deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 çok uçuk bi ütopya oldu.neyse eğer bunları öngörüyorsan nası ab'ye kesinlikle girmeliyiz diyebiliosun anlamıorum..[signature][hline]There's no sun shining through...
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 pardon ama her hükümet kukla olmaktan öteye geçemio, o yüzden pek sanmıorum tahminlerimin deişçeini.[signature][hline]There's no sun shining through...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 devletlerde yarın olmayacağını öğrenin. Hiçbir devletin yarınını tahmin edemezsiniz...[signature][hline]tuana...
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ben gidişata dur denilmezse, die düşünerek bazı tahminler yapıorum.tabi ki temennim bu gidişata bi olay ya da kişi vs. nin dur demesi. ama şu anda durum bundan çok uzak gözüküor ne yazık ki.[signature][hline]There's no sun shining through...
Thestral Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Blackchaos ilk mesajında AB yi isteyen bir tavrın var gibi iken diğer mesajlarında istemediğini sezdim. Ya yazdıklarını benim anlamda sorun var yada senin anlatmanda. Bu arada AB görüşmeleri yerine semra hanımı izleyen zihniyeti anlamak lazım.[signature][hline]Okul ve Ülke AB'ye HAYIR! [Bu mesaj Thestral tarafından 18 Aralık 2004 21:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Thestral tarafından 18 Aralık 2004 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 o zihniyetin neyini anlıcan abi, ortada zihniyet mihniyet yokki...[signature][hline]There's no sun shining through...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: Thestral, 18 Aralık 2004 21:16 tarihinde demiş ki: Blackchaos ilk mesajında AB yi isteyen bir tavrın var gibi iken diğer mesajlarında istemediğini sezdim. Ya yazdıklarını benim anlamda sorun var yada senin anlatmanda. Bu arada AB görüşmeleri yerine semra hanımı izleyen zihniyeti anlamak lazım. Sen yanlış anlamışssın sanırım. Ben AB ye girmemizi istiyorum. Ama şu görüntüyü gördükten sonra bu halka Nato ya üyelik bile gereksiz. Biz AB den bi haber koyun gibi girersek sömürgede oluruz.[signature][hline]tuana...
Ryan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 blackchaos a katılıyorum , iyice cılkı çıktı böyle programların ki buda türk halkının ne kadar boş (evet boş) olduğunun göstergesidir bana göre. Mustafa Kemal Atatürk olsaydı tarzı yorumlar çok yanlış bence, bırakın şimdi yaşasaydıyı 10 yıl daha yaşasaydı herşey farklı olurdu ülkemizde.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Yinede Burası Türkiye diyenlere bir cevap wericem; Burası Türkiye değişir öyle böyle...
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 HArbi ya yazılanlara katılıorum.Geçne gün teysem geldi annem normalde izlemez ama bi izlemeye başladılar yuh dedim ya.Hatta oturdum bende izledim ne diim kendimden tiksindim ama ilk izlememe rağmen sarıo abi bu programlar...Bide okulda şu semra muhabbeti yapılmıo mu boğacam bi gün hepsini[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Actually I'm not horrible...I'm only little drop and one day I'm going to pass away... Öhöm Öhöm ben :)
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 izleyenler ölsün psikolojisi bu arada reyting oranlarını da güvenmediğiniz medyadan aldığınızı da hatırlatırım. elinizde hiçbir güç bulunmadığınızı (özellikle 18-lerin) hatırlatırım. Durumun o kadar da umutsuz olmadığını da hatırlatırım. olayların farkında olun o size yeter, şu anki halinizle yaptığınız yorumlar bu sayfada ve tarihin unutulmuş laflarında yerini alacaktır. bu semra hanımın bir gelini var mı??:D kaçırdım da ben...[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Uyumazsam uyanırken zorluk çekmem Deli_Haci in, Borbag out :hrr: beleş D&D 3.5 ed.e, maksat wizards batsın. tık, indir
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 İzleyenleri suçlamıyorum ben. Tamam izlesinler yarışmadır. Hiçbirine boş insan gözüyle bakmıyorum. Ama Kaldıki kendi ülkenin geleceği ile ilgilenmek yerine o yarışmayı izlersen o zaman ölsün hepsi... Bizimkilerde o sırada onu izliyordu acaip sinirlendim hepsine. Benim isyanım halkımızın duyarsız olması.Yoksa hergün izlesinler ilgilendirmiyor beni.Ama senin ülkenin geleceği açıklanırken sen buna kayıtsız kalamazsın. Apolitik insan olamazsın apolitik olmak boş insan olmaya eşdeğerdir.[signature][hline]tuana...
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Benim canimi SIKAN 17 aralik buyuk gun die bi slaytla reklam girdi...ben en basta ab ile ilgili konusulcak zannettim.. bi baktim diolar ata ile sinem... yazik ne diim...dedigin gibi bu kafayla...[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
screamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Ata yı da Sinem i de , sülalesini de ,EbRu Akel i de , bunları organize edenleri de .^'%+'%=!'& '$##[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: fizban, 18 Aralık 2004 21:54 tarihinde demiş ki: yahu o zaman maç izlemek de boş zaman geçirmektir. maç izleyeceğin vakti git bilimle geçir öyleyse. LoL Fizban ne alaka? Ya bir toplum kendi geleceğine nasıl kayıtsız kalabilir? Bunlar ender olaylardır.Hergün böyle geçmiyor. 40 yıllık bir rüya da dev bir adım atılıyor.Hayaller gerçeğe dönüştürülmeye çalışılıyor.Sokaktaki insanlar ab ye giremicekmiyiz diye zerzenişde bulunuyor. Ama kimse ilgilenmiyor. Bir millet bir olgunun üzerinde kafa yormazsa oradaki oyunları entirikaları nasıl görebilir? Tabiki göremez sonra bi bakmışsın bize biton şey yüklemişler. Ama iş çoktan geçmiş olucak. Bunun dışında git abi izle bütüngün. toplumuna faydalı olma ne gerek var bütün gün izle dur.Nasıl olsa toplum senınle ilerliyemez zaten.Herkes kendine yapar ektiğini biçer. Ben insanların boş işlerle uğraşmasına sinirlenmiyorum. Sadece böyle tarihi birgünde tarihi bir karar açıklanırken tarihi bir konuşma yapılırken boş işlerin peşinde koşmalarına sinirleniyorum?[signature][hline]tuana...
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: screamer, 18 Aralık 2004 22:08 tarihinde demiş ki: Ata yı da Sinem i de , sülalesini de ,EbRu Akel i de , bunları organize edenleri de .^'%+'%=!'& '$## +1[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 black lafım sana deil sadece, bütün günlerini bilgisayar karşısında geçiren bizlerin halkın vaktini boşa geçirmesinden şikayet etmemiz de ilginç...[signature][hline]There's no sun shining through...
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: deep_thinker, 18 Aralık 2004 22:14 tarihinde demiş ki: black lafım sana deil sadece, bütün günlerini bilgisayar karşısında geçiren bizlerin halkın vaktini boşa geçirmesinden şikayet etmemiz de ilginç... sence boş işlerlemi uğraşıyoruz şu an?[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: fizban, 18 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki: tarihi konuşmayı canlı izlemektense gazeteden okunmak daha mantıklı bu bir. tarihi konuşma sırasında zaman kaaybı oldu tercüme nedeniyle bu iki. fizban sırf yorum yapmak için yorum yapıyorsun...[signature][hline]tuana...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: insight, 18 Aralık 2004 22:17 tarihinde demiş ki: said: deep_thinker, 18 Aralık 2004 22:14 tarihinde demiş ki: black lafım sana deil sadece, bütün günlerini bilgisayar karşısında geçiren bizlerin halkın vaktini boşa geçirmesinden şikayet etmemiz de ilginç... sence boş işlerlemi uğraşıyoruz şu an? Tabi biraz haklısın. Ama sonuçta mesela ben Üniversite kazanabilmek için uğraşıyorum.Ve gerçek anlamdada çok çalışıyorum bu ülkeye bir cumhuriyet savcısı olabilmek için. Ama ben nete girdiğimde eğlenmek yerine bak böyle bir konuyu tartışıyoruz. Sizce bizler boş bir işlemi uğraşıyoruz ?[signature][hline]tuana...
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 köşeye sıkıştım, lol, yani genel olarak vaktimizi öldürmekte çok başarılı deil miyiz?Onu belirtmek istedim.[signature][hline]There's no sun shining through...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Abi çok farklı şeylerden bahsediyoruz bak. Ben milletin vaktine karışmıyorum. İsterse bütün gün o aptal şeyi izlesin. Ama kendi ulusunun geleceği ile ilgili bir haberi konuşmayıda kaçırmasın.O konuda duyarlı olsun.[signature][hline]tuana...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 yoksa banane ayşe gelinim olurmusunu izlemiş mahmut sıcak geceleri izlemiş.[signature][hline]tuana...
huun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 entellektuel gorunme cabasiyla bazi seyleri fazla abartiyorsunuz bence . ab den tarihi aldigimiz belli iste aksam ne konusulacagi bariz belli . turkiyenin eksikleri , gorusmeleri tamamlayabilmek icin ne kadar sure gerekir vs vs vs . ivir zivir yani . isteyen istedigini izler . ab yorumlarini dinleyince daha dogru duzgun bir ulke mi olacaz ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 fizban eywallah abi senin görüşün öyle benimkisi böyle... Çok gereksiz zaten mkmişim ab yi. Atayla sinem evlenmiş tarih yazmışlar burda Türkiye 49 yıllık rüyasını gerçekleştiriyormuş. Yemişiz rüyayı bizim sırtımız pek karnımız tok sinemimize bakarız biz.[signature][hline]tuana...
Öne çıkan mesajlar