Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlilik sorunsalı - 3

skywalkr

Öne çıkan mesajlar

Daha önceki
http://forum.paticik.com/read.php?20,7126380,page=1
http://forum.paticik.com/read.php?20,7252459,page=1

konularını hatırlıyorsunuzdur.

Bugun ise size bambaşka bir olay ile geleceğim. Resmen müge anlı, esra ceyhan, flash tv lik bir hayatım var artık...

Yakın zaman önce, eşimin eski erkek arkadaşının öldüğü haberini aldık.

2-3 senelik bir ilişkileri olmuştu ve ayrılıp benle çıkmaya başladığı ilk dönemlerde de eşime bir şekilde ulaşıp rahatrızlık vermekteydi. Hastalık derecesinde takıntılı biriydi.

Eşimin anlattığına göre bırakırsan ben yaşayamam, öldürürüm kendimi gibi söylemlerde bulunuyormuş sık sık. Ayrılmalarının üzerinden 3 sene geçmesine rağmen hala unutamamış anlaşılan.

Yakın bir zaman önce evlendik bildiğiniz gibi ve bunun haberini de almış.

Ve kısa bir süre önce öğrendik ki, çocuk intihar etmiş ve arkasında bir not bırakmış.

Notunda;
-Çok yalnız olduğundan
-Sevdiklerinin teker teker terk ettiğinden
-Ailesine layık olamadığından
-Mutsuz olduğundan
-Borçlarından
-İsim vermeden tek sevdiği kişinin de hayatında olmadığından ve yaşamanın bir anlamı olmadığından

bahsetmiş, görüldüğü gibi isim vermeden eşimi de ima etmiş.

Eşim bu haberi aldığından beri ağlıyor, benim yüzümden intihar etti diye, vicdanı hiç rahat değil. Nasıl yapabilir böyle şey fln diye.

Ben ise tüm dertlerimizi bir kenara koyup onu toparlamaya çalışıyorum.

Hayatım iyice boka sardı anlayacağınız...

Nasıl teselli edilir, bu olaylar nasıl alışır fln çok iyi olduğum konular değil. Üstesinden gelmesi için fikirlere açığım. Kendi derdimiz yetmediği gibi birde takıntılı ve sabit fikirli birinin mallığı yüzünden iyice karıştı herşey.
Sosyal ağlarda paylaş

25 ekim'de eşinin 2 aylık hamile olduğunu yazmışsın.
onu bir şekilde çocuğu aldırmaya ikna et.
bir daha yaparız hayatım, zorluklarımız var vs. ben aslında çok hazırım ama zamanı değil falan de.
kabul etmezse, bir jinekoloğa para yedir, o jinekoloğa götür, bi de pahalı muhayenehanesi olsun ki eşin şüphelenmesin. çocuğunuz özürlü doğacak desin doktor, daha da kolaylaşır. hatta doktor ilk hamileliklerde sorun olabiliyor sonraki doğumlarda bu sorun olmuyor desin.
ya da babadan gelen gen yüzünden bebek özürlü oluyor desin, eşin senden soğusun.

bunların hiçbiri olmazsa eğer, çocuk doğsun 1-2 sene sabret, eşin saçmalamaya devam ederse, bu yaptıklarını nasıl kanıtlayacağını düşün, kayıtlar tut hep bir avukatla görüş vs. en son:

ya sıkı bir avukat tut ya da çalıştığın avukatla devam et.
kadının sana yaptıkları üzerinden çocuklar için zararlı olacağına mahkemeyi inandırın.
çocukların velayetini al.

kadının da sana yaklaşamaması için mahkeme kararı çıkart.
hatta imkanın varsa başka bir ülkeye git.
kendine çocuklarınla yeni bir hayat kur.
Sosyal ağlarda paylaş

pff bu adama tavsiye vermekten bıkmadınız mı. adam maceraperest abi ilk topikte laf dinlemedi devam etti. ikincide haklı olduğumuz ortaya çıktı saçmalamaya devam etti. e zaten senin evliliğin bitmiş, şemsiye girmiş sen hala abanıyosun açacam abi yok diye. sen kesin mazoşist falansın yada afedersin ama eşin eline değen ilk kadın ondan böyle her şeyin zoruna gidiyorsun millet tam tersini söylediği halde. izliycem bundan sonra bakalım daha nereye kadar gidebiliyor bu tarz evlilikler sorunlar merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bir öneri silsilesi daha sunayım:

(bu öneriler eşinin çocuk aldırdığından sonraki süreçte başlayacağın davranışlar)

her şeyden önce karınla kesinlikle sevişme. hep bir bahane uydur, sevişsen bile sakın ola ki içine boşalma. bunun dışında:

karını (eğer sevmiyorsan ve kurtulmak istiyorsan) aldatmaya başla. önüne gelen her fırsatı değerlendir, facebook'tan kızlarla mesajlaş facebook'unu açık unut. fake bile olsa bir sürü kadın telefonu kaydet telefonuna, birileriyle iş yemeğine gidiyorum yalanları söyle. bir kadınla buluşmasan bile buluşuyomuş gibi yap. kadın parfümü sür. bir kadınla fotoğraf çektir, karın yakalasın seni vs.

ama esas mesele sakın karını sevmiyomuş gibi kendini savunma, seni de çok seviyorum ama yıllardır ben bu özelliğimi senden sakladım, ben kadınlara hayır diyemiyorum 70 yaşıma gelsem de hep hayatımda başka kadınlar olsun istiyorum de, seni de seviyorum ama napabilirim, seni de kaybetmek hiç istemiyorum de. sinir krizi falan geçiriyorum ayağı yaparsa, hep sakin davran, tamam ama sen de beni anla herkesin bi hastalığı vardır falan de. boşanma aşamasına gelirseniz, çocuk da olmayacağı nafaka olayı ortada olur, suçlamaları reddedersin, zaten ben boşanmak istemiyorum falan dersin karın en sonunda nafakadan falan vazgeçerek senden boşanır.

ha ne olur en kötü nafaka vermek zorunda kalırsın. ızdıraplı yaşamaktan iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...