quixef Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?73,7203753 Önceki thread'den aynen devam. Asa Akira Twitter Yukarıdaki resim ile ilgili blog post said: You sit at the restaurant with your young son, he says he is hungry. You agree to get him dinner. You open up to the kids menu, your child is far too young for adult food. Chicken nugger stares at you from the page. You don’t understand. Your palms get sweaty and your son complains. He says he is hungry. Your mind strains, searching for an answer in a world of sweer potato and french fried. You try to order the chicken nugger, but you cannot. The words cannot escape your lips. Your son is hungry, he complains. The waitress stares at you, her head a spinning chicken nugger, her arms swinging french fried. Your son cries the tears of a chicken nugger-less child. In your mind you scream. It is raining sweer potato now, you have french fried engraved on your left temple and you do not understand. Your son weeps in the corner, he is starving. Starving for the chicken nugger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 http://i.imgur.com/T5dEOIN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 komik degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 http://www.ohadiyorumm.com/wp-content/uploads/2013/04/Kafirler-Duymas%C4%B1n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 GONDARCENGIZ said: edit: açıkta bişey yok bundan ban yemem heralde askdoaso spoya aldım bide vipbox babe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ünleme bastım kardeş ama bilemedim de samimi falan bi içten bastım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Yine kacirdim, acamadim pic thread i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 cCc aziz başgan http://img.internethaber.com/news/138547.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 chrome said: Yine kacirdim, acamadim pic thread i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 yere düştükten sonra 3 saniye kuralı var ya bişi olmaz. alırsın hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 chrome said: Yine kacirdim, acamadim pic thread i. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 pic thread acaip apm istiyor artık skill çok önemli slackerlara mama yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 adam acilmasi gerektigi sekilde acip, digerini kitler misin diye mesaj godneriyo. siz napiyosunuz? onumuzdeki 3 pic threadi acilma ihalesini quixefe verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Bokumu verdin. Ben acicam sonrakini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Edit: Cursed sayfabaşı. @Chrome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 olm dayın varsa alırsın ihaleyi diyo işte ohhhoooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ilk sayfa da güzel picler olsun bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 @forgiver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aBKmMKO_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Trap e gelmedim. Neden? Cunku adem elmasi check yapiyorum. Hahahahahah hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Ne güzel çocuklar hepsi maşala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 chrome said: Trap e gelmedim. Neden? Cunku adem elmasi check yapiyorum. Hahahahahah hahahahahah elmas melmas 2013 2.si her türlü işlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 neler yazıyorum emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar