Lectre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Evet ilk olarak kendime isteyerek başlayacağım :) elinde olan varsa gönderirse çok iyi olur gerçekten. vermeyi düşünen arkadaşlarda buradan alıcı bulabilir kendine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Çok oynamak isteyen varsa accountumu veririm ama arada giriyorum, versem kesin biri şifreyi falan değiştirir ondan güvenemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ebayde hala 40 dolara kadar çıkan bidler var gerçek mi onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 bende istiyorum plzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 vardır kesin alan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 işiniz zor gibi ama deneyin şansınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 vermesin kimse bunlara key falan aahahaha oynamyın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Todesengel said: Çok oynamak isteyen varsa accountumu veririm ama arada giriyorum, versem kesin biri şifreyi falan değiştirir ondan güvenemiyorum :D değiştiririm ben direk söyleyeyim. ya competetive bir şeyler arıyorum bu ara, moba oynayayım dedim e oda senin dışında 4 kişiye dayanıyor hoş olmuyor. baya oynayasım var açıkcası o bakıma. dota2 paylaşım topiğinide açmıştım faydalı olmuştu herkese dedim bide bunda deneyeyim. 22 dota beta key verrim hs keye ^^ @fin: sen gelme lan ayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ben de oyun var siz gelmeyin yetlingler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 DoruK said: ebayde hala 40 dolara kadar çıkan bidler var gerçek mi onlar? gerçek ama şikayet edilirse kaldırıyor ebay. + ilk defa satan biri sattığında parayı 21 gün sonra yolluyor hesabına. yani ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 niye delisi oldu herkes bu oyunun mtg kat kat daha güzelken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 hepimiz blizz fanboyuz ondan hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bildigimiz hero lar büyüler, hemen ısınıyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Fin said: ben de oyun var siz gelmeyin yetlingler. geleyimde tcg geçmişimle ağzını kırayım, siz eheheh pokemon diye takılırken ben pokemonun tcgsini oynuyordum, ki bulamadım tekrar cdciden almıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 fazla olan varsa bende isterim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 oo key istiyoz burdan ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bende key var la ne veriyonuz karşılığında steam'den bir oyun kabulüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bende oynarım açıkçası key verilirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 key alabilirmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 aylardir ariyorum hala bulamadim bi key gönderen olursa cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kunh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 open beta gelcek nerdeyse hala key gelemedi :/ bir de şunu gördüm amacım drama değil de saçma geldi. Lectre said: ne zaman release olacak artık ya satmasamıydım beta keyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ben aramıyordum, bana mail atmişlar zorla oynattılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar