Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4 #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beklediğin şeye bakar. Casual oyuncu için fena değil.

Şahsen şuna para veya vakit ayırmak yerine planetside 2 ye harcarım. Tabi kişisel zevk.. Gereksiz abartılıyormuş gibi geliyor dice/ea oyunları.
Mesaj tarihi:
BF4'un son cikan patchle iyi olacagi belliydi ama classic mode'la daha da bir guzel olmus infantry play icin.

Bir de su squad sistemine biraz ayar cekip cesitli kisitlandirmalar getirseler cok guzel olur.

Infantry-only squadlar mesela sadece transport araclarina yolcu olarak spawn olabilir (IFV/Transport Chopper/Attack Boat/Scout Chopper ve bilimum jet ski/jeep/armored jeep) ve boyut olarak 6-7 kisi arasi, normalden buyuk olurlar.

Pilotlar sadece hava araclarina pilot veya gunner (Transport Chopper/AH gunner) olarak sadece engineer classiyla.

Tank Crew sadece Tank/IFV/Artillery tarzi araclara driver veya gunner olarak sadece engineer classiyla ve repair tool'lu loadoutda.

Boylelikle hem jet alip abzurt yerlere cikmak icin harcayan reconlardan kurtulunur hem de assault/support'la Tank/IFV driver/gunner rolune gecenlerden.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
dlc'lerin hepsini indirme ya. basegame'i indirip oyuna alış 1 ay sonra indirirsin dlc'leri. Zaten bizde dlc'ler yok sdf

g2a'den 40 dolara premium edition (basegame dahil) aldı harir. bir bakının oralara.
Mesaj tarihi:
DÜn akşam oyunu indirirken browserdan biraz kurcalıyayım dedim. Batlepackleri açtım bütün premium knifelar çıktı. Normal silah listesinde gözüküyorlar ama loadoutlarda aktif gözükmüyorlar. Daha oyuna girmedim bilmiyorum ama oyun içinde mi seçilebiliyorlar yada belirli bir seviyeye mi ihtiyaçları var?
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

hala almaya değer mi bu oyun?

edit: üstte 2 farklı cevap var tşkkrlr

tek başına oynayamazsın ekip lazım. Ben oynuyorum(infantry only de) aslında da şuan verilir mi 90TL değer mi emin olamıyorum. Oyun sonunda adam oldu Bright'ın dediği gibi ama çok geç oldu.
Mesaj tarihi:
Ben aldım zerre pişmanlık duymadım. Battlefield 3ü 300 küsür saat oynamış biri olarak 4ten çok daha fazla keyif aldım. Yapacak çok daha fazla şey var 4te. Level atlayarak silah açmak yerine yeni silahları açmak için o sınıfın silahlarıyla puan toplamaya çalışmak daha iyi olmuş özellikle. Birde B4, 3ün yerini alacak yapıda bir oyundu ama Hardline öyle değil. Yani B4ün ömrü 3e göre daha uzun olur kanaatimce.
Mesaj tarihi:
BalisticGel said:

Ben aldım zerre pişmanlık duymadım. Battlefield 3ü 300 küsür saat oynamış biri olarak 4ten çok daha fazla keyif aldım. Yapacak çok daha fazla şey var 4te. Level atlayarak silah açmak yerine yeni silahları açmak için o sınıfın silahlarıyla puan toplamaya çalışmak daha iyi olmuş özellikle. Birde B4, 3ün yerini alacak yapıda bir oyundu ama Hardline öyle değil. Yani B4ün ömrü 3e göre daha uzun olur kanaatimce.

abi 1 yılı heba ettiler. Buglar nedeniyle oyundan soğuduk. BF3 gibi stabil oyundan sonra BF4 çok sıkıntı yarattı. Şuan güzel tabi orası ayrı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...