Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Bu hafta artık birinden birini alıyorum. Ama kararsız kaldım. Siz hangisini tercih ederdiniz? Neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 mazda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Opel en yakışıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 @gondarcengiz Net diyorsun yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Dusunmen abes olmus Alirsin ford olusrun lord bilæ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Ford da mazdanin iç donanımı ve rahatı yok. Mazda da fordun yol tutuşu yoktur belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 mazda al dinleme bunları bunlar fordçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mazda çok net. Yeni kasası geldi mi Türkiye'ye? Çok beğendim hem hatchback hem sedan Bizde Mazda3 var 3 yıldır falan, memnunuz baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bende eskiden mazda vardı uzaktan kumandalı o yüzden mazda diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Peki mazda otomatik vitesmi yoksa dizelmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 FOCUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 alırsın ford olursun lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Forumdaki mazda hastalığı nerden geliyo abi? Mazda 2 aldırıyodunuz bana, gittim baktım leş gibi araba. Mazda 3 güzeldir onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 rx8den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 mazdaya laf attı report Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 GONDARCENGIZ said: mazda al dinleme bunları bunlar fordçu şu ford motorlu olan mazdayı mı diyon bilae? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 yoğusam yedek parça kutularının üzerinde ford amblemi olan mazdayı mı diyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bi bırakamadınız "şu marka böööle iii, bu marka böööle kötü" mevzunu globalleşin millet, eskiden di o tamamı "made in germany" "made in japan" olayı artık yeni trend "made in en ucuz nerde dek getirisen ora" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 mazda3 ford-mazda-volvo ortak girisiminde motor ve platform paylasimindan nasibini almis bi araba. Parcasi bol, dizel motoru PSA-Ford un en iyi motoru, goreceli ucuz, essek gibi araba. neden onerilmesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 KHaRoN said: mazda3 ford-mazda-volvo ortak girisiminde motor ve platform paylasimindan nasibini almis bi araba. Parcasi bol, dizel motoru PSA-Ford un en iyi motoru, goreceli ucuz, essek gibi araba. GONDARCENGIZ said: mazda al dinleme bunları bunlar fordçu KHaRoN said: neden onerilmesin? önerilsin tabi de hepsinin aynı sacın laciverti olduğunu bilelim. american spec mazda fanboylarına türkiye de oldugumuzu hatırlatak, dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 iste onu diyorum. Ford ve volvoya benzemesi , onlarin motorunu kullanmasi iyi bisey. ne yuceltin, ne yerin dibine sokun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 en son sözü ben sölücem abi :) "ford alma mazda al" diyen arkadaşa "hepsi birbirinin parçalarını kullanıyor, marka fanatikliği yapma" diye yazdım sonra sen bişiler yazdın. ben yendim nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 mazda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 e) hiçbiri sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 "mazdayla ford ayni motoru kullaniyor, ikisi de ayni araba" bende 2012 mazda 3 var, almadan once hem fordu hem mazdayi test etmistim. ayni segmente dahil olmalari disinda aralarinda en ufak bir benzerlik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar