Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Malum bilirsiniz beni. kendi kendime oynamam , başkaları oynadığı zaman da enerjimin dışarıya akıp gitmesine izin vermem. neden bunu yapıyorsun ruh hastasımısın diye sorarsanız bunun sebebide vucudumun kimyasında böyle bir birikim yaptığımda doğal olarak beynim , hormon bezlerim , sinir sistemim ve enerjim farklı şekilde çalışmıya başlıyor... Enerji içimde yeteri kadar biriktiğinde erkeklik enerjilerim aşırı domine edici hale geçtiği gibi günlük hayattaki üretkenliğim ve gücümde yükselmiş oluyor. Konumuza geri dönersem içimde enerjiler bir kaç haftadır çok birikti.. Son zamanlarda seviştiğim kadınların enerjisi çok düşük diye seksten soğumuştum. Hiç hatunlarla ilgilenmesemde evimin stratejik konumundan dolayı taksimde sarhoş olan kızların "Alo gel beni al" demesi ile anında oradaki mekanlara summonlanabiliyorum... Gel gelelim ki enerjilere o kadar yoğunlaştım ki artık et ve hayvan ürünleri tüketisim gelmediği gibi, enerjisi sorunlu,yaralı,düşük kızlar ile de sevişesim gelmiyor hiç. Çünkü bu tarz kızlar ile seviştiğimde kendimi kötü hissetmeye başladım. Bu noktada hem sevişmek isteyip hem de uygun birilerini bulamadığımdan fenalar fenası noktalarda geziyorum. Tek istediğim birşey var o da güzel enerjili ve fiziksel olarak kondisyonu yüksek birileri ile hardcore sevişip enerji algısının ve içsel vizyonların ötesine geçmek... Tam bugün bunlara kafa yorarken facebooktan hiç görüşmediğim ama bir şekilde iyi izlenim bıraktığım bir kız bana mesaj attı vve sordu ki "noyan türkiyede sacred sex eğitimi veren birileri ya da kurum var mı ?" bende evet bir zaman öyle biri vardı bana eğitim vermeyi teklif etmişti ama ona "sen ne anlarsın seksten be şişko" diyemeden adam kaza geçirip öldü dedim. bunun üzerine kız baya güldü ve ölen bir adam üzerinden yaptığım komiklik üzerinden ölümüne güzel bir samimiyet yakalamıştık. Sorularını yazmaktan yorulduğu için tamda aklımdan geçirdiği gibi telefondan konuşmak istedi. bana sürekli sorular sordu ve hep yanıtladıktan sonra bir sonraki seviye dedi ve artık dayanamayıp bir sonraki seviye direk : ben dedim ;D Kız açık sözlülüğüme şaşırdı ve bunu hemen söylediğine sevindim çünkü erkekler konusunda bazı dışına çıkamadığım kriterler falan diye lagaluga yaparken "bana bunları söylemek zorunda değilsin sadece sorularını daha rahat yanıtlamak için en rahat cevabım bu olurdu ayrıca sana sapık olduğumu söylemiştim " dedim güldüm ve bunun üzerine kızda gülmeye başladı oha cidden sapıkmışşın diye ;D Sonra sacred sex konusunda sorularını sormaya devam ettikçe etti. Bu kızın tamda aradığım yüksek enerjili hardcore akıp deepsex kaflarına girebileceğim bir kız olduğunu farkettim. Bir saat daha konuştuk hatta ne zaman telefonu kapatmak istesem daha da uzattı ve gülmelere doyamadık... Bu kız elde var 1 .. şimdi diğer kıza geçelim... Başka bir kız var böyle .. bu kızda istanbulda liberal ne olduğu belirsiz ilginç seksi kızlar ekürisinden. Asi bir lolita.. Bir kaç gün önce bana facebooktan mesaj attı ve konuşmaya başladık.. Sözlerinden o kadar çok etkilendim ki benim hayatımdaki en önemli insanlardan biri olacağını farkettim ve "Seni hiç tanımıyorum ama benim için çok önemli biri olduğunun farkındayım" dedim . Çok onur duydu bundan ve ismini not defterlerimden birine yazıcakken doğum tarihini sordum.. 92li olduğunu söyledi ve o şekilde yazarken bana bir insanın yaşının benim için önemini sordu. Bende "yaşın bir önemi yok sadece doğduğun yıldaki galaktik etkileri daha iyi inceleyerek benim için önemli olan insanlara karşı daha hassas olabildiğimi söyledim". bunun üzerine bana gerçek yaşını söyledi ve şok oldum. O kadar akıllı , seksi ve etkileyici birşeyin o kadar genç olması beni şok etti. işin daha da şok edici kısmı bu kızla baya baya konuştuk bana sürekli "sseninle konuşmaya başladığımdan beri modum ve enerjim sürekli yükseliyor" dedi.. birde şunu ekledi " bu duruma odaklanmak istemiyorum ama en son tarot baktırdığım yerde bana bir erkeğin karşıma çıkacağı söylenmişti bütün özellikleri sana uyuyor ama bu duruma kesinlikle şu an odaklanmak istemiyorum" dedi.. Ben ona "bu duruma değil sadece kendine odaklan ve herşey olması gerektiği gibi oluyor sen