vaperon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Önce uydu antenini Turksat uydularına göre konumlandırtman gerekiyor. Digiturk uydusu Eutelsat 7E'ye ayarlı durumdadır. Hoş içinde TRT ve TRT Spor var ama ulusal diğer kanalları izlemek istiyorsan uyduyu Turksata ayarlattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 yani hiç uyarlama yapmadan açsam, trt trtspor açılır demi? o zaman kasmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 abi maç saatleri abuk mu çok herifler bizden 7 saat gerideler gece 1de 2de olucak maçlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Dekoder direk şey olmuyodu. Uyducuya götürüyosun yazılımını açıyor. Yoksa kilitli türksat'a, puştlar çakal. En azından ufak siyah decoderler öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 5 sene önce digitürkü iptal ettirdim olay şöyle oldu digitürkün türkiyedkei ilk üyelerindendik 1000li müşteri numarası vardı o zamanlar neyse en yüksek fiyattan ödedik hep herşeyini yıllarca velhasıl bir gün arkadaşımla otururken abi dün digitürk yayını gitti 5dk geldi ama hemen aradık sövdük 3 ay beleş bütün kanalları verdiler dedi bende şaşırdım ben 150 lira verirken adam 450liralık şeyi beleşe aldıgı için aradım digitürkü dedim böyle böyle ilk müşterilerinzdenim eski müşterilerinz iiçin bi kampanyanız teşekkürünüz var mı gibilerinden hayır yok dediler yani ben iptal ettirip yeniden üye olsam 6 ay beleş olacak mı dedim evet dedi iptal ettirin ozmn dedim yazıklar olsun dedim edelim mi efendim dedi edin dedim ettiler decoderide 3 gün sonra almaya geldiler bu olay 5 sene önce oluyo şimdi evde dsmart var hergün digiturkten arıyolar açıyorum bu hikayeyi anlatıp kapatıyorum köpek gibi özürdiliyolar 1 yıllık verelim 5 yıllık verelim diye za xD diyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 abi dsmart ne işe yarıyor ki boşuna para veriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Taahhütünüz bitiyor ve biraz eski üyeyseniz digitürke iptal faxı çekin. İptal sebebi olarak "fiyat" yazın. Normal şartlarda 1 hafta içerisinde iptal etmeleri lazım. 1-2 gün içerisinde sizi arayacaklar ve bir teklif sunacaklar. Bu teklifin hoşunuza gitmediğini söyleyin ve kabul etmeyin. 2 gün sonra son bir telefon daha gelecek. Bu sefer teklif kabul edilemez olacak. Bana gelen teklif; Sizin taahhütünüze yenileme yapmayalım. 4 ay boyunca: Film+Dizi paketi + 5 keyif paketi + HD kutu= 14,99 4 ay içerisinde düşünmeniz için zaman olur dediler. Tabi ki kabul ettim. 4 ayın sonunda tekrar iptal faxı çektim. Telefonla arayıp size sunduğumuz teklif ile devam edip 12 ay taahhüt yapalım dediler. Fiyatı 19tl olarak güncellediler. Kabul ettim. İnanmayan olursa online işlemler digitürk paket ve faturamı gösterebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Biz iptal ettirmek istediğimizde durumumuz yok artık bu kadar parayı veremıyoruz dedik utanmasalar 5tl yapacaklardı aylık ama genede iptal ettik çünkü uydudan farkı kalmadı film kanalları desen aynı film 100 kere dönüyo lig tv için alınabilir bide belgesel kanalları belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Digitürk kadar müşteriye göre fiyat biçen şerefsiz bir firma yok. Şu verdikleri paketi insanlar 70tl ye kullanıyor. Ya işte bazı olanakları çok güzel. Dediğin gibi belgesel ve çizgi film kanalları iyi oluyor. Ayrıca bazı dizileri kayıt ediyorsun işte nebilim karaokesi var eve gelenler için güzel keyifli oluyor bıdı bıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Somon said: 5 sene önce digitürkü iptal ettirdim olay şöyle oldu digitürkün türkiyedkei ilk üyelerindendik 1000li müşteri numarası vardı o zamanlar neyse en yüksek fiyattan ödedik hep herşeyini yıllarca velhasıl bir gün arkadaşımla otururken abi dün digitürk yayını gitti 5dk geldi ama hemen aradık sövdük 3 ay beleş bütün kanalları verdiler dedi bende şaşırdım ben 150 lira verirken adam 450liralık şeyi beleşe aldıgı için aradım digitürkü dedim böyle böyle ilk müşterilerinzdenim eski müşterilerinz iiçin bi kampanyanız teşekkürünüz var mı gibilerinden hayır yok dediler yani ben iptal ettirip yeniden üye olsam 6 ay beleş olacak mı dedim evet dedi iptal ettirin ozmn dedim yazıklar olsun dedim edelim mi efendim dedi edin dedim ettiler decoderide 3 gün sonra almaya geldiler bu olay 5 sene önce oluyo şimdi evde dsmart var hergün digiturkten arıyolar açıyorum bu hikayeyi anlatıp kapatıyorum köpek gibi özürdiliyolar 1 yıllık verelim 5 yıllık verelim diye za xD diyorum bende. hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 yeni çıkan tüketici kanuna göre artık taahhütten dolayı ceza meza kesilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 evet arkadaşlar geleneksel digiturk üyelik iptal günleri başladı benim için. geçen sene giriş + şampiyonlar paketi + 2ad. keyif + hd paketi 67.90-TL ile izledim. (iki ay lig tv iptal ettirmiştim) taahhütüm 03 kasımda bitiyor. şimdiden fax çeksem olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 sözleşmende "1 ay önce haber verile" yazmıyorsa olur. git sözleşmene bak derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar