Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eve online bölümü mü plex pazarı mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ayrıca biraz ilgi alaka artar belki foruma, merkez ahalisi sadece plexler için geliyor böylece sık kontrol ederler belki başka topiklerede denk geliriz, üretim pvp emprie savaşları gibi
Mesaj tarihi:
Var google docda istedğim gmail üyesine ayrı edit yetkisi verebilme.

Şuda var ki merkez kanalınada link atın abi sticky olan topiği çünkü çok belirli bir şey değil illa plex olması şart değil forum üzerinden genel pazar alaını oluşturulur, oyun içi eşyalarda satılır, hemde capital içerde kalır, atıyorum pith-a type satmak isteyen markete koymadan önce gelir foruma bir sorar gibi.
Mesaj tarihi:
İşin doğrusu hiç bir oyunun kendi bölümünde alım satım işi yapılmıyor. Hepsi pazar alanında yapılıyor.

Bu biraz da alışma meselesi. İnsanlar en başından pazar alanında yapsaydı satışlarını öyle giderdi. Ama hiç bir şey için geç sayılmaz.

Bence Plex satışı diye sticky bir başlık aç ve bundan sonra alım satım işlerinin pazar alanından yapılacağını duyur.

Edit: Hatta sadece plex değil her türlü alım satımı pazar alanında yapsınlar. En azından trolleme de olmaz.
Mesaj tarihi:
o zaman daha çok trolleme olur ya, pazar alanı zaten şuanda ferrarinin bir dürüm malbuşa satıldıgı yer.

bir destur var herhalde oyundan paticiği bulup burda yazıp çizen onun dışında sayı çok az, ben ticari olarak işlerini görürken millet azıcık birşeyler yazsın çiszin diyorum.
Mesaj tarihi:
Eline sağlık, çok güzel olmuş afiş.

Bu arada Eve hayatıma bugün tam olarak son vermiş bulunuyorum. Çünkü zaten emaneten aldığım karakteri, bir başkasına geri verdim.

Bu bir başkası kim derseniz, çoooook sürpriz bir isim ve saz arkadaşları yıllar sonra geri dönüyor oyuna.

Gönlümü alırsanız söylerim.
Mesaj tarihi:
baba ilhami
çok dinleme bence sağı solu, totaliter bi şekilde yönetiver bölümü.

kafan rahat eder

he bu arada senın yoklugunda yonetıme tabiiyim
diktatörlüğümü göstermek istiyorum sdsf
ilk banı alu ya atıcam
  • Yeni Oluştur...