Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4 #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Conquestlerde zaten yüksek killer % 95 vehicle ile oluyor karşıda adam akıllı c4 kullanan yoksa sende vasatın üstü oynuyorsan yardırıyorsun. Rocketler kolay dodgelanıyor
Mesaj tarihi:
Edriel said:

Conquestlerde zaten yüksek killer % 95 vehicle ile oluyor karşıda adam akıllı c4 kullanan yoksa sende vasatın üstü oynuyorsan yardırıyorsun. Rocketler kolay dodgelanıyor

adam tankta tek iken ve arada yok olmayan bir obje varken soldan roket at, kaç sağdan at, kaç soldan at fln eğlenceli oldu dün sadlkjas

ama hırs olayı doğru, sadece adama yaklaşmaya kalkarken 10 kere fln yığıldım sağolsun.

oyunu kesinlikle 1 heal, 1 ammo, 1 engineer oynamak lazım en az.

xeşxe sürekli böyle squadım olsa
Mesaj tarihi:
Javelin mi, puhahahahah. Oyle bir silah mi var oyunda bi sn sdsfdssf. Abi sen javelin'i locklayana kadar duzgun tank sana squad wipe ceker :)

Hani en kotu lockladin diyelim, attin falan. Ilkinin gidicegi yer APS. Hani bi eskaza 2.yi ve 3.yu attin (ki imkani yok), tek kisi javelin attigin tanki 2 kisi replerse zaten oldurme sansin yok.

Bunlarin hepsini gectim, zaten tecrubeli ekip varsa karsinda ve sen sallayana kadar yerini kestirememislerse, ki normal modda zaten kilitlendigin yone dogru beyaz okla yerini gosteriyor tanki kullananin ekraninda, APS bile harcamadan, hemen bi seat-switch yapip IR Smoke'u basar, inip repairle bile ugrasmaz.
Mesaj tarihi:
arkadaşım, 1 tankı close range 3 rpg ile aldım daha dün.

1 vs 1 durumdu. niye olaya "sen tek javelinlisin ama karşısı deneyimli ekip ise" diye bakıyorsun?

onlar ekip ise bende de targetlı sniper, health assault ve 2 de javelinli engi olduğunu düşün o zaman =)
Mesaj tarihi:
Javelinden cacık olmaz. Tank patlatmak istiyorsanız ideal yöntem 2x UCAV, direk instagib. Koordine 2x RPG/SMAW/SRAW gene iş yapar. Bunun harici tank patlatmak istiyorsanız ya SRAW god olup ass-shot vuracaksınız ya da tam dik veya yakın açıyla arkadan SMAW/RPG vurup mobility crit alacanız.
Bir de tankın içindekiler flaş yiyor.
Mesaj tarihi:
tank en kolay c4 le gidiyor. javelin tek kişi ile zor. stinger alıp heli düşürmek daha tercih sebebi o yüzden. boşa javelin ile yer işgal etmiyordum. heli baya kek oluyor.
Mesaj tarihi:
Bright said:

Javelinden cacık olmaz. Tank patlatmak istiyorsanız ideal yöntem 2x UCAV, direk instagib. Koordine 2x RPG/SMAW/SRAW gene iş yapar. Bunun harici tank patlatmak istiyorsanız ya SRAW god olup ass-shot vuracaksınız ya da tam dik veya yakın açıyla arkadan SMAW/RPG vurup mobility crit alacanız.
Bir de tankın içindekiler flaş yiyor.

ben daha yeni yetmeyim. UACV fln açık değil :(

rank im 12 mi ne skldjsalk
Mesaj tarihi:
Abow :|

Assignment: Eyes In The Sky

•UCAV, Flying Airburst grenade. Must be controlled (Support, Long refil from Ammobox) (Thanks to u/p3lim):

•3x Air Superiority Ribbon

•1x Jet Fighter Ribbon

hayatta açamam ben bunu
Mesaj tarihi:
Yüksek ticketlı ve kalabalık Air Superiority serverına giriyorsun, bir kaç raundda açılıyor. Jet kullanımında gelişiyor bu arada. Youtubedan bi kaç guide vidyosu izle baya faydası oluyor.
UCAV'ı spamlayamıyorsun o iyi, tek vuruşta disable ediyor tankları direk patlatmıyor. Daha önceden spamlanıyormuş sanırım fixlemişler.
Mesaj tarihi:
Oyunda herşeyde bir expertlik kazandim sayilir ama şu jetlere bende bi yetemedim kimisi ciddi iyi kullaniyor.

Ama scout helide ciddi iyiyim şunun benzerini 60+ kille yaptim da şansa işte karşida kabzimanlar olucak bide bu map stinger avoide cok müsait.

http://www.youtube.com/watch?v=TeRaOadQmuc
Mesaj tarihi:
ha hc oynamayınca daha kolay tabi. ben şu spotting yüzünden oynamıyorum casual. takımdakiler de kötüyse böyle işte herif haritadaki turuncu olan her şeye ateş eder 100kill de yapar 200 de
Mesaj tarihi:
Hc'de de spotting var da mapi acican surekli de tabi boyle kekli gibi olmuyor genede. Zaten boyle mac 50 oyunda 1 gelir 15 killden sonra 3 kisi rage yapip stinger a abaniyor normalde
Mesaj tarihi:
Edriel said:

Oyunda herşeyde bir expertlik kazandim sayilir ama şu jetlere bende bi yetemedim kimisi ciddi iyi kullaniyor.

Ama scout helide ciddi iyiyim şunun benzerini 60+ kille yaptim da şansa işte karşida kabzimanlar olucak bide bu map stinger avoide cok müsait.

http://www.youtube.com/watch?v=TeRaOadQmuc

abi şöyle helikopter kullanabilsem keşke

ne güzel ya =(

mouse klavye ile beceremiyorum ben işte şu işi peffff
Mesaj tarihi:
kullanırsın şöyle yap Golmud railway in FLAG ONLY ! mapleri oluyor amaç sadece exp kasmak birbirini öldürürsen banlıyorlar, orda scout heli al ve sürekli flag caple bi ona bi ona 5-6 oyun sonra manevra yapmaya başla mesala şu rocket truckın spawn olduğu binanın altından geçmeye çalış sonra flag caplenirken ufak smooth hareketler yap beklerken yani, bir ileri bir geri nasıl gidiliyor.

Kendine küçük hedefler koy movement olarak onları dene 20-30 oyundan sonra movementı oturtursun, sonra large conquest mapine girip aimin kas hafif stress yapmadan oynadınmı şu üstteki video çok kolay. Ama dediğim gibi o video'ya aldanma karşı takım ciddi çöp gelmiş normalde izin vermezler okadar rahat uçmana.

Biara şuna kasıcam ama -.- http://www.youtube.com/watch?v=6d_MeBlkVO8
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...