Delinquent Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Merhaba arkadaslar su siralar matematiksel scriptler yazmaya sardim da, heheh. Nedir bunlar iste uslu sayilar, kare & karekok alma, faktoriyel hesabi, obeb & okek hesaplama vesaire. Bu saydiklarimi ben yazdim zaten, su an ihtiyacim olan daha fazla fikir (sphere emulatorunun neyi hesaplayip neyi hesaplamayacagini az cok bilerek ortaya atilmis fikirler elbette :)) veya bu tarz seyler yazmaya istekli birileri. Veya her ikisi. Neyse. :) Hesap makinesi yazmayi dusunuyorum bugun yarin, bos vakit olursa iste.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 günümüz Türkiye'sinde her iş yapan adama yapılan saldırı burada da yapılmış. Umarım bunların gereksiz muhabbetler olduğunun farkında olarak işine devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 yine bu bölümün klasiği gerçekleşmiş, konu altına yazan kimse istenilen doğrultuda fikir öne sürmemiş :) % işlemleri deneyebilirsin (?)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 % islemi pek hos olmaz gibi, sphere kalansiz bolme yapiyor da :D[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 O zaman kalanli bolme yaz :) Bolen deger bolunen degerden buyuk olana kadar cikarma islemi yaptir, mod hesabi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Oyle zaten cogunda :) Mesela obeb icin oklit algoritmasi kullandim, boldukten sonra bolumle boleni carpip bolunenden cikarip kalani buluyorum, ahah :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 thread temizlenmis, guzel olmus ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Aa evet, elinize saglik :) Bekliyorum fikirleri halen :D[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Temizlerim cok fena :p Yillardir bir numarasini gormedigim insanlar gelip millete gereksiz, bos, ne ise yarayacak vs. demesin, once bisey koysun ortaya.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Temizlediğin iyi olmuş, ben de hayaletlere sövmüş gibi gözüküyorum. süper süper...[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 sphere ne kadar matematikten anlasada benim matematik 0 olur yinede :)[signature][hline]MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR? Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. İs For Me Love Hand3!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Matematiği çok severim ama üniversitede gösterilen matematik derslerinden nefret ediyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 sphere 1 den 10 a kadar sayabiliyomus anca :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 said: TheCoder, 10 Aralık 2004 03:28 tarihinde demiş ki: Güzel bişey en azından sphere ne kadar matematikden anlıyor görmüş oluruz bi girişimle başlıyım ben mesela [function ussu] // kullanımı ussu 3 3(üçün üçüncü kuvveti) var.rakam for 1 -1> // 1. katmani alma var.rakam = * > end say > Sphere matematikden ne kadar anlar bilinmez ama ben hiç anlamıyorum o kesin birisi bana matematik öğretsin ben scriptini yazabilirim sanrım :) Matematik ogrenceksen soyle beraber kasalim, benim de pek sevip & bildigim soylenemez :D[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 said: TheCoder, 10 Aralık 2004 03:28 tarihinde demiş ki: Güzel bişey en azından sphere ne kadar matematikden anlıyor görmüş oluruz bi girişimle başlıyım ben mesela [function ussu] // kullanımı ussu 3 3(üçün üçüncü kuvveti) var.rakam for 1 -1> // 1. katmani alma var.rakam = * > end say > Sphere matematikden ne kadar anlar bilinmez ama ben hiç anlamıyorum o kesin birisi bana matematik öğretsin ben scriptini yazabilirim sanrım :) Ben soyle bir sey yaptim uslu sayilar icin, dialog var iste sayiyi ussunu girip tamam'a basiliyor, var.alt > var.ust > var.carpi var.defa 1 src.us_hesapla deyip [function us_hesapla] if !(> == >) var.carpi * > var.defa + 1> src.us_hesapla else src.sysmessage > ussu > > ediyor. endif return 0 buraya geciyor. revision serisini falan takip etmedigim icin bazi yenilikleri kacirmisim gerci ama oturup ogrenecek zamanim yok. zamanim olsa c++ falan ogrenirim zaten ehehe :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 scripti bırak pascalla programlamanın ucundan tut :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 hesap makinesi ha:) ei walla[signature][hline]RHnet.. www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla şimdi oyun sunucularına web hosting sponsorlugu.. KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Biraz ugrasirsam yaparim hesap makinesini :) bos bi vakitte ele almak lazim.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 4 islem yapan hesap makinesi gayet kolay, da ben windows'un bilimsel hesap makinesi gibi bir sey yapmak istiyorum, ondan dolayi degisik islevler yazmak var aklimda, logaritma olur, ne bileyim trigonometri olur vesaire. :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 yavas yaz onları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 hadi bakalım güzel düşünmüşsün ama problem çözeninide yapsan :P (olmaz ama olsun)[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 aslında matematik, mantık, fonksiyon problemleri anlatarak çözen bir script hiç fena olmazdı.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 yuh bide anlatarak? özel hoca falan tutun bari :P[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ehehe aslında programını yapıp da satmak var yani 30 tip fonksiyon sorusu olsa formüle göre anlatım yaparsın :lol: neler çekiyoruz şu matematikten yav[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: CEDAY, 16 Aralık 2004 16:45 tarihinde demiş ki: yavas yaz onları :) yavas yavas zaten aceleye mahal yok, ehaha. :) algoritmalari bulsak script sorun degil de. :D[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar