Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4 #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
reampage said:

bende hiç silah milah kalmamış, reset yemiş gibiyim, serverlarda bi sorun var herhalde yazmışlar oraya ama

benim de oldu. kapadım başka servere girdim düzelmişti
Mesaj tarihi:
reampage said:

NOTICE: WE ARE CURRENTLY EXPERIENCING ATTACKS ON OUR INFRASTRUCTURE THAT IS IMPACTING ONLINE GAMEPLAY ON BF4 PC. WE ARE WORKING ON MITIGATING ACTIONS

vay anasını

beceremedik kirdik sicip batirdik sivadik demiyolar da "atak var". yav he he.
Mesaj tarihi:
Esh said:

df said:

teamspeak kuruyorum şimdi. bağlantı bilgilerini nereden öğreniyoruz.

Sunucu: 188.132.197.60:9993
Şifre: pati

tey allamm ts vardı miss gibi kullanın dedik...
Mesaj tarihi:
ya bu çalı çırpı içinde ben kimseyi göremiyorken adamlar 1 km den götüme başıma kursun yagdırıyor.
nasıl bi yolu var bu insanları görmenin.bari savaşarak ölelim sdsf
Mesaj tarihi:
eski said:

hmm kısaltma bılmıyodum tsk ederim.
yalnız bu grafik ayarlarıyla oynama ile çözülecek bi şeyler var sanmıstım ben.

mouse u gezdirirken saniyede 5 kere q ya basarsan crossunun altındaki adamları spotlamış olursun.

Bunun dışında IRNV baya imba, bf3'deki nerfsiz hali gibi. weaponlar için olan battlepack'lerden çıkıyor. Şansı düşük ama max 510. killde açılan battlepackden garanti çıkıyor. Ben ACW-R a 2. packde çıkardım. ACE-23 ise sondan 1 önceki packde çıkmıştı.

Bunlar sadece kolaylık sağlayan şeyler, gerisi bf tecrübesine dayanıyor. BF3'de ilk başladıgımda ben de kimseyi göremezken herkes beni mermi manyağı yapıyordu, zamanla daha işin kurdu olursun sen de.
Mesaj tarihi:
bf3 maplerinin nesinin gözünü seviyorsun ya. onlar da göt kadardı. bunlar da. expansion pack çıkarıp "OMG BF TARİHİNİN EN BÜYÜK MAPİNİ YAPTIK !!111" diyecekler işte. Direk leş oyun.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...