NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Steamde gördüm şimdi güzele benziyordu. bakacam nasılmış diye. Oynamış olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 resmi sitesinde demosu var, denedim fena değil ama indirim beklerim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Ben oynuyorum. Oyunu pek fazla deneme fırsatım olmadı ancak gördüğüm kadarıyla verilen kararlar oyunu ciddi şekilde etkiliyor. Duruma uygun karar verebilmek için, aldığımız eğitimin rolü önemli. Mesela ekonomi ile ilgili düzgün karar verebilmek için, ekonomi eğitimi yeterli düzeyde olması lazım. Bu da oyuna ciddi şekilde yansıyor. Ama oyun maalesef kısa, farklı yollarda eğitim almış kraliçe geliştirmeye çalışıyorum şimdilik. Eğlenceli, oynatıyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 şaka maka baya sardı oyun ama çok çabuk bitiyor lanet olsun japon text oyunlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 yapan japon değil sanırım ama bazı indie stüdyolar türedi art'ı anime tarzında yaptıran üçüncü partilere, winter wolves ve bunlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Ben de aldim, oynuyorum. Guzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 %70bitirdim oyunu çok çerezlik bir oyun tadı damağımda kaldı benzer başka ne oyunlar var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Ben kızı sürekli öldürmeyi başarıyorum ya? 4-5 alan seçip o konularda uzmanlaştırmak istiyorum fakat illa eksik olduğum bi alanda failleyip ölüyo hatun. Ne yapmak lzm her alandan orta şekelerli bi yetiştirme programı mı hazırlasam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar