equable Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Altan Erkekli,Yilmaz Erdogan,Cem Yilmaz,Ata Demirer fln genelde onlara giderim yoksa tiyatro bayiyo.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Çok küçükken, ilkokul 3 tü galiba, bir arkadaşım ve onun annesiyle bir çocuk tiyatrosuna gitmiştik. O kadar kötü ve sıkıcı bir tiyatroydu ki dayanamamıştık yarısında çıkmıştık ama o ara ne kadar sıkıldığımı anlatamam... Hala hatırlıyorum yani gayet net. O zamandan beri bir daha tiyatroya gidemedim :) Ha 1-2 istisna var tabii ama onlarda da ya kardeşim falan oynuyordu ya da özel durumlar vardı işin içinde[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 En son Ali Poyrazoğlu'nun Kobay'ına gittim İzmir'de. Çok oldu yani.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 gecen sene zorla ugur mumcu ya ögr. gunun onemını anlatan bı oyuna goturmu$lerdı kı senaryo da bızım okulda gercekten ya$anmı$ bı olaydı. ogr.ler gununde bı hoca sınıfta kalp krızınden oluyordu fln.allah rahmet eylesin :([signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Ben çok düzensiz gidiyorum tiyatroya.. Doktorum ilaç verdi daha dğzenli gidiyim diye ama, olmuyo işte naapiiyim.. Bi gün tuttursam diğer gün tutturamıyorum. Naapıyım, öliyyim mi?[signature][hline]Güzel ve emsalsiz bir kar tanesi değilsin. Herkes gibi sen de o çürüyen organik maddeden yapılmasın. Hepimiz aynı pürenin parçasıyız.
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 :([signature][hline]my world my reality
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Arturo Uinin Önlenemez Yükselişini izlemiştim en son. Baya oldu. Yine olsa yine izlerim. Ama Brecht oyunları gelmiyo fazla Türkiye'ye. Baya da iyi oynamışlardı. Yanılmıyorsam ondan sonra Profilio'da bi kadının bi kediyi oynadığı bişiye gitmiştim, oda pek güzeldi.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Arturo Uinin Önlenebilir Tırmanışı olarakta sahnelenmiş olabilir, üzerime gelmeyin. Öeh.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Korax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Herhafta düzenli şekilde gidiyorum çünkü bi oyunda çalıyorum. 2 sahnelik 3 saatlik.Çalarken gülmekten kırılıyoruz bazen orkestraca :) Okadar güzel ve komik sahneler oluyorki.Yurdum insanının pek ilgisi yok böyle şeylere.Belki istanbula turneye gelicez o oyunla. Metin üstündağ'ın bi kitabından derlenmiş oyun.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax?
Razu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 geçen seneye kadar ay bir giderdim ama şimdilerde gitmiyorum,sinema ve gezmek tozmak daha ağır basıyor tiyatroya gitmekten...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 sinema varken tiyatroya niye gidersinki :) pirates of the carribean varken, oceans twelve varken, alfie varken.. sinema guzeldir, kitaplar da guzeldir. muzikaller de guzeldir diyebiliriz. tiyatro sux : )[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Sefkili kişisi oyuncu olması sebebi ile her Salı. Sıkıysa gitme :)[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
utopia Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 tiyatronun keyfini hiç bişeye değişmem. sinemaya bile:))önceen yapılıp montajlanmış insanlar el becerisini konuşturuyo.ama tiyatroda önünde olup bitiyo her şey. daha iyisi zor.[signature][hline]Yansı Gövdesiz bir sevmek parçası El olmuş uzanmış saçlarına Ürküyorum hayır kıskanıyorum Bir el, kopuk, kolsuz, dokunan... Tutunmuş saçlarına Özdemir Asaf
Goering Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 batı tiyatrosu gayet yeni türkiye için.. ondan sevilmiyor emekleme aşamasında pek de ilgimi çekmiyor[signature][hline]
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Okul götürmüştü bizi, "bir şeftali bin şeftali" mi neydi işte, izlediğim ilk ve tek oyundu.[signature][hline]Yobazım ama para bende.
Razu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Jadelith, 19 Aralık 2004 10:59 tarihinde demiş ki: tiyatro sux : ) hiç tiyatroya gittin mi?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Öne çıkan mesajlar