Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eve online bölümü mü plex pazarı mı?

Exodous

Öne çıkan mesajlar

Var google docda istedğim gmail üyesine ayrı edit yetkisi verebilme.

Şuda var ki merkez kanalınada link atın abi sticky olan topiği çünkü çok belirli bir şey değil illa plex olması şart değil forum üzerinden genel pazar alaını oluşturulur, oyun içi eşyalarda satılır, hemde capital içerde kalır, atıyorum pith-a type satmak isteyen markete koymadan önce gelir foruma bir sorar gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

İşin doğrusu hiç bir oyunun kendi bölümünde alım satım işi yapılmıyor. Hepsi pazar alanında yapılıyor.

Bu biraz da alışma meselesi. İnsanlar en başından pazar alanında yapsaydı satışlarını öyle giderdi. Ama hiç bir şey için geç sayılmaz.

Bence Plex satışı diye sticky bir başlık aç ve bundan sonra alım satım işlerinin pazar alanından yapılacağını duyur.

Edit: Hatta sadece plex değil her türlü alım satımı pazar alanında yapsınlar. En azından trolleme de olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Eline sağlık, çok güzel olmuş afiş.

Bu arada Eve hayatıma bugün tam olarak son vermiş bulunuyorum. Çünkü zaten emaneten aldığım karakteri, bir başkasına geri verdim.

Bu bir başkası kim derseniz, çoooook sürpriz bir isim ve saz arkadaşları yıllar sonra geri dönüyor oyuna.

Gönlümü alırsanız söylerim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...