kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 TTnet'in kendi sitesinden online işlemlerden aboneliğimi iptal ettim az önce direk kestiler bağlantıyı. 10 gün içerisinde ıslak imza atmam gerekiyormuş. Müdürlüklere mi gitmek gerekiyor acaba yoksa türk telekom bayilerinden de oluyor mu bu ıslak imza bi bilginiz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bayilerden olmaz gittiginde eline bi belge al ve onu sakla kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 anladım. yani iptal ettirmemişsiniz siz diyemesinler diye sanırım dimi o dediğin belge? taahhütüm falan yok benim artı ücret isterler mi acaba kapatmak için? modem falan isterler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 taahhutun yoksa para istemezler taahutun yoksa modemde sana kamıştır artık onu da istemezler evet 3-4 ay sonra fatura gelebilir, bu kadar borcunuz var diye elinde bi belge olsun kapattırdıgını kanıtlayabilecegin yoksa baya suratına saplıyolar şırıngayı kan alıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 sağlama almak lazım diyorsun yani eyvallah. superonline fiber gelicek bir aya kadar buraya bayii falan açtılar. evde iki tane 4 gb net tarifeli telefon hattı var. lazım olunca usb den giriyorum zaten laptopa bağlayıp. fibere kadar öyle idare ederim. hem adsl hem de sabit telefon hattı ücreti geliyor çıldırdım artık. her ay 100 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 borcu yoktur kağıdını sakla mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 sene 2013 hala ıslak imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 kağıdı mutlaka sakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 borç varsa iptal etmiyorlar ki zaten. kağıdı niye saklıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 gj bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ıslak imzaya gittiğinde mevcut bağlantını yarı fiyata teklif edecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ha bi de kağıdı sakla kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 benim böyle bir topicim var. imza attığım kağıdı içlemişlerdi. dur bulursam linkleyeyim. wtf is this wtf is that Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ıslak imzayı sırılsıklam at herkes ıslansın kağıdı al ama tamam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar