Snake Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 öncelikle herkese selamlar ve iyi forumlar diyerek lafıma başlamak isterim!!! aradığım 3 tarz film var. bu tarzların 2 tanesi gayet klişe ve sıradan, 1 tanesi ise pek klişe diil fakat klişe olması muhtemel. 1. tarz - evil twin (dark self) konsepti: karakterlerin genetik olarak ikiz olmaları gerekmiyo. kişilikleri, zıtlıkları dışında birbirine çok yakın olan 2 karakter de olabilir. bu tarz klişe filmler arıyorum. 2. tarz - best friend - archenemy konsepti: anlaşılcağı üzere, eskiden sıkı dost olmuş, fakat olaylar sonucunda ezeli rakip veya ezeli düşman olarak birbirlerini görmeye başlamış 2 kişi hakkında klişe filmler arıyorum. 3. tarz: sonunda, genel izleyici kitlesinin gözünde kötü olarak bilinen ve tasvip edilmeyen karakterin galip geldiği tarzda filmler arıyorum. film önerisi bulunurken hangi tarza uygun olduğunu söylerseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 3.tarz: Funny Games, Saw, the omen, o kadar çok var kine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 üçüncü tarz film önerim var ama söyleyince çat diye spoiler oluyor abi baştan. senin onu bilmeden izlemen lazım filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 üçüncü tarzı öm ile söyleyin. bana spoiler koymaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 millet dizi izlemekten film izlemeyi bırakmış galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 2 . seçenek ; the prestige gerçi çokta best degillermiş ama asfsfsafasfookjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 3.tarz spoiler'a açık davet olmuş. misal funny games'in 2 versiyonunu da elimde tutuyorum aylardır izleyeceğim çat diye spoiler yedim. sağolun varolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 *insert evil laugh here* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 aptal bi film olsa neyse önemli de bi filmdir hani :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 1. tarzda aklıma bütün bir film gelmedi, ama şu sahneyi hatırladım: http://www.youtube.com/watch?v=Q0Hmc7eeXjw 3. tarz: Silence of the Lambs Hannibal The Talented Mr Ripley Match Point Vavien No Country for Old Men Tabii bu listeye bir sürü korku filmi eklenebilir, ama onlar zaten aşikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 GONDARCENGIZ said: 2 . seçenek ; the prestige gerçi çokta best degillermiş ama asfsfsafasfookjk the prestige'e +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 hayvan gibi spoiler dolu lan başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar