reampage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Ayrıca biraz ilgi alaka artar belki foruma, merkez ahalisi sadece plexler için geliyor böylece sık kontrol ederler belki başka topiklerede denk geliriz, üretim pvp emprie savaşları gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Var google docda istedğim gmail üyesine ayrı edit yetkisi verebilme. Şuda var ki merkez kanalınada link atın abi sticky olan topiği çünkü çok belirli bir şey değil illa plex olması şart değil forum üzerinden genel pazar alaını oluşturulur, oyun içi eşyalarda satılır, hemde capital içerde kalır, atıyorum pith-a type satmak isteyen markete koymadan önce gelir foruma bir sorar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 O zaman baya baya alt basliklar acmak gerekir ya price check vs olayin icine girerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 İşin doğrusu hiç bir oyunun kendi bölümünde alım satım işi yapılmıyor. Hepsi pazar alanında yapılıyor. Bu biraz da alışma meselesi. İnsanlar en başından pazar alanında yapsaydı satışlarını öyle giderdi. Ama hiç bir şey için geç sayılmaz. Bence Plex satışı diye sticky bir başlık aç ve bundan sonra alım satım işlerinin pazar alanından yapılacağını duyur. Edit: Hatta sadece plex değil her türlü alım satımı pazar alanında yapsınlar. En azından trolleme de olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 o zaman daha çok trolleme olur ya, pazar alanı zaten şuanda ferrarinin bir dürüm malbuşa satıldıgı yer. bir destur var herhalde oyundan paticiği bulup burda yazıp çizen onun dışında sayı çok az, ben ticari olarak işlerini görürken millet azıcık birşeyler yazsın çiszin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Arkadaşlar biz de biraz renklendirelim forumu. Alın bakın ben kendi alliance ım için reism yaptın paylaşayımda şenlenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 kula kain fleetleride böle cok sessiz geçerdi, fc bile konusmazdı slfdgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Eline sağlık, çok güzel olmuş afiş. Bu arada Eve hayatıma bugün tam olarak son vermiş bulunuyorum. Çünkü zaten emaneten aldığım karakteri, bir başkasına geri verdim. Bu bir başkası kim derseniz, çoooook sürpriz bir isim ve saz arkadaşları yıllar sonra geri dönüyor oyuna. Gönlümü alırsanız söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ben tahmin edeyim, ercanla cengiz abidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Bir şans daha sana onurcuğum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 bilemedim abi, kime verdin galactiği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Flaş flaş flaş... Ahmet Abi, Ferhan Abi, Erol Abi ve Emre oyuna geri dönüyor. Galactic'i Ahmet Abi'ye verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 onlar oynuyodu abi zaten diye biliyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 oynarsan karakter var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 yani çok az giriyorlardı oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 baba ilhami çok dinleme bence sağı solu, totaliter bi şekilde yönetiver bölümü. kafan rahat eder he bu arada senın yoklugunda yonetıme tabiiyim diktatörlüğümü göstermek istiyorum sdsf ilk banı alu ya atıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 sen şu bf 4'ü alsana bana hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 la olm dur para yok cidden. bak sen bunu al sonra expansion falan çıkar onu ben çakarım gene. ocak sonrası bı rahatlama olcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 ben bunu aldım zate sen premiumu alıcan bana, sonra ben sıkılınca yine sen girersin, ama oyunun devri geçtikten sonra hehe bak premium aldım diye gelme bana şimdi al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Suark said: he bu arada senın yoklugunda yonetıme tabiiyim diktatörlüğümü göstermek istiyorum sdsf ilk banı alu ya atıcam yazmam istemiyorsan ya cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 bah hele ya tribe girdi yok olm ban atıp acıcam sen tam post atarken banlıcam sonra acıcam hihohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 http://i.imgur.com/jvyLTii.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Sen mod olsanda ban yetkin olmuyor zaten bosuna heveslenme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 :O bölümden şutlama yok mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ayrıca benim avatarım daha güzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar