Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

allaha emanet olun

Biyik

Öne çıkan mesajlar

Bugüne kadar sonunda bir şey değişmeyeceğini bile bile seninle polemiğe girdiğim için forumdaki sen de dahil herkesten özür diliyorum.

Bir daha alıntı yapıp bana cevap hakkı doğurduğunda bile karışmayacağım. En azından argümana girmeyeceğim seninle.

Daha da uzatma amacın yoksa iyi forumlar diyip gidiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

Bugüne kadar sonunda bir şey değişmeyeceğini bile bile seninle polemiğe girdiğim için forumdaki sen de dahil herkesten özür diliyorum.

Bir daha alıntı yapıp bana cevap hakkı doğurduğunda bile karışmayacağım. En azından argümana girmeyeceğim seninle.

Daha da uzatma amacın yoksa iyi forumlar diyip gidiyorum.

doğru yolu bulduğun için tebrik ediyorum abi.

herif bir enerji girdabı.

salıver gitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

KidLazer said:

Exodous said:

Önce şu konuda anlaşalım. İkimiz de özgürlükçü müyüz?

Ben öyleyim. Ama benim kırmızı çizgim "hakaret". Yoksa Allah yok desen bana ne, Atatürk kötü bir komutandı desen bana ne.

Bu topikte gördüm ben de. Kurban bayramı için bir kutlama mesajı açılmış ve millet altında yardırmış sanırım. Ben bu topikte söyleyenlerin yalancısıyım.

Diyorum ki, Kurban bayramınız kutlu olsun mesajının altında müslümanlığa yardıranlara da "hop nooluyo" diye hassasiyet gösterdin mi?

Göstermediysen de benim için sorun yok. ama ozaman kalkıp, "benim kutsalım olan Atatürk'e 10 kasım'da laf söyleyene küfür ederim" demeye de hakkın yok.

denk gelirsem söylerim öyle nabza göre şerbet veremem ne yazık ki bi taraftan yapma derken oteki taraftan yapan olayım. islam inancıyla ilgili konuşacakken benden önce söz sahibi olan arkadaşlar çoğunlukta burda çünkü ben hristiyanım. ama hristiyanlık inancıyla ilgili biriyle birşey tartışılacaksa da onu dinleyerek tartışırım. ancak konuşmanın altına aşağıdaki gibi saçma sapan küçük düşürücü resimler vs. konursa kimse kusura bakmasın orda 'özgür' ve 'demokratik' tartışma biçimi benim için biter.

bkz.

http://www.mememaker.net/static/images/memes/2654645.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

kim neden banladı* bilmiyorum ama elleri dert görmesin.

adam tam bir enerji girdabıydı. yazdıklarını okudukça enerjimi çekildiğini hissediyordum. hangi başlığa gelse 3-4 saat okumayı bırakıyordum.

okudukça

http://stream1.gifsoup.com/view3/1767326/guy-punching-computer-screen-o.gif

etkisi yaratıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

adam tam bir enerji girdabıydı. yazdıklarını okudukça enerjimi çekildiğini hissediyordum. hangi başlığa gelse 3-4 saat okumayı bırakıyordum.

okudukça

http://stream1.gifsoup.com/view3/1767326/guy-punching-computer-screen-o.gif

etkisi yaratıyordu.

abi şu o kadar güzel bir açıklama olmuş ki ellerinden öpüyorum. tam olarak bende yarattığı his buydu.

aquila said:

black-ice oyle istedi.

tövbe. valla ben sürekli geri adım attım bu adama karşı her rage'den sonra.

ama çok daha rage bir şekilde geri dönecek buna çok üzülüyorum şimdiden. bu postu falan quote'layıp "işte zihniyet.." diye girecek paticiğe.

keşke hiç dönmese.
amin ay tanrısı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...