, herkese ayri ayri su satamam diyo. Hakkinda kitap yazilacak cinsten biri gercekten.

Turizm meslegin arkasindaki sahayi biliyorum evet. Ya doluluk cok da onemli degil cunku biz abonelik bakiyoruz. Bi kere abone olalim sonra her hafta telefonla banka havalesiyle ugrasmak yoruyor adami. Oranin zemin, otopark, soyunma odasi falan nasil duzgun mudur? Var mi bi fikrin?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...