Aceace Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 arkadaşlar bi kaç ay önce benim bilgisayarı açıp temizledik bilgisayarı geri taktığımızda touch pad çalışmıyordu ve sağındaki usb girişleride algılamıyordu. bende soldaki usb girişlerini kullanarak idare ettim. 10 gün önce soldaki usb ye mause u takarken girişi yamuldu, o da çalışmaktan vazgeçti. yani bilgisayara görüntü geliyordu( klavye kullanarak facebooka falan giriliyordu). usb girişleri dışında sıkıntı yoktu. sonra bilgisayarı tamire götürdüm sorunu anlayıp ücreti söylicez dediler. bi 6 gün geçti dün aradılar. bana anakart yandı 400 tlye tamir ederiz dediler. bende ekrana görüntü geliyordu anakart yansa anlardım bırakın bilgisayarımı geri getirin dedim. bugün bilgisayarı almaya gidicem ama sizede sorayım dedim anakart yanmış olabilir mi? zaten çankayadaki(izmirdeki) tamirciler 2 defa dolandırdı beni(ekranı çizikti değiştircez dediler 250 tl aldılar ölü pikselli ekran takmışlar, bi kere orjinal ekran kartını söküp ne oldugunu anlamadığım bi şey takmışlardı) bu üç olsun istemiyorum:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 naptın sen ya, öldürmüşler laptop ı geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 üçe doğru gidiyorsun gibi, tamir sırasında anakart yanmışsa onların bunu düzeltmesi gerekiyor senden ekstra ücret almadan, ve 400 tl fiyat nedir anakart tamiri için? oradan direk uzaklaş derim doğru düzgün yer bul tamir etsinler, ürünü alırkende teslim edilirken çalışan alet vardı de pc hiç açılmıyorsa onlar sebep olmuştur üstüne ücret bile iste, sizi şikayet edicem de üste çık biraz, herifler belliki bildiğin klasik türk tamirci kafası yüksek fiyatlardan yerse muhabbeti çekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Yalan söylüyor , usb port kısa devre yapmış ve yanmış vb olmuş dese tamamda anakart yanmış diyorsa adam yalandır . 400TL ye yeni anakart takılır nerede ise . MArka model nedir ? Yokmu doğru dürüst biri etrafta ? Aceace said: bana anakart yandı 400 tlye tamir ederiz dediler. bende ekrana görüntü geliyordu anakart yansa anlardım bırakın bilgisayarımı geri getirin dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Bilgisayarini teslim ederken neyin calisip calismadigini tam olarak ne verip ne almayi bekledigini belirten bi teslim fisi almadiysan yapabilecegin cok fazla bisey yok. Legal olarak baglanmazlar. kenar mahalle bilgisayarcisina 3. kez gitmeden once dusunmen gerekiyordu da yazmak istemiyorum ama... yazdim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 of nasıl rage açıyorum şu fırsatçılara belli değil. hepsi de sen bizde bir gün bırak sorunun ne olduğuna bakalım diye çalışıyor. bu sırada face e girip çay içiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 kenar mahalle fırsatçısına götürmedik bilgisayarı bornovada götürdüm, götürdüğüm adam yapmamış o götürmüş çankayaya! bilgisayarı verirken açtık bilgisayarı beraber bak burda bu var şurası şöyle şu yapılcak vs diye gösterdim. bugün getircekler bilgisayarı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 anakartı bildiğin adamlar yakmış lan. ani bir hareketle boyunlarını kırıcan böyle şerefsizlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar