Exodous Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Seni utandırdıysam özür dilerim. Bak çok rahat özür dileyebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Bugüne kadar sonunda bir şey değişmeyeceğini bile bile seninle polemiğe girdiğim için forumdaki sen de dahil herkesten özür diliyorum. Bir daha alıntı yapıp bana cevap hakkı doğurduğunda bile karışmayacağım. En azından argümana girmeyeceğim seninle. Daha da uzatma amacın yoksa iyi forumlar diyip gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Valla benim için hiç sorun yok. Tek istediğim sazınla sözün birbirine uysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Black-ice said: Bugüne kadar sonunda bir şey değişmeyeceğini bile bile seninle polemiğe girdiğim için forumdaki sen de dahil herkesten özür diliyorum. Bir daha alıntı yapıp bana cevap hakkı doğurduğunda bile karışmayacağım. En azından argümana girmeyeceğim seninle. Daha da uzatma amacın yoksa iyi forumlar diyip gidiyorum. doğru yolu bulduğun için tebrik ediyorum abi. herif bir enerji girdabı. salıver gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 KidLazer said: Exodous said: Önce şu konuda anlaşalım. İkimiz de özgürlükçü müyüz? Ben öyleyim. Ama benim kırmızı çizgim "hakaret". Yoksa Allah yok desen bana ne, Atatürk kötü bir komutandı desen bana ne. Bu topikte gördüm ben de. Kurban bayramı için bir kutlama mesajı açılmış ve millet altında yardırmış sanırım. Ben bu topikte söyleyenlerin yalancısıyım. Diyorum ki, Kurban bayramınız kutlu olsun mesajının altında müslümanlığa yardıranlara da "hop nooluyo" diye hassasiyet gösterdin mi? Göstermediysen de benim için sorun yok. ama ozaman kalkıp, "benim kutsalım olan Atatürk'e 10 kasım'da laf söyleyene küfür ederim" demeye de hakkın yok. denk gelirsem söylerim öyle nabza göre şerbet veremem ne yazık ki bi taraftan yapma derken oteki taraftan yapan olayım. islam inancıyla ilgili konuşacakken benden önce söz sahibi olan arkadaşlar çoğunlukta burda çünkü ben hristiyanım. ama hristiyanlık inancıyla ilgili biriyle birşey tartışılacaksa da onu dinleyerek tartışırım. ancak konuşmanın altına aşağıdaki gibi saçma sapan küçük düşürücü resimler vs. konursa kimse kusura bakmasın orda 'özgür' ve 'demokratik' tartışma biçimi benim için biter. bkz. http://www.mememaker.net/static/images/memes/2654645.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Kidlazer haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Adama çekilebilirsin dedim fazla çekilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 masallah dedigin 3 gun durmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Exodous neden banlandı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 black-ice oyle istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 allaha emanet olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 kim neden banladı* bilmiyorum ama elleri dert görmesin. adam tam bir enerji girdabıydı. yazdıklarını okudukça enerjimi çekildiğini hissediyordum. hangi başlığa gelse 3-4 saat okumayı bırakıyordum. okudukça http://stream1.gifsoup.com/view3/1767326/guy-punching-computer-screen-o.gif etkisi yaratıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Roqq said: Exodous neden banlandı ? çaşıt olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 blekaysin rangeine girdi ve yok oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 bingildak said: adam tam bir enerji girdabıydı. yazdıklarını okudukça enerjimi çekildiğini hissediyordum. hangi başlığa gelse 3-4 saat okumayı bırakıyordum. okudukça http://stream1.gifsoup.com/view3/1767326/guy-punching-computer-screen-o.gif etkisi yaratıyordu. abi şu o kadar güzel bir açıklama olmuş ki ellerinden öpüyorum. tam olarak bende yarattığı his buydu. aquila said: black-ice oyle istedi. tövbe. valla ben sürekli geri adım attım bu adama karşı her rage'den sonra. ama çok daha rage bir şekilde geri dönecek buna çok üzülüyorum şimdiden. bu postu falan quote'layıp "işte zihniyet.." diye girecek paticiğe. keşke hiç dönmese. amin ay tanrısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 sen iste dondurmeyiz reyis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 beni banlıcaklar şimdi olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar