-Nae Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 TTNET'i iptal ettirip uydunete geçtim. 20mbit sınırsız kullanıyorum. Bağlantı hızında vs hiç bir sorunum yok. Netmaster cbw700 modem var bilgisayarı açtığımda internete bağlanıyor fakat neredeyse ilk 15dk internet yarım yamalak çalışıyor. Sürekli ana bilgisayar çözümleniyor diyor bişi açmıyor. Sitelere girer gibi yapıp girmiyor. 15dk sonra herşey güllük gülistanlık oluyor. BU nasıl bir sorundur ve nasıl çözebilirim? Otomatik dns kullanıyorum. Google public dns diye bişiler buldum onlada çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bağlantı iconuna sağ tıkla fix de, en hızlı o şekilde çözersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ip çakışması olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 abi o modemler rezalet çekmiyor hiç wirelessi. full tırnak gösterse bile 2.0 mps - 5.5 mps görüyor kopuyor geliyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 onu 383z4 ile değiştir. bazı kişiler değişim yapmış duyduğum kadarıyla eğer docsis 2 ise zaten verimsiz bir modem.. son olarak da modem değerlerine bak eğer düşük ya da yüksek değer varsa servis çağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 modem arayüzündeki, güvenlik duvarı sekmesinde bulunan bütün özellikleri uncheck edip kaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 netmaster aslinda fena degil de kablosuz modem işini kotaramislar gibi cogu insandan duyuyorum zaten Esh in dedigi gibi ıp cakismasi oluyor olabilir ki zaten sag altta da bu uyarıyı verir bende de olmaya baslamisti gecen ay modemin arayuzune girdim (adres cubuguna 192.168.x.x yazıyosun x yazdigim yer modemin klavuzunda yazar tam hangi rakamlar oldugu mesela benim router da 192.168.5.1) sonra orda wireless da basic settings den channel yazar orda modemin izin verdigi kanal sayıları var default kanaldan farklı bir kanal sec bir de oyle dene hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 desktop ile hiç sorun yaşamadım şu ana kadar o modemde. wireless da aynı oda da kullanılıyor genelde o yüzden bi sıkıntı görmedim yine ama uzaklaşında falan çekmeme durumu oluyor çoğu kişide. senin sorununla uzaktan yakından alakası yok tabi bu yazdıklarımın asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NetMASTER_TR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 -Nae said: TTNET'i iptal ettirip uydunete geçtim. 20mbit sınırsız kullanıyorum. Bağlantı hızında vs hiç bir sorunum yok. Netmaster cbw700 modem var bilgisayarı açtığımda internete bağlanıyor fakat neredeyse ilk 15dk internet yarım yamalak çalışıyor. Sürekli ana bilgisayar çözümleniyor diyor bişi açmıyor. Sitelere girer gibi yapıp girmiyor. 15dk sonra herşey güllük gülistanlık oluyor. BU nasıl bir sorundur ve nasıl çözebilirim? Otomatik dns kullanıyorum. Google public dns diye bişiler buldum onlada çözemedim. Sayın Kullanıcımız, CBW-700V modem Docsis 2.0’dır. 20 Mbps için Docsis 3.0 modem kullanmanız gerekmektedir. Ayrıntılı bilgi ve teknik destek için 0216 366 66 96 numaralı destek hattımızı arayabilirsiniz. Saygılarımızla, NetMASTER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar