Soris Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Alışverişi hiç sevmiyorum o kadar sıkıcı geliyor ki. Bayadır üstümde başımda bir şey yoktu. Pazara gider gibi liste yapıp gittim alışverişimi tamamladım sırf 2 de 1 gitmeyim tekrardan diye. Genellikle ayakkabı alacak olsam ayağıma uygun bulamıyorum. Kıyafet desen beden olarak bulsam bile kalıp oturmuyor. Bir yerden olunca da direk hepsini oradan alıp bitiriyorum bir an önce. Çok sıkıcı geliyor bana. Sizde de durum böyle mi yoksa bende mi bir anormallik var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bi tişörtü beğeniyosam belirli aralıklarla 2-3 tane alıyorum, kot desen zaten default sevdiğim bi kotum var hep ondan alırım bi tane deri ceketim bi tane montum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 paran azdır sıkıcı gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 kız arkadaşını alışverişe götürmeyi dene bi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bürsürü kot, spor ayakakbı aldım giymeye fırsat olmayacak diye iş değiştiremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 parayı ve vaktini bota, kota, monta yatırcaksın. sonra ucuza farklı farklı tshirtlerle takıl kış boyunca. en kısa çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 fistan çok pis vurmuş. ben de neden beğendiğim gömlek yok diyordum. paramın olmadığı hiç aklıma gelmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 para varkende sıkıcı geliyodu yokkende sıkıcı geliyo , gerçi bok gibi para olsa yaverlerine aldırırsın o zaman sıkıcı gelmez kogksdog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Yaver deme. Ben nefret ederim alışverişten, hep de nefret ettim. en çok da giymeli çıkarmalı alışverişden. Online alışverişi daha az rahatsız edici buluyorum ama onu da sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Kıyafet alışverişi berbat, giy çıkart bir sürü şeyi pis pis kabinlerde. Ama daha kötüsü başkasının yaptığı alışverişte peşinde dolaşmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 aslında dahada kötüsü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 şirinlerden nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Sizin yaptığınız karı alış verişi. Erkek gibi armory den yada black marketten alış veriş yapsanız hiç öle sıkılmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Aiko said: şirinlerden nefret ediyorum mavi olan herşeyden nefret ediyorum gece ambulans ışığıda dahil buna aksodkasod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar