Zikko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 adamlar elflerden türeme biz orc tabiki de arada fark olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 asfkasfoa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 biz kendi gerçekliğimizde bir vahadayız. ben sadece bundan bahsediyorum. bu ülkenin kurucu zihniyeti çölde bir vaha. bunu fütursuzca eleştiriyorlar. ama lafları gerçekçi değil. onların mantığından baktığın zaman, "neden ayrı ayrı iskandinav ülkeleri var ?" sorusunun bir cevabı yok. çünkü balık denizde yaşar denizi bilmez. ama bir hayali satmaya gelmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Zikko said: adamlar elflerden türeme biz orc tabiki de arada fark olcak ahadgshj this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 baska dil filan konusmuyolar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 öncelikle ne içtin bende istiyorum onlar bi hayali satmaya gelmişler dedin ve ben bittim orda ben de düşünemedim, çok fazla derinlere girmişsin.toparlayamazsın bence ama dur 5dk sonra gelicem bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 tabiki başka dil konuşuyorlar daha birçok şey var. ancak bu ülkenin temeline ilişkin eleştiri getirenler bunları anlamsız buluyor. o bakımdan zaten bu örneği verdim. sonuçta her şeyi geçsen bile hayatın, tarihin, çevrenin gerçekliği sana şekil veriyor. bizden çok öte farklı v.s. olsalar da onların da bir kimliği var. kimliksiz, şuursuz bir toplum olmaz olamaz. insana faydası olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 iyi fikir aslında, keşke tayyip başkan iskandinav turuna çıkmadan ona diyeydin iletirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Yazının özeti Ulusal olmadan evrensel olunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 biraz biraz anliyoruz gibi beyler, hadi yuklenin cozucez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 elfçenin farklı lehçelerini konuşuyolar, anlıyolardır birbirlerini. adamlar high elf, biz ork olsak yine iyi, %90 goblin amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 noluyo burda. özet geçebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ne yapalım onların gecmişini, kimliğini inceleyip , onların bakış açısının nasıl oldugunu mu çözmeye çalışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ne dediği anlaşılmayan kesim daha fazla, uruk-hai diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bazı kesim goblin bazı yerler parçalı orc bazı yerler sağanak uruk hai diyebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 norveçi high elf, izlandayı wood elf gibi düşün. icabında birleşirler acil bi durumda, orklarla savaşta falan nolcak hepsi elf ancak işlevleri ve bin yıllık hayatlarına bakışları farklı biraz elf diyip geçme detaylarda farklılıklar var ondna birleşmezler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Yahu ben bu iskandinav sevdasını anlamıyorum. Orada tamam ileri ama bura ile örnek kabul edilmez. Hele de sığlardan gelen karşılaştırmalara hiç anlam veremiyorum. Adamlar feodalde hala akıl veriyor. Öbürü zaten sığ. yani sizin dilinizle goblinler :) tayyip sığ bir adam. kementini geçmişe atmış. tutunduğu yer sağlam ama bu yüzyılların rüzgarıyla savrulur durur. o yol yol olsaydı osmanlı bitmezdi. sen olsan napardın ? akp yeni kurulmuş, kazanmış seçimi gaz toz ortalık. http://derinsular.com/ diye çıktılar. alıntılar yaptılar. cumhuriyet dönemine ver yansın ediyorlar. yazan kim diye bakıyorsun. adam saraydan nemalanan lale. etmediği küfür yalan tertip kalmamış. adamı referans veriyorlar. niye işte ismet inönü yandaşlarını kayırdı diye not almış o zaman. bu lafları edenler yalandan bir demokrasi rüyasıdır tutturmuşlar. bahsettikleri şeyler ile gerçek dünya arasında çok fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 norvece git 2 hafta kal anlarsın iskandinav sevdasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 orc'ların lideri Saruman demek istedin sanırım, biz de daha gri gandalf ak olamadı kardeş, bi sonraki filmde o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 neyse ileri demokrasici birileri gelsin ağzının payını vericem yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Black Speech Orc dilinden google translate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 geçen olsoda iki norveçli arkadaş oturuyoruz. benim anne tarafım drammenlidir. masamıza danimarkalı bir abi geldi. ateş sordu. bizim masadaki norveçlilerden biri, andras, var dur vereyim dedi, elini cebine attı ve çakısını çıkarıp danimarkalının kafasının yanına sapladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 http://turkcutoplumcu.org/images/stories/atsiz_turk_birligi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 türk olup faşist olmayanlar da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 sipeyskeyk said: Ne okudum lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar