Katibim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 selam elimde ipod nano 5. nesil bulunmakta Satıyorum ama kulaklık veremeyeceğim şarjınıda sadece cihaz ve kutusu olacak fiyat olarak 150 istiyorum ayrıca üstüne biraz nakit vererek ipot touch alabilirim... Fiyat konusunda pazarlığa açığım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Kaç gb link resim aletin durumu falan ama olmaz ki yakışmaz koskoca katibe :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 abi atacam hepsini de sahibinden.com güncellemedi daha ilanı hemen atacam yoksa Ha bu arada cihaz 8 gb temiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Napıyon olm boşanıyon mu? nedir? Araba mp3 ne varsa satıyon sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 ahahahahahahahh iyiydi bu Yok abi boşanmıyorum ya şöyle etrafıma baktımda gereksiz bir sürü şey tutuyorum elimde Şimdi bu ipod u satım ipod touch a yönelebilirim hem face e filan da girerim arabayı satıyorum çünkü kredi borcum kredi kartlarım kapatmam lazım e malum önümüzdeki ay yavrumuzda geliyor masraf olmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 2 malbuşa ver abi. yoksa kimse almaz elinde depoladığınla kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 mp3 player görmeyeli yıllar olmuş ya. hey gidi creative mp3 playerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 abi çıkar şimdi birisi der bendede ipod touch var ver 50 kaat ver ipod u satayım sana der belki Kargosunuda ben karşılarım bi malbuş bide dürüm ısmarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 df said: mp3 player görmeyeli yıllar olmuş ya. hey gidi creative mp3 playerim. hehehe bende sony walkman vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 açılın http://www.yashvinblogs.com/wp-content/uploads/2009/08/first-walkman.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Somon mesaj kutun dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-sahibinden-temiz-kullanilmis-takasli-ipod-nano-143862919/detay/ Buyrun cihaz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 aiwa da herkesde vardı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 130 da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Katibim said: hehehe bende sony walkman vardı bunun aynısından vardı mega bass lı.. MEGA BASS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 ayrıca da ver abi ipodu üçe beşe bakma. birinin işine yarasın. yeni mala giden milli servet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Ne renk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-sahibinden-temiz-kullanilmis-takasli-ipod-nano-143862919/detay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 df said: mp3 player görmeyeli yıllar olmuş ya. hey gidi creative mp3 playerim. Bu bende vardı, arkadaşa verdim hala çalışıyor, sarjı da gayet iyi gidiyor, zamanında adamlar üretmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 uppss güncel şu anda satacağım ipod da englishman in new york dinlemekteyim sting amcadan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 100 veririm hala satılmadıysa. Benimki yeni bozuldu da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Esh said: Katibim said: hehehe bende sony walkman vardı bunun aynısından vardı mega bass lı.. MEGA BASS Senin TURBO MEGA şeylere bi ilgin var zaten ama neyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 chrounos said: 100 veririm hala satılmadıysa. Benimki yeni bozuldu da.. abi şu an somon dan haber bekliyorum yarına hallolacak bakalım olmazsa moriarty de sırada bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Somon a satışı yaptım... Hayırlı uğurlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar