Somon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 avea iyide tek sorun ben turkcellim avea olan arkadaşları arayınca dakikası 75 tl fln bi 10 dk laflamak 700 800 lira geliyor o yönden kötü aranmayabilirsin /: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 turkcell kullandıgım icin aramıyorum demen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Somon said: avea iyide tek sorun ben turkcellim avea olan arkadaşları arayınca dakikası 75 tl fln bi 10 dk laflamak 700 800 lira geliyor o yönden kötü aranmayabilirsin /: ha? wt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Lectre said: son 6 ay fatura toplamının 150 liradan fazla olması lazım bu bir. sistemi veriyor dediğin kredibilite seçimi vasıtasıyla yapılıyor ki ödenmezse şubeye zararı oluyor bu 2. 1k altı yani mass diye tabir edilen cihazları 6 aylık 1k üstü yani hvc diye tabir edilen cihazları 1 yıllık abonelere verilir. ha 1 aylık aboneye hvc verildiği olmuştur ama 15 lira fatura ödeyen insanlara değil. adam zaten turkcell bana telefon vermiyor diye ağlamış hani 40 lira için bu yüzden ekstra olarak kredi kartlı opsiyonunu yazma bu turkcellde de var. turkcellin vodafonedan tek farkı son 6 ay fatura toplamı daha yüksek istiyor olabilirler, yoksa onlarda veriyor daha düşük tarifelerede merak etme. herneyse öyle gaza geldim bir an yazdım, fanboi olmayın diye söylüyorum bakın ben vodafone bünyesinde bir çalışanım hani. Abi şuan xperia Z1 kullanıyorum, tecrübeyle sabit yazıyorum. İstediğin kadar çalışan ol. Aldım yani telefonu. Fanboi'luk yok ortada. Öğrenmişsiniz bir fanboi. Apple kullansak hadi neyse :P FAturam da gayet 35 TL. 5. ay 15inci gün aldım telefonu. Bayii'nin zararı, kullanıcıyı bağlamaz. Burda bayii'yi de konuşmuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 abicim anladım bak tamam kullanıyor olabilirsin eyvallah bu tarifeye normalde veriyor zaten oda doğru genç avantaj ekstraya almışsındır ama herkes senin kadar şanslı olmuyor onu diyorum. 98den kalma telsimin sistemini kullandığımız için saçma sapan durumlar oluşuyor. hani şu normal değil sonra hayal kırıklığına uğramasın kimse diye söylüyorum. bunları bir kenarda tutarsak vodafone gayet iyi bir operatör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Herkezin bir gsm hikayesi var galiba. Bende 98 den beri turkcell abonesiydim. 3 yıllığına yurt dışına gittim. Asıl hattım avea olmasına rağmen turkcell numaramın da durmasını istediğim için hattımı kapattırmadım ve abone merkezine gidip en düşük sabit ücretli pakete geçirin dedim. Oradaki şerefsiz de engellilere özel bir paket yapmış. 3 yıl boyunca her ay 30 küsür lira ödemişim farkında olmadan. Halbuki normalde konuşma olarak çok avantajlı paketmiş ama üye olabilmek için engelli olmayı falan kanıtlamak gerekiyormuş. Ama ben kullanmadığım için komple zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Lectre said: 98den kalma telsimin sistemini kullandığımız için hangi sistem o telsim'den kalan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 vodafoneun customer, care, billing sistemi direk. yeni daha solid şeyler yapılmaya çalışılıyor ama çokta türkiyede önemsenmiyor açıkcası. hani yeni 1 ayını doldurmamış abonenin denendiğinde normal 2 yıl tahahhütlü s4 falan aldığı oluyor, normalde böyle bir şey mümkün değil, geçiş olsa belki ama yeni hatta kesinlikle yani. ama oluyor beyb. ps: müşteriye yardımcı olduğumuz, hat aktivasyonuna kullandığımız, tahahhütleri girdiğimiz vs bir vodafone shopun sistemi işte. aslında varsa ilginizi çeken bir şey şirket olarak falan talip olabilirsiniz başvurup kanımca. prm diye dandik bir şey hazırladılar ama hoş değil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Somon said: avea iyide tek sorun ben turkcellim avea olan arkadaşları arayınca dakikası 75 tl fln bi 10 dk laflamak 700 800 lira geliyor o yönden kötü aranmayabilirsin /: Operatöre göre mi arıyorsunuz hala. Her yöne diye bir şey var artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 off ya offfffff Hala uğraşıyorum şunla. Telefonu iade ettim, kampanyayı da iptal ettirdim, bir hafta boyunca kaç defa aradım, emin olmak için tekrar aradım, herşey tamam, iptal edildi. Oh kurtuldum derken.... Hoppala bu sabah mesaj geldi, kampanyanız aktif hale gelmiştir. YAW NE KAMPANYASI, iptal edilmişti hani!! Tekrar aradım, tekrar iptal edicez tamam falan dediler..Rahat bırakmadılar bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar