Katibim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 sevabına bana kutu kolanın halkasındaki kodu söyleyebilirmi ? araba.com daki ilanım üst sırada yer alıcak 3 gün boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 yıl 2013 kola içen kaldı mi ya. hadi kola içen kaldi pepsi içen kaldi mı ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 pepsi diyince seda sayan geliyo aklıma pepsi rekalmı yerine seda sayn reklamı yapmış yıllarca adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 pepsi denilince benimde ilk aklıma gelen ps1 deki pepsi man diye bir oyun vardı, o geliyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 applev0dka said: yıl 2013 kola içen kaldı mi ya. hadi kola içen kaldi pepsi içen kaldi mı ya... nasıl içiyosunuz ya coca cola felan. o cazlar blueslar o coca colalar mahvediyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Theridone said: applev0dka said: yıl 2013 kola içen kaldı mi ya. hadi kola içen kaldi pepsi içen kaldi mı ya... nasıl içiyosunuz ya coca cola felan. o cazlar blueslar o coca colalar mahvediyor beni ben kolayı bırakalı 1 seneden fazla oldu abi. burger falan da bıraktim tamamen. o yüzden bilen birine sor sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 ben de bıraktım kola ve burger'i ama ohannes burger'e gidip arada günah çıkarıyorum //.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 babuş al bakkaldan bi kutu pepsi 1 lira için konu mu açıyosun cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 aynen onu dicektim arkadaşa ayip olmasın diye demedim. nedanko'ya yaptıgın yüke değmez ya. istersen adres ver kargo ile yollayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 kola bende 1 ay oldu galiba tamamen keseli, arada çok nadir zero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 abi 1 değil 3 lira da vermeye razıyım Ama pepsi yok bizim adliyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 5 olsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 çağlayan mi ? getirip 1 kasa pepsi bırakırm 100 liraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 yok abi kartal adliyesi Ya yokmu koskoca patide bi kutu kola içip hayrıca şifresini şurada yazacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 VLEMINCKX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 akşama atarım ben de 2 kod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 kolayı ilk ben bıraktım arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar