kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 bu utançla daha ne kadar yaşayabilirim bilmiyorum ama dün akşam zorla bana Gelinim Olurmusun izlettiler. evin ısınma sistemi bozuk olduğu için oturma odasında bulunan elektrikli soba yüzünden diğer odalara donma tehlikesi yüzünden gidemedim o.O mecburdum elimden bişi gelmiyodu ve psikolojim bozuldu .... günah çıkarmak istiyorum !![signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 rüyama semra teyze girdi ve o cin gibi suratla karşımda " YILANLAR VAR BURDA , COBRA YILANLARI " diye bağırıyodu ...[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Dingaer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: Troil, 18 Aralık 2004 17:47 tarihinde demiş ki: Metin ol yavrum aynen allahtan dün gece benim annemler evde yoktu bende tv de istediğim yeri izledim yaşasın özgürlük[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Bende itiraf ediyorum.. Hiç, bi kere bile izlememe ragmen dun Final gecesini sonuna kadar izledim hele hele o Semra'nın "Sinem oglumu sevmiyor oglum seviyor sazan oglum" kısmına koptum ..Çocuga yazık(süt)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- $imdi Oyun SunucuLarına WebHosting Sponsorlugu... --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ.
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Ben bu programı denk geldiği herzaman izledim çünkü acayip komik[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Jester Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 aaaaaaaa kermit gelinim olur musun izlemiş mauahuahahahaha puahauhahahahha zuahauahahuahahahahah konuşmuoz kermitle aheuehheuehehehehee hatta banlayıp "gelinim olur musun sevgisi bizi yörüngeden etti" diye title atalım eheueheheueehe zuahauahhahaha mauahahhaha mwhahahaha bu mesajdan çıkan sonuç: olabilir, babam beni biryere arabayla bırakırken ben neler dinliyorum neler arabada, ama bu metalci olmamı engelliyormu? hayır.[signature][hline]Yaşam en iyi günle en kötü günü arka arkaya yaşatacak kadar ironikse olmaz olsun.
bravecik Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 eeheh dun gece bende yatarken baktım bi çok guldum ama harbi o herifin yerinde olsam bagırırdım anneme o nası tip ole ya anası deli oglu bi ayrı manyak yazık yani
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 gerçekten iğrenç olmuş senin için :)a[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 95)
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ee Kim kazandı piki? =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
GE-TA Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Aşk tabiki senin ki de soru olmuş yani. :)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ya amaaaaaaan kim kazandı derken kim eflendi yada eflenen oldumu nedir alalalalalaaaaaaaaaaa çığırırım bak![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 kimse evlenmemiş..varya bi karı hane semranın sevgilisi o altınları alıp uzamış..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI Genç FB
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 hııı sarışın olan dicem bisurru sarıshın vardı sanırım =o) Sinem miydi bak seeen aferim ona =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 aynanın karşısına geçerek gözlerini kapa ve üç kere sakince "semra teyze sadece bir insan" cümlesini tekrarla. ardından derin bir nefes alıp gözlerini aç. geçmiş olsun. :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 evet o sanırım.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI Genç FB
kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 gençliğim çürüdü 1 gecede ...[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 geçmiş olsun..arada salondan geçerken göz misafiri oluorum o bile rüyalarıma girmesine neden oluo zaten..Şimdi bide reklamlarda duydum..Size Anne Diye Bilirmiyim,diye bi dalga çıkmış bugün başlıcakmış off işkence bitmicek sanırım daha nice semra teyzeler türer bu gidişle,yandık ki ne yanık :-P[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI Genç FB
screamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Tash gibi program direk sapığı oldum programın[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: Azmodai, 18 Aralık 2004 18:16 tarihinde demiş ki: curumez. biz hastasiyiz. bak turp gibiyim masallah. psikolojik olarak çöküşümdür sen. :) kolestırolüne bi baktır..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI Genç FB
Apache Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 kınıyorum :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 oooo ben seviyorum valla ünlüler çiftliğinide seyrediyorum. izlerkende acayip eğleniyorum hele o çocuğun delikanli ayaklarina yatip iki de bir kızı yüz üstü bırakmasını gördükce yerlere yatıyorum anne kuzusu bide ağır abi ayaklarına yatıyor hey allahım. hele bide ünlüler çiftliğinde magazin dergilerine kapak olan insanlarin inekten kaçmasını gördükce kopup kopup duruyorum. bunlar güzel şeyler izleyin öğrenin insan piskolojisi dersinin tv kutusunda olanı.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra member of AAL 'O5 [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Sıkı durun şimdi de "Size Anne Diyebilir Miyim?" diye bi yarışma başlıyormuş Abuzuha[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner TurkPortalCenter *Türkiyenin Portalı...
huun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 hmm boyle bir topic actigina gore izlemekten zevk aldigin ve bundan utanc duydugun gibi bir anlam cikardim ben . istersen konuyla ilgili itiraf etmek istedigin baska seyler varsa anlat rahatlarsin ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: Azmodai, 18 Aralık 2004 18:16 tarihinde demiş ki: curumez. biz hastasiyiz. bak turp gibiyim masallah. Ohoh Turp gibi olmakla neden övünürkü insanoğlu eciş bücüş birşey turp dediğin. :P[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 kötü yapmışın kermit. mundarsın artık :( ayağı kırılan atlara yapılanı yapmak gerekecek sanırım sana :tdown:[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Öne çıkan mesajlar