trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 istanbulda oturuyorum ve tiyatroya 2 yılda bir gidiyorum o da bazen. okulda zorla izlettirilen iğrenç tiyatro gösterileri tiyatrodan daha da uzaklaştıran etmenlerin başında geliyor.
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Ya 5. sınıfta Kurşun Askere gitmiştim bi onu hatırlıyorum (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 bizim okula gerçek bi tiyatro hocası gelmiş liselilerle bi oyun hazırlmamışdı ben uyduruk bişi bekliyordum felan gittik salona sonra izledik ulan fena hazırlamamışlar baya bi gülmüşdüm oyunda hiç beklemiyordum öle komik bir oyun:) hikayesinde çocuğun biri senaryo yazıyor senaryoyu yazarken kenarda tipler dediklerini yapıyor çocuk "Kardeşim napıosunuz yaa?" felan dumur oluyo sonra çocuk senaryoya "Garson elindeki suyu kıza döker" yazıyo garson tam dökecek kız "AY OLMAZ ÖYLE ŞEEEEEY!!" diye çıkıyo felan gülmüşdüm oyuncular güzel oynuyordu valla garsonun tip iyidi hehe:-) Bide şenmakas gelmişdi o oyunda yarılmıştık yaa hemde bütün okul bakın bi espirisi vardı "Kardeşim nasıl Ü dönüşü yaparsın yaa?" "Ya şimdi bi U dönüşü yaptım sonra TAAK TAAAK noktaları koydum" "Ha?! Nası?" çok gülmüşdüm:)[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Her ne kadar Tiyatroya ayda bir gitsemde.. Opera ya 2 hafada bir gidiyorum...[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected]
utopia Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ben zaten 7 senedir tiyatroyla içli dışlıyım. bizim grubun oyunlarını kaçırmıyorum. dt nin oyunlarına da fırsatım oldukça gitmeye çalışıyorum ama öğrenciyken zaman yaratmak mesele oluyo sosyal faaliyetlere. hele bi de sahneye çıkçaksam, seri oyunlar sırasında dtnin oyunları kaynıyo arada.[signature][hline]Yansı Gövdesiz bir sevmek parçası El olmuş uzanmış saçlarına Ürküyorum hayır kıskanıyorum Bir el, kopuk, kolsuz, dokunan... Tutunmuş saçlarına Özdemir Asaf
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Tıyatroya gıttıgımı hıc hatırlamıorum[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Apache Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 geçen sene gidiyordum düzenli en son komşu köyün delisine gittim.bu sene zaman bulamadım pek.[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ben =)[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 hehe artik en son 5. sınıfta gitmedim (: 2 hafta önce "Fernando Krapp bana Mektup yazmış" a gittim gerçekten güzeldi selçuk yöntem harika (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Zamanında tiyatro kulturunu bize benimsetilmedigi için Turk halkının tiyatroya olan ilgisi çok çok dusuk...Bu bir bahane mi tabiki degil ama tiyatroya gitmek şahsen içimden gelmiyor, ama tiyatro çok ayrı bi kultur...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Ben bi$ey açıklamak istiyorum $u qüne kadar tiyatro'ya qitmedim :)[signature][hline]
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 O nedemek ?[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> SetuP Mu Server Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki: buyuyuncede coder olucam
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ayda 1 gidiyorum[signature][hline]tuana...
utopia Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 gidin arkadaşlar, destekleyin... zaten hor görülüyo meslek ülkede, eğitimli pırıl pırıl insanları süründürüp, elin ilkokul mezunu zavallısını başımıza taç yapıyolar. doru dürüst bişi yapılamıyo çok fazla, tutsun diye saçma sapan şeyler yapıyolar. asıl şimdi gitmeli. inat olsun die kötü işlere.[signature][hline]Yansı Gövdesiz bir sevmek parçası El olmuş uzanmış saçlarına Ürküyorum hayır kıskanıyorum Bir el, kopuk, kolsuz, dokunan... Tutunmuş saçlarına Özdemir Asaf
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Herkes sınema warken ne tıyatroya gıdıyo nede tıyatro hakkında bı bılgısı oluyo mesela ben tıyatro nerelerde oynar kendınlerıne has salonları mı war fln daha onları bıle bılmıorum :([signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 gerçekten düzenli bir şekilde gittiğime inanıyorum senede 1 kere 3 kez gittim :)[signature][hline]
utopia Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 vayy... sen artık bi beş sene gitme bırak:))[signature][hline]Yansı Gövdesiz bir sevmek parçası El olmuş uzanmış saçlarına Ürküyorum hayır kıskanıyorum Bir el, kopuk, kolsuz, dokunan... Tutunmuş saçlarına Özdemir Asaf
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 walla o zmn hatun kızıor mlsf :( euhaeuh[signature][hline]
utopia Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 destekliyorum kızcağızı:)) türk tiyatrosuna hizmet ediyo o:)) selam sölersin:))[signature][hline]Yansı Gövdesiz bir sevmek parçası El olmuş uzanmış saçlarına Ürküyorum hayır kıskanıyorum Bir el, kopuk, kolsuz, dokunan... Tutunmuş saçlarına Özdemir Asaf
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ne dion lan sen? *!emaneti çeker* aslında bende severimde öyle pek ortam olmuyor gidecek işte anca hatun isterse gidioz oda bazılarına. ortam olsa her zmn gidilir bence güzel sinemadan iyidir :)[signature][hline]
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Çok nadir gidiorum ama her hafta gitmeyi çok isterdim hayatta ki en sevdiğim şey tiyatro![signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Actually I'm not horrible...I'm only little drop and one day I'm going to pass away... Öhöm Öhöm ben :)
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 5-6 yaşındayken "büyük kulaklı küçük kulaklı ayıcık" tiyatrosına gitmiştim en son :P[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!!
Head Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 daha çok amatör tiyatroları tercih ediyorum. ama düzenli değil tabii ki.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 acikcasi komedi oyunlari disinda izlemeye dayanamiyorum. Inanilmaz sikici geliyor. Zaten entel kantel tiyatronun bu kadar matah gosterilmesinede karsiyim oda ayri. ben sinemadan aldigim zevki asla tiyatrodan almiyorum ve bu yuzden bazi tiplere gore kultursuz oluyormusum yemisim ben sizi:) yarin yilmaz erdoganin yeni oyuna gidicem bu arada bakalim o nasil[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Desolator Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 walla bi kere gitmiştim tiyatroya.. oda "şveyk 2. dünya savaşında"ydı galba.. bööle biras komediydii hatırladıım kadarıyla..[signature][hline] Nasreddin hoca bir gün ipe un seriomuş.. Komşusu: "Hocaa, hiç kazan doğurur mu" demiş Nasreddin Hoca da: "Ya tutarsa??!!" demiş...
Öne çıkan mesajlar