GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 abi geçen fajita yaptım diye konu açmıştımya fajita sosu niyetine bütün tozları karıştırmıştım falan bunu koymuştum bi yere, patates kızarttım şimdi bi bölümünü dedim bi gazete kağıdında şu tozla bi karıştırim nası olcak diye skodgksogko ulan deli dehşet bişey oldu tozun içinde ağırlıkla : kimyon,tuz,karabiber,çok az pulbiber,köfte harcı biraz( evet köfte harcı ) , abi varsa bide sarımsak tozu veya işte sarımsak tozu içeren tavuk üstüne dökülen tozlar mozlar kimyonu bol tutup tuzu karabiberide bol tutup bunları karıştırın baya taşşaklı oluyo , sanki yeni bişey icat etmişim gibi totom kalktı ama yeni bişey dğl tabiki sdkoskosshshasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 yarın öbür gün canın patates çekerse işin düşer ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Domates, sivri biber, bulabilirsen kişniş ,bulamazsan maydanoz közle fırında bi yerde. Robotla çek bunu. Sonra senin inanılmaz baharat karışımını ekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 tavuk tozunda var hafız onlar, kişniş yok bi tek o dediklerinden ama kimyon abartı olunca çok kral oldu dene kimyonla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 kimyongiller zaten bütün yemeklere lezzet katar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 http://chamberfour.com/wp-content/uploads/2011/10/tumblr_lscinvbRis1qewv1lo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 shashsef24ewra2t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Karnin acikmis ondan oyle gelmia sana. Insan isi degil o karisim normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 dedemgiller zaten bütün yemeklere lezzet katar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 dün içinde mango, avokado ve kırmızı pancar dilimleri olan bi hamburger yedim, yeni zelanda usulü bir şeyden yapılmış. efsaneydi. ama gelip buraya yazıyo muyum. hı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 avokado doğru ellerde dünyanın en lezzetli şeyi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 bende istiyorum o amburgerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 crowne da avakadolu tavuklu sandwich yiyorum ben. çok güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 adam ohannesburger'in patatesini evde yapmış resmen izmir kırev beni duydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 mcdonalds'a gittiğinizde mcshaker istiyosunuz menünüzün yanında. olay bundan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 mcdonalds ne ya, tam fakir işi. amerikalı zenciler gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 karnım acıktı ve evde sadece katmer var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 şaka bi yana fastfooddan ağır nefret ediyorum ya. bugün kfcye gittim, en ufak menüden aldım, ona rağmen kusasım geliyor bütün gecedir. mcdonalds birazcık daha hafif kalıyor ama yine iğrenç bi rahatsızlık veriyo bana. sanırım üni ilk 3 yılda yeteri kadar fast food yedim ve o defteri kapattım, gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 şu anda kfc açık olsa ve ben gitmiş olsam. bir dips menü söylerim. barbekü sos yerine de acılı mayonez isterim ve hunharca yerdim abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 abi bilmiyorum. sonuçta min 15 lira para vereceğiz di mi. gidip bi esnaf lokantasına yumurtalı sucuklu pide yaptırmayı terccih ederim.y a da yurdumun cefakar ustalarının kol kılları ve alın teriyle bezenmiş bir çiğ köfteyi. ya da iskender kebabı. ya da bi buçuk porsiyon köfte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 beni bu fast food zincirlerine zor sokuyorlar. zor sipariş veriyorum. ama öküz gibi yiyiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 cefakar denilince andynin nesi var aklıma geliyor bkz: http://www.cizgifilmci.org/andy-nin-nesi-var-uzaylilar-cefakar-doguda/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 bi ara şirketten aldım o yemek kartıyla her gün pizza hamburger cart curt yiye yiye hayattan soğumuştum o günden sonra toplasan 7 kere falan yemişimdir tekrar öyle çok canım çekti diye eve söyliyip tabi alayı mantar her zamanki gibi cocuk eylendiren hamburgerler ve pizzalar. En temizi tantunidir dürümdür , lahmacundur akosdkaosd salatadır cart curt ama kendi yaptığın gibisi yok tabi yapmayı bilcen aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 zaten fast fooddan nefret eden insanların çoğu hayatının bi döneminde 'mecburen' ff tüketmiş insanlar. abi berbat ya. sağlığım bozulmuş resmen hıımeyğ. bi de kimyasal zımbırtılar var ya o fena. bizim iskenderciler falan henüz keşfedemedi o tarz ufak şeyleri, msgyi falan. en fazla bayat olur onda da kan alırlar adamlardan. ama bakıyosun kfc gdo'nun kitabını yazmış, önüne gelen şey tavuk değil yani. tavuk tadı da yok zaten. leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar