mani Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 görsellik kasacaz diye yine rezil etmişler gameplay'i. çölde jete biniyorsun. WTF heryer yansıyor. kanopide direk mapin yansıması var. hafif karlı stepps mapi var neyse orada da aynı şekilde. Aptalca bir güneş var.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 gunese tapan bi pezevenk var zaten galiba grafik takiminda, surekli gozumuze sokuyo ibne, kor olcaz 5. oyunda.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Xenocide said: Esh said: china rising cok open map dolu ya world of tanks resmen battlefield'a open map gelince sevinmek hey gidi hey. ben infantry stayla oynuyorum. sevemedim tankı uçağı falan
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 eski infantrylerden kimse kalmadi zaten, herkes alikonter ciksin diye bekliyo.
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 bir bakımdan benim hoşuma gitti sniper limit. bir ara her çatıda 2 şer adam çipet çipet sıkıyorlardı. manyak ediyorlar adamı.
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Chemical said: bir girdim, 15 tane loss game aldım ardı ardına, niye? çünkü oyun gerizekalı ve takımları stackladın mı sonsuza kadar stacked kalıyor, habire switch ediyorlar kazanan takıma. Abi madem bunu biliyorsun neden 15 oyun loss alacağına çıkıp başka servera girmiyorsun? Yemin ederim sırf kendine eziyet edip buraya çemkirmeye yapıyorsun şu işleri sdfjhs. Çok yüksek farkla yenince shuffle atan serverlar var, auto balance'ı kendin yapmazsan bak ben yapıcam diyen serverlar var ayrıca.
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 tek server değil canım 3-4 server üzerinde oldu bu boş slot doldurunca kaybeden takıma denk geliyorsun
df Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 şans ya ben daha çok kazanan takıma denk geliyorum boş slot'ta. edit: guilin peaks ve dragon pass'e bakabildim şimdilik. guilin peaks infantry ağırlıklı ve oldukça başarılı. ilk maplere göre çok iyi. 9/10 wud piley dragon pass ise beni sarmadı. tank vs sevmediğimden olabilir. çok açık arazi. 5/10 diyorum.
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Chemical said: tek server değil canım 3-4 server üzerinde oldu bu boş slot doldurunca kaybeden takıma denk geliyorsun Kesin emin olmamakla beraber eğer oyun bitmeden kaybeden takımdan çıkarsan bir sonraki girdiğin oyunda seni otomatik olarak az ticketlı takıma koyuyor diye bir hissiyat oluşmuştu bizde.
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Use Heavy Barrel if you dont mind the addtional vertical recoil. Use Muzzel Brake if Angled/Folding grip is not enough to reduce the vertical recoil. Use Compensator only if your weapon has high horizontal recoil (e.g. LMGs). Use Angled/Folding grip if you prefer shooting small bursts. Use Stubby/Potato grip if you prefer shooting longer shots. Use Ergo/Vertical grip if you prefer shooting small bursts while moving. boyle bisey gordum. gorenler gormeyenlere gostersin.
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 premium olmayanlar için ne zaman açılacak china rising? Bir de premium'u nereden en ucuza alırız?
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 90 görünüyor indirim kodu var mı?
df Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ilk alışverişte veriyo sonra da facebook like twit fln ile veriyo. menüden bak hediye çekine. giriş yapınca.
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 10 tl verrmiş pehh 67 tl'ye görüp almamıştım lvl200 zamanıdna
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1463592_10152330897283125_1092851147_n.jpg
mani Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 hay directx crashini ya. adamlar bir şeyi fixliyor 100 tane bug fışkırıyor. şimdi de bu aptal directx crashi çıktı.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 sene 2014 (neredeyse) hala silah açınca iron sighta mahkum ediyor ya... sense of progressinize sıçayım.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Battlepacklerden cikmis olabiliyo bisiler onceden
Öne çıkan mesajlar