tedirgin olup terreddüt etmediğinde " dedim... elde var 2 bu hatununda hastası oldum... Bugün yıllardır görüşmediğim hentai tier eski sevgilim görüşmek istediğini söyledi.. bu kız tam bir bela.. spiritüel çalışmalarım arasında insan duygularını masterlamak adına kızlarla sevgili olmaya karar verdiğin bir dönem çıktığım kızlardan biriydi hayatımı ben bile nasıl olduğunu anlamadan bir cehenneme çevirmişti.. acaba ona oksam mı kararsızım.. Asıl meseleye dönersem asıl benim için en uygun eş olucak kadın ise goddess tier.. bu dünyada en bayıldığım hatun olduğuna artık eminim.. Ama kendisi bir büyü altında olduğundan şüphe ediyordum çünkü stalkerı olduğum için tüm hayatını en büyük hayranı olarak izlerken bir anda çok alakasız bir adamla birlikteliği başladı ve 2014de evleniyorlar... Gerçekten büyü altında olup olmadığına emin olmak için büyücü halamın yanına gittim ve bana büyü altında olduğunu ve hafta büyünün tazelendiğini söyledi.. Bende büyüyü bozmak için gerekli scrolları ve yapılması gereken işlemleri öğrendim.. Büyüyü bozacağım ama öncelikle enerjimi daha da yükseltmem gerekiyor... Sizce ne yapmalıyım ? hepsine akayım mı kendi enerjimi dengelemek adına yoksa asıl evleneceğim kıza mı odaklanayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 3. geleneksel tl;dr gif senlikleri baslasin. FIRST! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 abi çok uzun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 pics or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ilk sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 biri özet geçsin a watchful protector a silent guardian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 satışa çıkarıyorum ilk sayfamı http://www.karshaberler.com/aladag/images/reklam-ver-300x250.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 neden bu kadar uzun yazar bi insan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 http://i41.tinypic.com/okmw6p.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 uzun muzun ama ilginç bari anketi cevaplayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 sana kalmis didn't read lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 http://i1205.photobucket.com/albums/bb427/youbleedlikemylee/gif/oie_2416034mKvQ4FZS.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 hepsine tekmeyi bas, bir yerden 10000 dolar bul ve güvenebileceğin fakir birine vererek "beni bir depoya kilitle, 17 gün sonra tam aynı saatte kilidi aç" diyip 2 adet köpek ve 2 litre su ile beraber seni içeri kilitlesin. çıktığın vakit yükseleceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 http://troll.me/images/ma/look-son-a-faggot.jpg lanet girsin sf başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Hiç birisini sallanan meme koydu diye şikayet edeceğim aklıma gelmezdi. Bana bugünleri de yaşattınızya daha bir şey demiyorum sizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Adam ciddi bir derdini paylaşıyor sizin yaptığıdsfğpdspğf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 abi adamin derdi sunu mu yesem bunu mu yesem nerde yesem vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 gayet ciddiyim ben önceki sayfada yazdığımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Masakari said: Hiç birisini sallanan meme koydu diye şikayet edeceğim aklıma gelmezdi. Bana bugünleri de yaşattınızya daha bir şey demiyorum sizlere. lol beni mi şikayet ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 http://images.t-nation.com/forum_images/7/9/79d79_ORIG-didnt_read_dont_care.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 sacred sex ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 arkada kalmasın muhahahsda pontipati. said: http://i41.tinypic.com/okmw6p.gif[/quote Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 DoruK said: gayet ciddiyim ben önceki sayfada yazdığımda saol Dorukcum ya vakit nakittir 17 gün çarçur edicek lüksüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 1.sayfa (Toplam 8 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 DoruK said: gayet ciddiyim ben önceki sayfada yazdığımda saol Dorukcum ya vakit nakittir 17 gün çarçur edicek lüksüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar