pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 taahhutlu kampanyalari iyi oluyor kablo nun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 yalın internet adsl benim kampanyalı sabit yalın adsl hat parasını almıyolar sadece paket parasını veriyorum. bi de şimdi akk sonrası 3mbit olan hız 4mbit mi olacak? o güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 biz 6 kişi giriyoruz internete mal gibi telefon faturası ödüyorum kullanmaıdğım halde telefon kullanan komşulardan birine adslyi transfer edip o parayı da mezar gömeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 GERGE said: Yalın İnternet aldığında 15TL geçiriyorlar. yalın internet parası hiç konuşmadığın telefon sabit ücretinden daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Utanir insan bunu yazmaya: 1 Mbps 1GB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Silphatos said: yalın internet adsl benim kampanyalı sabit yalın adsl hat parasını almıyolar sadece paket parasını veriyorum. bi de şimdi akk sonrası 3mbit olan hız 4mbit mi olacak? o güzelmiş hangi tarife bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Yalin-Internet-Kampanyasi.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Gençler Türkiye cahili olarak soruyorum pls help me :) Burda 6 GB kota var nasıl olduysa 9 günde 6 GB doldu hatta 8 GB olmuş. Bir şekilde kota alma yok mu? İlla kota üstüne bir ton para mı veriliyor burda? Birde kotanın nasıl dolduğu 8 günde muallak. herhangi bir download yok bişi yok. 2 tablet 2 pc falan var sadece firefox ile internette dolanmaca ibaret. Kota dökümü diye bişi yok mu ttnette?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 internette gezinmenin içinde youtube varsa çok normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Bir büyüğün olarak herkesi şahsen göremediğimiz durumlarda böyle hitapları kulllanmamamız gerektiğini belirtrek sözlerime başlayayım. TTnet fiber mi yoksa adsl mi? Fiberde roket denen bir sistem var ama kotalılardada mümkünmü bilmiyorum , ayrıca evde 4 adet cihaz varken 8Gb çok değil . Umarım bu konularla pek ilgisi olmayanların yaptığı klasik hataya düşülmemiştir ,video /clip seyrettim birşey indirmedim diyen arkadaşlardan yoktur umarım o kullananlar içinde Ttnetin sitesinden kotayı görebiliyor olmanız lazım http://www.ttnet.com.tr/adslkotasorgulama/Sayfalar/login.aspx GEd said: Bir şekilde kota alma yok mu? İlla kota üstüne bir ton para mı veriliyor burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 @Jagd Bir büyüğüm olarak mı? Yaş 50 falan mı? Hangi üslup birde anlayamadım? ttnet. Normalde 2 gb dolmayan yer. Ben gelince böyle çoştu ama 3 günde 8 gb dolması saçma geldi. Ttnet track olayını gördüm ama gün gün döküm olmaması bence sıkıntılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 gencler demissin ben de alindim sayende orta yas krizine gircem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 çetin abi dışında 50 yaş civari kimse yoktur dedim ne biliyim :) onunda ttnet konusunda işi ne Hep Türkiye'nin suçu bu kabalık. Bak geleli 2 gün oldu ağzım bozuldu. Tam bir Almanya'da yola tükürmeyen, hatalı sollamayan ama Tr ye gelince alayını yapan gurbetçi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 sen bana genç diyemezsin!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 GEd said: Gençler Türkiye cahili olarak soruyorum pls help me :) Burda 6 GB kota var nasıl olduysa 9 günde 6 GB doldu hatta 8 GB olmuş. Bir şekilde kota alma yok mu? İlla kota üstüne bir ton para mı veriliyor burda? Birde kotanın nasıl dolduğu 8 günde muallak. herhangi bir download yok bişi yok. 2 tablet 2 pc falan var sadece firefox ile internette dolanmaca ibaret. Kota dökümü diye bişi yok mu ttnette?:) valla windows a ve tabletlerdeki programlara her ay 8 gb download edilmiş olur zaten. hiç bir şey yapmazsan güncellemeler o kadar tutar. 4 cihaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 yanlış varsayım GEd said: çetin abi dışında 50 yaş civari kimse yoktur dedim ne biliyim :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 senin ruhun genç jagd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar